Bunu ayrılık acısıyla girilen durum olarak değerlendiricem
Çünkü değişiklik istenildiğinde de radikal kararlarla saç kestiriliyor. Ya da monotonluk düşüncesiyle.
Neyse.
Erkekler ayrıldıklarında, ayrıldıklarının farkında olmuyorlar (geneli) farkına vardıklarında depresyona girmeleri daha olası oluyor...- Başka kadınlarda çözüm arıyorlar
- Gezmeye çalışıyorlar
- Alkole vuruyorlar
- Eşyalarına yöneliyorlar (kimin nesi varsa (araba motor bisiklet teknoloji ne olursa artık.)
Çoğunluğu böyle hepsi değil.
Benim ilişkim biteli 5 ay oldu. Hala acısı sürüyor ve 2 hafta önce saçlarımın yarısını kestim kuyruktan 😅 sıkıntı basmıştı
Kahve tütsü ve film dizilerle atlatmaya çalıştım ayrıldığım kadın bir antidepresanla atlatıyor (toparlamaya fırsatımız olmadı sonra çocuklarının babasıyla barışmış çok kısa sürede annesinin ve komşularının baskısıyla yapabileceğim bir şey yoktu)
Antidepresan almamak için direndim ama hala gelip gidiyor düşüncelerim alıp almamak için.. normale döndüm ama yinede zor oluyor. Çoğunuz yaşamıştır.
Yani saçlar gitti benim de 😬32 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle çok geçmiş olsun sanırım içinde bulunduğunuz durum karışık olduğu için bu kadar çok etkilendiniz. Zamanında bende yaşadım ve hala hayatımı duygusal yönden etkiliyor ama o çaresizliği uzerimden attim. Umarım çok mutlu olursunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılDepresyon, hem kadınlar hem de erkekler için farklı semptomlar gösteren bir durumdur. Kadınların saçlarında değişim göstermesi, hormonal değişikliklerle ve stresle ilişkili olabilir. Ancak, depresyonun semptomları her bireyde farklı olabilir ve bu nedenle saçlar dahil olmak üzere vücudun diğer bölgelerinde değişiklikler gösterebilir.
Erkeklerde depresyon semptomları arasında uykusuzluk, yorgunluk, motivasyon kaybı, huzursuzluk, endişe, sinirlilik, aşırı alkol veya uyuşturucu kullanımı, cinsel işlev bozukluğu, iştah kaybı veya aşırı yeme de dahil olabilir. Bu semptomlar, kişinin yaşam kalitesini ve günlük aktivitelerini etkileyebilir.
Erkeklerde saç dökülmesi, depresyonla ilişkili bir semptom olabilir. Stres ve hormonal değişiklikler, saç dökülmesine neden olabilir. Ancak, saç dökülmesi her zaman depresyonla ilişkili olmayabilir ve diğer faktörlerden de kaynaklanabilir.
Depresyonun her bireyde farklı semptomları olduğu için, erkeklerde saçlarında değişim görülmesi şart değildir. Ancak, eğer depresyon semptomları varsa, erkeklerin bir sağlık uzmanına danışmaları ve uygun tedaviyi almaları önemlidir.
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yatar uyurum. Evden çıkmam. Sıkılırsam dışarı çıkar, gezerim. Arkadaşlarım ile buluşurum. Balık avlamaya giderim. Ya da kafamda yapılacak işler barda onları yaparım.
Kolay kolay depresyona girmem ama büyük bir olay sıkıntı olursa girerim, çıkması da uzun sürer. Şimdilik sorun yok çok şükür.
00 Yorumla
+1 yılÇoğunluk çok sinirli olur trafikte orada burada hatta yolda yürürken bile en ufak bir şeyde kavga eder en ufak şeyde ağız burun dalar iş öldürmeye kadar gidebilir…Adeta ısıracak yer arar…Yani ekseriya öyleleri var bizim toplumda…İstisnalar kaideyi bozmasada…
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
162Cevap
+1 yılArabasını temizler satar arabası olmayan neye sahipse onunla ilgilenir.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler komple salıyorlar kendilerini :D
49 Yorumla- +1 yıl
Biz de aksine güzelleşiyoruz 😀
- +1 yıl
Farkımız bu bizim, canımız ne kadar yanarsa yansın kendimizden vazgeçmeyiz. Gözyaşlarımızın üstüne makyajı yapar çıkarız djdj
- +1 yıl
Tabisi 😎
- +1 yıl
@_ALCHERA_ yok biz hep öyleyiz yani deprii bile durduramaz
- +1 yıl
O genelde ayrılıktan sonra oluyor :D
- +1 yıl
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 207b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşka kadın bulurlar :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapilan arastirmalara gore kadinlarin depresyona girme riski erkeklere oranla daha fazlaymis. Bir psikologun soyledigine gore de beyinsel olarak ayriliklardan kadinlar daha cok etkileniyormus. Yani beyinde kadinlar erkeklere gore daha cok aşk acısı cekiyormus. Bu da tabi depresyonu tetikleyebiliyor. bunlar bilimsel veriler gelip bana yok erkekler daha cok gibi cumlelerle gelmeyin. Kac tane bilim insani arastirmis ve yayinlamislar bu bahsettigim seyleri. Kendi tezinizi savunmaniza gerek yok yani.
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler genelde üzerimizde biriken o depresyon enerjisini atmak için imkan buldukça gerek evde gerek spor salonlarında spor yapıyoruz.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Şahsım adına kabullenmek bile istemiyorum.
Olağan şeylere odaklanıp, durgunlaşıyorum.
Hatta ibadete ağırlık veriyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
İbadete yoğunluk ilaç etkisi yaratıyor zaten başka birşeye gerek yok ki 😀
+1 yılsakal ya da bıyık uzatırlar
araba değiştirirler :)30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek depresyona girdiğinde genellikle kendi kabuğuna çekilir. Pek kimseye kendini açmaz, bizim kadar anlatmaz. Sıkıntılı olduğu konuyu içinde çözmeye çalışır.
50 Yorumla
+1 yılmeraba
aslında erkeklerde depresyonda olunca konusmak ister çoğu çoğuda sessizliği sever mesela ben sessizliği severim kapkaranlık bir ortamda sadece oturmayı seviyorum bunun içinde her zaman arabayla ormanlık bir alana giderim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa biz değişiklik vasıtasıyla depresyondan çıkmak için neyimizi kestirelim? 😂
16 Yorumla- +1 yıl
İllaki birşeyinizi kestirmeye gerek yok.
Herhangi bir eylem olabilir : ) - +1 yıl
Araba değiştirilebilir, yeni araba, yeni arabaya binecek yeni manita gibi 😂 "Lan olm ben seni uzun zamandır takım elbiseli görmedim, hayırdır?" "Bundan sonr böyle olm" 😂
- +1 yıl
Hah şöyle olm bi kendine gel, sana kız mı yok? 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂
Teşekkürler 🌸 - +1 yıl
Rica ederim 😂
- +1 yıl
Tabii ki, yazdıklarım sadece ayrılık sonrası depresyonu için geçerli
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Tuttuğu takımın eski unutulmaz maç özetlerini izlemek, Kurtlar Vadisi'nin önemli sahnelerini izlemek, Instagram'dan komikli videolar izlemek... böyle şeyler yaparlar genelde benim bildiğim :)
10 YorumlaKişisel bir görüş beyan edeceğim, açıkçası depresyon dönemlerinde önce nedenini kendimi sorgulayarak bulmaya çalışırım ve ardından bu durumdan kurtulmak için kısa, orta ve uzun vadeli planlar belirlerim bunlara bağlı kaldıkça bir umut olduğundan dolayı en azından o süreç benim için depresif geçmez. Unutmayalım biz akıllı yaşam formlarının sorunudur depresyon yine unutmayalım ki bizler aklımızı kullandıkça kurtulabiliriz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Kanser manser olmazsam saçımı kısa kestireceğimi düşünmüyorum. Boya konusu da biz normalde de sıkılıp renk değiştiriyoruz depresyona gerek yok
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç saçımı değiştirmedim depresyon anında değişikliğe gitmeyi sağlıklı bulmuyorum erkekler de bana kalırsa oyuna, alkole, kadınlara aklını veriyor.
10 YorumlaSpor, sinema, yürüyüş, kızlara asılma, sabah konaklama yerinde kahvaltı akşam 8 de eve dönüş :)
10 YorumlaUzun yürüyüşler ve araba sürüşleri yapıyorum. 1-2 çok muhabbetine güvendiğim insanla sohbet ediyorum, onlar da benle.
10 YorumlaKimisi meyhanenin yolunu, gece kulübünun yolunu tutar. Kimisi de başka kadınlara koşar. Aslında ne yaptıkları pekte belli olmuyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Kendini Allah'a adamak gerekir. En doğrusu secdeye yönelmek Allah'a sığınmak
- +1 yıl
Böyle diyip diyip yapmamamiz pekii :(
İnşallah birgun hakikate ereriz amin
Kendimi dinlemeye çekilirim , aklımda olumsuz bir şeyler yapmamak için çaba gösteririm gaflet kötü sonuçlar doğurur :)
10 Yorumla
+1 yılMetin2ye geri başlarız bacım oradan tatlısından gözümüşe en hoş giden servere girer 2-3 hafta takılır çıkarız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda hiç bir şey değişmiyor yıllardır bunalıma girdiğim zamanlar bile aynıyım. Uzun zamandır yalnızım aşk filan o tür şeyleri umursamıyorum ve hayatıma birini almak için hiç çabalamadım
10 YorumlaBenim etrafimdakiler genelde alkol içiyorlar. Onun disinda birsey yaptiklarini görmedim.
10 YorumlaLol oynuyorlar ya da saçları saçları sakallarına karışmış bir halde odalarında takılıyorlar
12 YorumlaOnlarda imaj değişikliğine gider alışveriş yapar arkadaşlarıyla ortama katılır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rakı sofrasında kendileri meze olur/ iki cigara tüttürür naçizane 😂 içmeye sebep ariyolar zaten
10 YorumlaKomple bırakıyorlar kendileri bakım hak getire
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Genelde içer alkol alır arkadaş ortamıyla alem yapar, kafa dağıtır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu. Ben daha az konuşuyorum ve daha çok dua ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen genelde yalnız kalıp uyumayı seçiyorum. Kendime geliyorum o zaman.
10 Yorumla
+1 yılErkekler çok uzun yaşamıyor ki ağız tatıyla depresyonlarını yaşamadan gidiyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şöyle bir düşündüm de depresyona giren erkek hiç tanımadım da görmedim de🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılEn yakın tekel bayiye gider ordan bir büyük rakı versene abi der☺️
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı. YouTube > Ankara oyun havası > otomatik oynat.
10 Yorumla
+1 yılkimisi içer kimisi başka kadının kolların atar kendini erkeklerin ne yaptığı belli değil ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 985 cevap paylaştı. Biz de sac ya da sakalda degisime gidebiliyoruz
10 Yorumla
+1 yılEskiden olsa bir kasa bira alıp içerdim sabaha kadar şimdi ise aldırış bile etmiyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler depresyona girdiğinde ise saçları kendiliğinden değişime gider.
10 Yorumla
+1 yılİçeriz, arkadaşlarla vakit geçiririz. Fiziksel olarak sakalımızi keseriz😁
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Balkona çıkar bir sigara yakar yoldan gelen geçene bakar
10 Yorumla
+1 yılErkekler sigara yakar
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Şeyma, yak bir sigara vur dibine gitsin.
- +1 yıl
Sigara kullanmıyorum.
- +1 yıl
Lafın gelişi kuzum
+1 yılBen uzun zaman önce berbat bir süreç geçirdim. Bu süreci alkolle çözmek istedim. İşler daha da kötüye gitmişti. Sonra akışına bıraktım. Zamanla unutuyor insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılgerçekten öyle mi, kadınlar depresyona girince, saçlarını değişiklik mi görmek istiyor
10 Yorumla
+1 yılDepresyon sebebi olan derdi çözünce rahatlarım. İçimdeki yıkıntı enkazı kaldırmak için de stres atıcı bişiler yaparım. Öğüt verici filmler izlerim. Aksiyonlu filmler izlerim. Spor yaparım.
00 YorumlaErkekler bi dönem ölüp ölüp bitiyor (her kişilik farklıdır bu genel ben genelde neden olan şeye kin ve öfke duyarım) ama bş süre sonra anka kuşu gşbi yeniden doğuyor ve ara ara aklına gelen eskiler üzsede sinirlenip duvarı falan yumrukluyor çiğköfte gömüp ya acı sos almayı unuttum diyor bşdaha depresyona girio şaka lan şaka 31 çekip çekip duruyodur bence ben depresyona hiç girmedim ama her acı gibi bu acıda yine çok acı
00 YorumlaKisiden kisiye degisir, ben spor yapiyorum, hosuma giden hobilerimi yaparim. Bazende kac zamandir simartmadim kendimi ne istiyosun de yapayim diye kendime sicaklikla yaklasirim
00 YorumlaBen buna katılmıyorum ya yani sürekli bir dayatma olması da çok rahatsızlık verici kadın bu olursa bunu yapar falan
11 Yorumla- +1 yıl
Son feminist jaoa
+1 yılBende durum oyun oynamak ve yatmaktan ibaret ve çoğumuz kişisel temizliği umursamayız o dönemde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöbek deliğimzde ki pamukla oynuyoruz 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Iyyy iğrenç 😬
- +1 yıl
Deme öyle agırlık merkezimiz orası 😂😂
- +1 yıl
Zihnimde canlandı sus artık 😂
- +1 yıl
Her şeyi gozunuzde canlandırmayın ya sizde. Detay hastası karşı cins 😂
- +1 yıl
Mekanizma böyle işliyor bizim suçumuz yok ala ala 😂
- +1 yıl
Savunma mekanızmasıda sağlam çalısıyor belli 😂
- +1 yıl
Yok seninki kadar değil eline su dokemeyiz Gökhan efendi.😀
- +1 yıl
Bu işin eğitimini almıs adamım ben 😂
- +1 yıl
Belli belli 😀
+1 yılSiz depresyonu kendini değiştirmek güzelleştirmek bakım yapmak gibi mi algılıyorsunuz? Depresyon böyle bir şey değil
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Böyle kös kös oturur
14 Yorumla- +1 yıl
Hali hazırda depresyon kokusu aldım sanki 🤔
+1 yılBizde sakalımızı keseriz 🤨🙃
17 Yorumla- +1 yıl
Sen köse değil misin ya
- +1 yıl
Sinek kaydı mı 😂
- +1 yıl
Köse mi 🤨 bıyıklarım seni taşır 🙃 .. evet sinek kaydı 😬
- +1 yıl
İyy sinek kaydı hiç sevmem 😂
- +1 yıl
En son 2012-2013 askerken sinek kaydırdı 🙃 onun harici orman kaçkını gibi 🤣
- +1 yıl
Herşeyin anormal sanki 😀
- +1 yıl
🤔 normallik sıkıcı
biz erkekler sinirli olabiliriz içimize kapanırız ama dışarı belli etmemeye çalışırız içimizden mücadele etmeye çalışırız o sorunlarla
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıldır depresyona girmiyorum şükür küçük çaplı ara sıra oluyor onda da boksa gidip bir kaç yumruk sallayıp rahatlıyorum
00 Yorumla
+1 yılTamamen kapatırım kendimi savrulur giderim
Sonra bambaşka bir kafa ile çıkarım
Net ve radikal olurum00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendisini geliştirir, müzik eşliğinde kitap okur, spor yapar, yüzer, doğa yürüyüşüne gider, kamp kurar
00 Yorumla
+1 yılErkekler kabuğuna çekilir, kurar ve tekrar kafasında kurar. Ya dağıtır, ya toparlar. Bazılarıda ergenlik yıllarına geri döner, onlardan uzaklaşın.
00 YorumlaErkeklerde saçını ya üçe vurur ya da benim yaptığım gibi jilet ile sıfır miss 5 defa kafamı kazıttım ben çünkü 5 defa reddedildim 🤷♂️
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum çünkü hiç depresyona girmedim modum her zaman yüksektir iyidir. Olumsuz şeyler olsa da ben olumlu bakacak bi yanını buluyorum çünkü
00 Yorumla
+1 yılBaşka kızlara koşarlar can yakarlar. Acisini çıkarırlar
21 YorumlaPek dinlemediğim müzikleri dinler birde arabamı temizlerim.
10 Yorumla%90 alkole veriyor kendini öyle saç sakal spor hikaye yani
10 Yorumla- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler