Kişilik & Karakter Kızların gönlünü fetheden en etkili kelime nedir? büyükyorumcu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gönlünü fethetmek için kelimeler yetmez mi yoksa?😅#büyükyorumcu Kızların gönlünü fetheden en etkili kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Seni seviyorum sözü olabilir 0 0 Yorumla
Pesimisttit Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bişeye gerek yok ondan gelecek herangi bi adımda 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sahiplik ekinin kullanıldığı her kelime diyebiliriz buna. 1 0 Yorumla
Redww Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kelimeden çok davranışın kelimelere yansimasidır 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et FenomenBilge Yaş: 30 +1 yıl Bir kelime değil, bir his ararız bir yerlerde. 0 0 Yorumla
Shoftlife Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kelimeler çoğunlukla etkili ama karakter daha etkili diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kelime değil karakteri duruşu adamlığı etkiler 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Buyur hayatım emret hayatım 😂😂😂 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sevmediğim bir. kisiyse. ne. dese. bos 0 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Sahiplendiğini hissettirdiği kelimeler 🎈 0 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kelimeler kifayetsiz kalır 0 0 Yorumla
samimiyetsizsininiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yavrum galiba.😅 0 1 Yorumla allhhaan +1 yıl Yavrum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni seviyorum sözü olabilir
Bişeye gerek yok ondan gelecek herangi bi adımda
Sahiplik ekinin kullanıldığı her kelime diyebiliriz buna.
Kelimeden çok davranışın kelimelere yansimasidır
Bir kelime değil, bir his ararız bir yerlerde.
Kelimeler çoğunlukla etkili ama karakter daha etkili diye düşünüyorum
dokunuşun konusman bakısın
Kredi kartımı kullanabilirsin
Kelime değil karakteri duruşu adamlığı etkiler
Bil bakalım benimki ne😜
Buyur hayatım emret hayatım 😂😂😂
Sevmediğim bir. kisiyse. ne. dese. bos
Ben senin gözlerine hapsolmuşum
Sahiplendiğini hissettirdiği kelimeler 🎈
Öyle bi kelime hiçbir dilde yok benim için
Kadınım- canım benim 🌟
Kelimeler kifayetsiz kalır