Başkaları tarafından anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz? 

Yalnızken kendimi elmaslarla kaplanmış harikulade hissediyorum. Birinin beni hakettiğine beni ikna etmesi O'nun başarısıdır. Genelde ikna edemiyorlar. Karakter, zeka ve aura yetmezliği.
Cevap
37Cevap
Sevgisizlik
Başkalarına kendimi anlatmayı bıraktım, çünkü çoğunun beni anladığını düşünmüyorum. Yalnız değilim güçlüyüm bu yüzden de sorun yaşamıyorum.
Birisinin beni ya da benim birisini anlamaya çalışmamızdan ümidimin olmaması. Yeterince stresli bir gün sonrasında bana sürekli (!) stres yüklemesi yapmasından çekinmem.
Düşünmüyorum
Herkes kendi hayatında
Ve hayatlarımıza çomak sokmayı çok seviyorlar
Kendi istedikleri gibi hayatımız olsun istiyorlar
Kimseyi istemiyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor bu aralar sevgilim olmasını istiyorum ama olmuyor bunalımdayım o yüzden
Anlasilmiyim böyle daha iyi askom insan hayatında yanlizken kendini bulmayı ogrenmeli bence dnjebdnebf
Bir başka bir dünyanın insanı olmak. anlaşılamamak.
Anlaşıldığımı düşünmüyorum belkide ben anlatamıyorum o yüzden kendimce besteler yazıyorum
İnsanlar, yalanları ve sahtelikleri
Hayır düşünmüyorum bu yüzden anlaşılmak bir yana dursun ben yoluma devam ediyorum..
Insanlar tetikler beni cunku insanlari gorduk yanliz kalmak daha mantikli
Yanlızlıgım tercih meselesi, yalakalık yapamıyorum kimseye.
yanlızlık iyidir ya. bi katkısı olmayacak insanlar hiç olmasın daha iyi
İnsanların nankorluleri çıkar dostluk lari doru insana bile gün ma duygusunu bitiriyorlar
Evet. Ben herkesle kolayca anlaşabilirim. Seninle de… 😉
ortamlara girmemek içine kapanamak asosyal takılmak pc başından ayrılmamak gerçi bu dönemde insan tanımakta zor kimse kimseye güvenmiyor güvensede çok zor..
Yalnız değilim.
Etrafinda insanlar varken kimsenin olmadigini farkettigin an. Herkesi dinlersin ama ne mutluyken ne de üzgünken konusabilecegin kimse yoktur. Yalnizlik guzel sey ama kalabaligin ortasinda yalniz kalmak insani anlik yakaliyor.
Daha önce yaşanan güvensiz ve hayal kırıklığı aşılayan ilişkiler bence
Hayatan soğman tutunacak bir dalının kalmaması her güvendiğimde arkamdan vurulmam ve daha niceleri
Hayat be
Almıs basını gidiyor
Kibir ukalalık çok bilmişlik burnu büyüklük aşşalamak vs vs
Başkalarına kendimi anlatma gibi bir huyum yok yanlız isem ben öyle tercih etmişimdir yanlızlığının sebebi sensin istesen yanlız kalmazsın
Halden anlamayan kıymet bilmeyen verilen degeri hak etmeyen Insanlar tanıyinca yalnizlik kaçınılmaz oluyor
Valla kimseyle uğraşamam genelde yanlız takılıyorum birkaç arkadaş hariç
Yanlizliga alışmış olmak tek başına yasabilicegini bilmek ve kismeye kendine fazla değer verememek
Hiç anlaşıldığımı düşünmüyorum
Asosyallik az konuşmak
egolu ve tripli kendi beğenmiş tipler
tercih meselesi bana göre ve ben tercih ettim
Çok açık biriyimdir. Lafımı esirgemem
Çok takmiyorum başkalarını
Erkoları hep aynı olması
Dertlerimiz tabi anlaşılmamakta kötü hissettirir
Gece tekila içip müzik dinlemek
Anlaşılmıyorum o yüzden yalnızım
yalnızlık bence iyi taraf
Yalnızlığımı tetikleyen şey çalışamıyor olmam