Rüyamızda gördüğümüz kişiler gerçekten yaşıyor mudur? Yaşıyorsa nasıl bulucaz? Yoksa biz iyi insanları sadece rüyamızda mı görücez ya off 😃😃😃
Rüyamızda gördüğümüz kişiler gerçekten yaşıyor mudur? Yaşıyorsa nasıl bulucaz? Yoksa biz iyi insanları sadece rüyamızda mı görücez ya off 😃😃😃
Gerçekten yaşıyor oluyorlar. 😄 Hayatında farkında olarak ya da olmayarak görmediğin kimse girmezmiş rüyana çünkü. Nasıl bulunacağından ziyade de neden bulmak istediğin önemli. 😄 Buluş yolunu bilemem...😄
Öyle iyi biri varsa gerçekten gelsin yamacıma öyle izleyeyim portre gibi 😬
Ahahah gönder evrene enerjiyi. Gelir belki... 😂
Jeneratöre döndüm enerji göndere göndere. Evren benim enerjim satesinde ayakta duruyor olabilir yani
Ahahah güldürdü bu. Çok yaşa. 😄
😃😃😃😬
ALLAH hayra çıkarsın. Enişte adayı beyi gördüysen belki çıkagelir nasipte varsa. Benim arkadaşım daha önce hiçbir yerde görmediği, rüyasında görüp ertesi gün tevafuken karşılaştığı kişiyle evli şu an.🌿
Umudum arttı şimdi bak 😃
Bugün yeni gördüm bi rüya 1 saat önce otobüse binmişim şöför koltugundan indi otobüs geri geri gitmeye başladı bi yokuştan aşşağı iniyordu önüne gelen herseyi ezip geçiyordu araçları vs vs sonra uyandım 🥹
Aksiyon filmi mi çektiniz 😃
Galiba öyleydi belkide başıma bişey gelcek
Allah korusun. Çok korktuysan bi sadaka ver
Veriyorum zaten hep
Allah kabul etsin 😌
Amin 😇
Cevap
11Cevap
Hayır rüyamızda gördüklerimiz genel olarak bilinç altı ile ilgilidir daha çok
Onlar bulmak içi değil, ancak rüyanda görürsün mesajı vermek için.. 😄
Sağol ya gerçeği tokat gibi yapıştırmasan olmazdı dimi 😬
Dost acı yapıştırır.. 😄
Bir zamanlar evleneceğim kişi gösterilmişti rüyamda ama daha karşıma çıkmadığı için yaşayıp yaşamadığını bilemiyorum 😅
Nasıl oldu o 😳
Ben de bilmiyorum ki rüyamda fotoğrafını gördüm arkadan da bu kişi senin nasibin diye bir ses duydum.
Muhtemelen bir rüyadan ibaretti 😅🙈
Hayır olsun 😃 görürsün inş tez zamanda 😃
Hayırlısı 😄
Hayatının prensini mi gördün, hayırdır inşallah 🤔
Olabilir de
Genelde tanıdığın kişileri görüyormuşum rüyanda
Yoo tanımıyorum bu sefer
Karma da olabilir ya onun bir şeyi bunun bir şeyi xksld çok aşkım oldu yoksa rüyalarda 🤤
Yaaaa 😃
Kafan mı güzel senin karşına çıkarsa çıkar onun dışında nerde arayacan bi haritan mı var
Benimkiler hep ölü kişiler oluyo. Örneğin Abdülhamid han.
Yaşıyor evet birgün mutlaka karşına çıkar dikat edersen görürsün
bende hep çakır birini goruyorum yılda 2 kezgörmüşümüdr hep goruyorum ama o gercekte varsa da nasıl bulcam?
Kaderinde varsa denk gelirsin elbet 😊
Kimi gördün naptınızda :)
8 Yıl aradım bulamadım, boş ver, arama.
Yakışıklı birini görmüşsün sen beli 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?