Aslında kimse yalnız olmak istemez ama şartlar onu yalnız kalmaya iter..
Secim kalmayınca yanlızlığa yönelir insanlar
peki insanları yalnızlığa iten sebepler nelerdir?

İnsanlarla kurulan neredeyse bütün bağlar bir kirlenmedir.
Bir kötülüğüne rastladığımızda şaşmamız gereken tek insan yoktur. Bizi ne kadar överlerse övsünler, bize yeni bir şey öğretmiş olmazlar.
Dünyada her şey nasıl gittikçe soğuyor, görebiliyor musun?
Sen kendine benzeyen bir insan arayıp duruyorsun; Öyle bir canlı yok.
Bana göre -içimdeki- yalnızlığın en yüce seçimi harikulade yararsızlıktan gelir. Vardım, varım, ya da olacağım; dilbilgisinin sorunudur bu, varoluşun değil. Kader -zamansal bir karnaval olması itibariyle- fiil çekimleri için elverişlidir, fakat maskelerinden sıyrıldığında bir mezartaşı kadar hareketsiz ve çıplak oluğu görülür.
Cehenneme kendi içinde yer bulmak, biz modernlere nasip olmuştur. İnsanlar gizliden gizliye birbirlerinden tiksinmeye heves ettiklerine göre, bize de ancak yalnızlığın kapısı aralanmış demektir. Yeryüzündeki her insan, acımaya, hüzne ya da ağlamaya mahkûm eder.
Günümüzde yaşamak ve yaşamaktan zevk almak isteyen birinin senin gibi, benim gibi bir insan olmaması gerekiyor. Zırıltı yerine gerçek müzik, eğlence yerine kıvanç, para yerine ruh, gelişigüzel etkinlikler yerine gerçek eylem, oyun yerine gerçek tutku arayan birine bu sevimli dünya yurt olamaz.
Yine insanlar hocam. Anlayışsız, saygısız insanlar o kadar çoklar ki yalnız kalmak en iyi yol olarak hep seçiliyor.
En buyuk sebebi dusuncesiz insanlar. hepimz birbirimizi kullanmk cabasinda oldugumuz icin bu haksizliklara dayanamayip kabugumuza cekliyoruz. Hayalkirikliklari
Kırgınlıkları, korkuları , bencillikleri... Zaman'la yanlızlığa alışmışlıkları, kaybettikleri ,, çağın halleri..
Cevap
6Cevap
İnsanın yaptığı bazı seçimler onu yalnız yapabilir mesela yanlış yolu seçerse yanında kimse kalmaz kişi de kendi halinde takılmaya başlar
Yalnızlık insanların en kalabalık oldugu yerdir aslında.
böyle yanlızlık değil kötü olan.. en kötü yanlızlık seni anlamayan insanlar arasında hissettiğin...
Bence bu bir seçimdir. Kimse kimseye birşey yaptıramaz. İnsan seçimini yapar, ya insalara karışır kaybolur ya da insanlardan uzaklaşır kaybolur.
+ Fiziksel kusurları ,
+ Psikolojik kusurları ,
+ Toplum.
Başkasını bilemem ama ben yalnızlığımı seviyorum ve yalnız kalmak benim seçimim.
Bence başlı başına ihanettir
İnsanlarin on yargili davranmalari
İnsanları yalnızlığa iten yine insanlardır.
Kalabalıklardan zarar görmesi
Kendisinin bunu istemesi en önemli etken bence.
mesleksel olabilir :D !
Vefasızlık
kendi isteğidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar