Rüyanızda gördüğünüz insanlar, gerçek hayatta sizi özleyen insanlardır. Bunu da öyle duydum koca bir yalan kanımca ya sizce?rüyada gördüğümüz kişiler bizi mi özlemiş demek?
Güncellemeler:
+1 yıl
Çok duydum ama hiç mantıklı gelmedi..Mutlu olmak kendini kandırmak için uydurulmuş koca bir yalan gibi daha çok ..
+1 yıl
Bİrde rüyamızda hep tanımadığımız kişileri gördüğümüzü söyleriz.Böyle bir şey yokmuş..Yani rüyamıza giren her insanın yüzünü bir kerecikte olsa bir yerde gördüğümüz insanlarmış.Çünkü beynimiz uyurken yeni ifadeler oluşturamazmış.Bunun doğruluğuna inanırım ama :)
Bir rüya gördüğümüz zaman hemen gerçekliğini düşünürüz ve araştırırız. Özellikle rüyamızda gördüğümüz kişileri merak ederiz.
Rüyamızda Gördüğümüz İnsanlar Bizi Özleyen İnsanlar Mıdır?
rüyada gördüğümüz kişiler bizi özleyen kişiler mi?Rüyalar her ne kadar gerçek olmasa da, rüyalar üzerine yorumlanmış şeyler var. Örneğin rüyanızda tanıdığınız birini görmek sizi özleyen insanlar değildir de, sürekli düşündüğünüz için görmüş olabilirsiniz.
Tanıdığınız birini rüyanızda görmeniz, heyecan yapacağınız olaylar yaşayacağınıza ve yüzünüzü güldürecek müjdeler alacağınıza işaret ediyor. Beklentilerinizin gerçekleşeceğini nail olacağını ifade ediyor.
Rüyamızda Gördüğümüz Kişiler Gerçekte Bizi Özler Mi?
rüyamızda gördüğümüz insanlar bizi özleyenler mıdır?Şöyle düşünelim, rüyamızda tanımadığınız insanları da görmek mümkün ki birçok kez gören olmuştur. Birbirinden habersiz iki insan, birbirini tanımayan insan nasıl bizi özleyebilir ki? Sizden haberdar bile olmayan biri sizi özlemez, çünkü sizi tanımaz.
Bizi Özleyen İnsanları Rüyamızda Mı Görürüz?
Bizi özleyen insanları görmeyiz. Bazen tanımadığımız insanları bile gördüğümüz oluyor ki, bizi özlemiş olamazlar. Bilinçaltının olayları bence bunlar. Biz sadece nasıl düşünmek istersek öyle düşünürüz ve rüyada gördüğümüz zaman özlüyor ya da seviyor gibi yorumlarız ama öyle bir şey olması imkansız gibi bir şey çünkü hiçbir bilimsel açıklama da bunu kanıtlayamaz.
Rüyaları ancak Hz Yusuf yorumlardı. Onun dışında piyasaki kitaplar falan hepsi yalan-dolan. Belki de sen o insanları özledin ve bilinçaltına öyle girdiği için rüyanda gördün olamaz mı ? Halk arasındaki rüyalarla ilgili söylentilere pek inanma. Uzun süre görmediğin bir insanı gördüysen de bir hal hatır sorarsın iyi olur.
Rüyamızda gördüğümüz kişiler, geçmişten bu yana süregelen, dededen, anneden, babadan öğrenilen batıl inançlar vardır. Bu da onlardan biri, elbette ispat edilemez ancak rüyaların duygularla çok büyük ilgisi var. O nedenle neden olmasın diyorum. Kimse kesin doğru veya yanlış diyemez buna bence.
Daha çok kendi özlediğimiz kişiler olabilir rüyada gördüklerimiz diye düşünüyorum. Bir de uyumadan önce düşündüysek falan o kalıyor bilinç altında.
Ben doğru bulmuyorum sonuçta benim bilinçaltımla alakalı nasıl onun özlemi ile bağ kuruyorum yani bence uydurma bu ayrica rüyalar üzerinde durulmamali şeytanı rüyalar heleki...
Az biraz araştırdım okudum birazda tecrübe ettim arkadaşlar ruya konusu gerçekten hepsi boş beleş değil çıkan rüyalarım oldu çıkması ni beklediklerim devar rüyası olan yazsın yardımcı olmaya çalışırım
Uyandıktan sonraki 5 dakika içerisinde rüyalarınızın yarısını unutursunuz. 10 dakika sonra ise yüzde 90 ı hafızanızdan silinmiş olurmuş buda bir gerçek :)
En İyi Erkek Görüşleri