Kendinizde eksik bulduğunuz bir yönünüzü söyleyin
Ben umursamaz değilim insanlara keşke daha az önem versem dediğim çok zaman oldu
Ben umursamaz değilim insanlara keşke daha az önem versem dediğim çok zaman oldu
Korkak ve çabuk kanan, inan bir insanım. Evet eskiye göre biraz daha toparladım kendimi ama hala eksikliğim var bu konuda. Aşırı karamsar yapım beni bu hayata karşı biraz zorluyor
Özetle özünde iyi bir insansın ama zamanla tanıdığın yüzünden kendini kötü hissediyorsun bunlara sahip insanlar genelde çok tatlı kişilerdir ama genelde de hep onları üzerler : // umarım üstesinden gelebilirsin :)
Para
😄 onu eklemeyi unuttum ben de
Cevap
2Cevap
Bazı şeyleri başarabileceğime dair kendime olan inancım, geçmişten kalan bazı olayları unutamama konusunda eksiklerim var.
Evet unutamamak ve motivasyon eksikliği zor gerçekten ama üstesinden gelinemeyecek hiçbir şey yok
Aynen öyle.
Cesaretim. Gözü kara olmak isterdim
Kim istemez. Cesaretliyim ve çok net kanaatim fazlası aptallık 😂
Hmm bilmem ki daha önce düşünmedim ama vardır tabi
Zamandan bol bir şey yok hala düşünebilirsin biz bekleriz
bilmem her neyse, ama sana bir tavsiye vereyim kimseye o gittiğinde üzüleceğin kadar değer verme.
Benimki bir kişiye özel değil genel olarak insanlara önem veririm ama azalttım artık kendi dertlerim varken milletin dırdırıyla mı uğraşıcam 😅
Bu yorumun altında derin tecrübeler var gibi
Evet biraz var
Motivasyon
sabretmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar