Hayatımdaki her şey tersine gidiyor, nasıl düzelecek?

Maddi manevi her anlamda hayatım batık. Ne işim var, ne maaşım var, ne bir şeyi tamamlayıp başarılı olmuşluğum. Okulu tamamlamadım, ne beğendigim bir işte çalışabiliyorum, ne beğendiğim insanlara yaklaşasım geliyor.

Üstüne üstlük daha yeni uzun ilişkiden çıktım gayet ciddiydik. Ayrılma kararını veren bendim ama bazen problemlerimizden dolayı kendimi suçlu tutuyorum.

Zor bir insan olduğumu düşünmeye başladım ve talihsiz. Eskiden tercihen sosyallikten uzaktım şimdi bakıyorum yalnız da kalmışım; fakat bu sefer yalnızlık tercihim değil.

Bir yandan kimseye yaklaşmak ya da bağlanmak istemiyorum çünkü kaybedecekmişim ya da benden sıkılacakmış gibi geliyor.

Eski ilişkim ilerlememesi gereken, tükettiğimiz bir ilişkiydi bu yüzden onu aklımdan çıkarıp, yeni birileriyle tanışmaya karar verdim.

Tanıştım da. Çocuk birçok anlamda hoşuma gitti çekici biriydi ama sanırım benimle duygusal olarak ilgilenmiyordu. Zaten fazla sosyal biri olduğundan hem ayak uyduramamaktan hem de kıskanmaktan korktuğum için ben de uzaklaştım. Yaklaşsaydı belki de bunlardan dolayı kaçardım. (Zaten kolay bağlanan biri degilim o ayrı) ama yalnızlık da bokGibi

Kendimi ne kadar yetersiz gördüğümü farkettim hayatın her alanında. Zor durumlarla baş edemediğimi farkettim. Şu an ellerim bomboş.

Gezip tozamıyorum çünkü param yok, biriyle gezeyim desem yük olmus gibi hissediyorum, aktiviteler kurslar gibi şeylere paran olmadığından gönlümce katılamıyorum (ismek mismek demeyinSkeyim ismeği) Yerimde saydigim ve kendimi geliştiremedigim için de hoşlandigim insanları sıkacağıma inaniyorum.. vs vs

Offf buraya kadar okuyabilen varsa helal olsun baska bisey demiyorum

Hayatımdaki her şey tersine gidiyor, nasıl düzelecek?