Hiç birimiz mükemmel değiliz tabi ki ! Mutlaka eksik yA da yetersiz yönlerimiz oluyor. Sizin kendinizce eksik gördüğünüz bir yanınız var mı? Varsa nedir bu?

Hiç birimiz mükemmel değiliz tabi ki ! Mutlaka eksik yA da yetersiz yönlerimiz oluyor. Sizin kendinizce eksik gördüğünüz bir yanınız var mı? Varsa nedir bu?
Psikolog bir soruya aşık olamazsın der, o sırada soru:.. Harbiden soruna biraz düşmüş olabilirim 😍
Kendimde eksikliğini gördüğüm ya da gereksiz bulduğum çok özellik var. Mesela biri bana bir hata yapıyor, hemen affediyorum. Sinirlensem dahi hemen sönüyor öfkem. Yahu bir tepkini koy ortaya, sen bana bunu diyemezsin de. Ama yok özür bile dilemeden karşı taraf affediyorum kendi kendime.
Sonra çok ve hızlı konuşuyorum. Hatta genelde anlamayıp bir daha tekrarlamamı istiyorlar jhbvjg. Bende bu defa mala anlatır gibi yavaaaş yavaş anlatıyorum hafiften dellenen yüzlerini izlemek de ayrı bir keyif ama be.
Sabırsız ve kararsızım bir de. Bir konuda çok çabuk sıkılıp sabırsız davranabiliyorum. Bazen vay be bu kadar sabır var mıydı bende diyorum ama bazen de bir bebek kadar can sıkıyorum
Yaa teşekkür ederim 💜
Ayrıca birilerini çabuk affetmen konusunda kendini geliştirmeye bak derim. Benim de senden aşağı kalır yanım yok bu konuda ama sonra üzülen biz oluyoruz. Acilen akıllanmamız lazım djdjdj
Diğerleri de seni sen yapan diğer insanlardan ayıran ufak tefek ayrıntılar bence. Onlara çokta takılıp şey etme yanimmm jdjd
he ya affetme işini ben fazla abarttım galiba hjbgvb ne demek balımm 💜
Cevap
3Cevap
Yetersiz gördüğüm çok yanım var tabi ki de
Matematik ve et.
Ikisinide yapmayi bilmiyorum 😇😁
Matematik ve et uyumu mükemmel yalnız 😂
😂😂
Hahah valla ikisinide yapamiyorum.
Nazar boncuğun olsun bunlarda 😂
🙈🙈💙💙
Çok şükür, kendisiyle barışık biriyim.
Özellikle bacak kaslarımda biraz zayıflık var, ama sporla falan pek ilgilenmediğim için bunu kendime pek dert etmiyorum.
Fiziksel anlamda sormadım soruyu aslında. Mesela şu alanda kendimi daha çok geliştirebilirdim yA da şunu yapabilirdim şeklinde gibi gibi …
Yani aslında gerçekleşmeyen hayallerim var. Mesela edebi yönüm çok güçlü ve lisedeyken, şair yazar olmayı çok istiyordum, ama maalesef nasip olmadı. Üniversitede ailemin baskısıyla okumayı hiç istemediğim bir bölüm tercih ettim ve bölümümdeki azami süremi doldurduğum için geçen sene sonu okuldan atıldım, ama bir kapıyı kapatan diğerini açıyormuş; bu sayede bu yaz sonu temelli olarak Danimarka'ya gideceğim.
Kendimi geliştirme konusunda da hâlâ geç kalmış değilim. Şu anda da önüme koyduğum hedeflerim, gelecekle ilgili hayallerim var.
Ne güzel sevindim adına, Hakkında hayırlısı olur umarım 🧚
Teşekkür ederim, inşallah. 😊🙏
Var sesim cok güzel
Soruyu azcık yanlış anladın sanırım djdjd Sesinin güzel olması eksik bir yanın olmuyor ki 🤷♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?