Sevmediğim birine laf sokarım ama bu laflar kesinlikle onun kalbini kıracağım kişiliğine ailesine asla kötü bir söz söylemem imasında bulunmam sadece sevmediğimi açık bir şekilde belli ederim Yeteri kadar anlayabiliyorsa benim onu sevmediğimi anlar
sevmediğime söylemem, sevdiğime hiç söylemem.. sevmediğime söylersem (her insan zihinsel ve istisnasız kötüdür bana göre) kırıcı bir şey söylediğimde kırılmaz. ama bunu komplex bir şekilde ya da dirket olarak bana zarar vererek cezasını keser. sevdiğim insana böyle bir şey zaten yapmam üzmek istemem. yaptıysam istemeden yapmışımdır.
Hayır bilerek yapmam, sinirlendiğimde, kavga edip, tartıştığımda belki ama orada bile kendimi tutmaya çalışırım, kırıcı söz söyleme gibi bir alışkanlığım yok yani.
Açıkçası şimdiye kadar söylediğim oldu evet. Sonrasında pişman da oldum. En sinirli anlarımda, gözüm bir şey görmüyorken tüm nefretimi kustuğum biri oldu. O kadar dik duruşlu kız laflarımdan sonra gidip ağlamış. Hiç de gerek yoktu bunu yapmama.
aklı olan böyle yapar bu devirde sevmediğin insan seni sevmez zaten. ve kırıcı bir şey değil yaptığını kötülük olarak algılar ve mutlaka bunun cezasını keser özet: uzak durmak lazım.