Şu yönden eksiğim, şöyle olsa kendimi daha tamamlanmış hissederdim dediğiniz neler var? Hayatınızda neler eksik?

Şu yönden eksiğim, şöyle olsa kendimi daha tamamlanmış hissederdim dediğiniz neler var? Hayatınızda neler eksik?

Aslında eksiklik demeyelim de sadece bazı şeyleri abarttığımı düşünüyorum, insanların söylediklerini çok fazla kafama takıyorum Bu da ben de rahatsızlık meydana getiriyor.
Bazen yanlış anlıyorum veya doğru anlıyorum ve birden bire sinir olunca yeter diye çığlık atıyorum. Normalde tatlı iyi biriyken daha sonra yeter diye bağırıyorum. Birde fotoğraf çekilmeyi ve poz vermeyi bilmiyorum
Çok eksik görmüyorum ama keşke daha güzel olsaydım diyorum gözüm yükseklerde napayım ahjdsjd güzel olmam yetmiyor. Kişilik olarak memnunum kendimden çünkü
Kendimi önemseme konusunda eksiğim
Cevap
5Cevap
Beni seven ve sevdiğim biri yok
Biraz agresif bir insanım. Sakinlik eksikliğim var. Bunu çözmem gerekiyor.
Bir hayat arkadaşım yok
Sağlığım yok
Yüksek lisans ‘ım yok.
Bunlar olursa tastamamım.
Bir gün gözlerinizi açacaksınız ki bugün sahip olamadığınız her şeye sahipsiniz. O güne kadar vazgeçmeyin. Ne aşka küsün, ne yaşamaktan ne de çalışmaktan vazgeçin. Umudunuzu kaybetmeyin
Ne kadar güzel yazmışsınız..
inşallah dileyen herkesin dilekleri gerçek olsun.. 😇
Kendimde biraz bencilce bir yön görüyorum. Bunu zamanla aşmam gerekiyor. Zamanla aşmalıyım dediğim bir çok şeyi aştım.
O kadar çok şeyden eksiğim ki..
1. Eğitim
2. Sevgisizlik
3. Özgüvensizlik
Keşke kendime yetebilsem ve duygusal açıdan güçlü olsam
Eksikkkk değilim fazlayım
Yaşasın egoizm. İlişki durumum canım kendim diyorsun yani 🤣
tabi len
😂😂😂
Aşk🌼
Duygu
Hiçbir şey yok bro