Arkadaslar kafamın ici çok dolu bakar mısınız?

Merhaba arkadaşlar. Özellikle son bir iki senedir kendimi eve kapattım. Hiç bir şey gelmiyor içimden. Sürekli yatmak uyumak yatakta vakit gecirmek istiyorum. Ve kafamın içi çok dolu gibi hissediyorum. Böyle bir şeyi özlüyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Sürekli ruhani konulari araştırıyorum ölüm ötesi şeyler çok ilgimi çekiyor. Onları izleyince rahatlıyorum mutlu oluyorum. Mimarlık öğrencisiyim bu yüzden grup ödevleri çok fazla veriliyor ve bu sene son senem. Grup ödevlerinden de çok yoruldum insanlarla uğraşmaktan sorumsuz insanlardan mükemmeliyetçi insanlardan ve hiç bir şey beğenmeyen hocalardan. Sevgilim terketti çocuk gibi davranıyor. Ailemle bazen sorunlarım oluyor. Bir yerde çalışmaya çalışıyorum gücüm yetmiyor. Bir türlü kiloda alamıyorum çok zayıfım. Sadece yatmak uyumak ruhani konularla ilgilenmek istiyorum. Bana tek iyi gelen şey bu gibi şeyler. Yağmur yağıyor çok hoşuma gidiyor izlemek o havada yürümek kendimi dinliyorum resmen. Ama bir türlü kendimi arındırmis dinlenmis hissetmiyorum. Hep bı hüzün var içimde geçmeyen bir türlü. Çok yorgunum artık ve bu yorgunluk bir türlü geçmiyor. Napicam ben.

Arkadaslar kafamın ici çok dolu bakar mısınız?