Kişilik & Karakter En son ne zaman kendinizi ne için çaresiz ve değersiz hissettiniz? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Her gece bunu yaşamak zorundamiyim. En son ne zaman kendinizi ne için çaresiz ve değersiz hissettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben her zaman kendimi kötü hissederim çaresiz hissetmem 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Kendimi genelde çaresiz hissediyorum ama kendimi değersiz hissetmeye korkuyorum yalnız olsam da sevilmesem de kendimi değerli görmeye çalışıyorum 1 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Çaresiz hiç hissetmedim ama her zaman değersiz hissediyorum 1 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Maalesef hissedemedim çok istiyorum ama öyle bir kadın yok 0 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl ? Yorumla meraktan33 +1 yıl Çaresiz ve değersiz hissettiren bir kadın yok yani Yorumla Yaban00 +1 yıl Hım anladım. ne guzel Yorumla meraktan33 +1 yıl Güzel olur mu güzel değil efendim. 😔😔😔 Öyle bir kadına ait olmak istiyorum Yorumla
Beyyfendi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şu bir kaç gün böyle hissediyorum 🙁😔 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Üzüldüm Yorumla Beyyfendi_ +1 yıl Atlatılır böyle kalacak değiliz ya Yorumla Yaban00 +1 yıl İnsallah Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hiç hissetmedim 1 5 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çok şanslısın o zaman desene Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl çok şükür :) Yorumla Yaban00 +1 yıl Şansın daim olsun. Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Yaban00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
ISTQNBL Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bir kaç yıl önce iş ile alakalı kötü olmuştum çok şükür düzeldi 1 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. Iyiyim ya sıkıntı yok 1 0 Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Şu sıralar öyleyimmm 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hadi ya, üzüldüm Yorumla Leonidasss07 +1 yıl 😑😑 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. 17 Aralık 2019. 1 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ölmüş biraz. Ne icindi Yorumla Vault_Boy +1 yıl Ailevi olaylar. Atlattım, geçti Yorumla Yaban00 +1 yıl Bir daha tekrarlanmaz umarim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben her zaman kendimi kötü hissederim çaresiz hissetmem
Kendimi genelde çaresiz hissediyorum ama kendimi değersiz hissetmeye korkuyorum yalnız olsam da sevilmesem de kendimi değerli görmeye çalışıyorum
Çaresiz hiç hissetmedim ama her zaman değersiz hissediyorum
Maalesef hissedemedim çok istiyorum ama öyle bir kadın yok
?
Çaresiz ve değersiz hissettiren bir kadın yok yani
Hım anladım. ne guzel
Güzel olur mu güzel değil efendim. 😔😔😔 Öyle bir kadına ait olmak istiyorum
Şu bir kaç gün böyle hissediyorum 🙁😔
Üzüldüm
Atlatılır böyle kalacak değiliz ya
İnsallah
Hiç hissetmedim
Çok şanslısın o zaman desene