"İşte ben böyle bir akşamda... oldum" 🤔 Gary Moore - One Day'e aşığğğ oldum 🥳 Sen ne oldun?😂

"İşte ben böyle bir akşamda... oldum" 🤔 Gary Moore - One Day'e aşığğğ oldum 🥳 Sen ne oldun?😂

İşte ben böyle bir akşamda hasta oldum. Baş ağrısından sabaha kadar uyuyamadım. Tam dedim baş ağrım geçti uyurum şimdi bu sefer de burnum uyutmadı 🤒 Ama bu akşam uyurum burnum açılırsa 🤔 İnşallah 🥴🥴
Yaaa🥺 çok geçmiş olsun yani umarım çok çabuk bu akşama kadar geçer🥺 mışıl mışıl uyursun
İnşallah 🥺 Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için 😇
Teknoloji hastalık transferi yapabilecek kadar gelişmiş olsa hastalığımı benden alıp benim yerime hastalıkla uğraşırsın biliyorum. Ama mümkün değil ne yazık ki 😔
Olsun düşünmüş olman yeter 😇 Hastalığımı sana transfer etmiş kadar oldum 😇
İyiki mümkün değil 😂
Cevap
4Cevap
Duyguları kaybettim
Ne olduğumuzu bizde bilsek 😃
ahahaha bu iyiydi 😂
Sen anlık foto mu attım o yerden
Niye? Napacaksın?
Sordum kız takip edip picaklamayacam söz 😃
Foto bana ait daha detay vermem 😂
Bir şey demedim kız nem. kapma hemen annem😃
söylersem sırtımdan bir el uzanıp böö dicekmiş gibi geldi 😂😂
Yok yok en fazla naber sidikli der kaçarım😃
Pardon beyefendi bi dk bir şey sorcam derken çelme atarım denize uçarsın 😂
Celme takacağıni sanmam pek
niye? iyi bir insan gibi mi duruyorum 🤣🤣
Yok ben motorsiklet üstünde olurum genelde o yüzden dedim yoksa deli ol sıkıntı yok 😃
illa imdat hırsız dedirteceksin bana ben uğraşamam polis koşsun peşinden 🤣🤣
Ayıp insan bı çay kahve içer misin der hava serin dimi
Çay kahve içer misin? Yerimi öğrenmeye çalışıyor ajdjjs orada değilim ama bugün hava soğuk
Bende pendikdeyim zaten bu hava da gelemem😃
Nolur gelme 🤣😂
Evdeyim yeni geldim başka zaman ama olur cok ısrar etme lütfen🤣
ahahaha olur etmem 😂 ama sen nolur gelme 🤣🤣
Ben gelirsem alır giderim seni herşeyi biraktiririm 😃
Bak şimdi "havanı alırsın" gibi kroca konuşmak istemiyorum lütfen 😂 Sen motordan daha hızlı gidiyorsun ama nereye çarpacağına çok dikkat et 🤣🤣
🤣🤣 napim yavaş gitmeyi sevmiyorum carpayim da tam göremedim ki neye carpiyorum 😃
245 takipçisi olan biri bana hızlı diyor 😃
245 takipçimin olmasının hızlı olmakla ilişkisi nedir?
Ben istemem böyle takip edilmeni kusura bakma aslen nerelisin buda önemli😃
Konuş
https://www.hizliresim.com/6ula38k 😂😂😂
🤣🤣 fırlama
Yanlış tanıdın da neyse iyi geceler tadında kalsın
İçip içip maymun oldum sonra alkolü bıraktım
içmeden o kafaya erişebiliyorum bir de içsem nolur 🤣🤣
Biz içtik efes zengin oldu dersin 😂
😂😂 adamlar senin derdinden para kazanıyor 🤔 bazen efes olmak istersin 😂kendinden başka herkese zararı var bizim zararımız bi kendimize 😂
Peki benim canım neden bira istedi şimdi 🤔 neyse çay içeyim ben.
tonla sebep sayılır 😏 ama boş ver çay iç sen çay bende su içeyim 😂
Dertten dolayı içtiğim olmadı hiç torti. Ohh afiyet olsun su candır
Dertsizken içilir mi yaa 🤔 gerçi hiç içmedim bilmiyorum 😂 ama ben derdim yokken de bir dert bulur ona içerim😂 mesela şimdi hiç bir derdim yokken dertlenmek istedim ve başardım bunlar hep can sıkıntısı😂
Ortam oluyordu , evde film izlerken falan serinlemek için içiyordum ben 😂
Kadın durduk yere dert edindi kendıne 😂
Hangı derdi sahiplendin torti ( özel değilse )
ahahaha her derdim özeldir lütfen 😎😂 Şarkı dalga geçiyor benimle ona dertlendim 😂
Mesela canın ağlamak ister ama ortada bir dert tasa yoktur açarsın ağlamaklı bir müzik veya film oturur ağlarsın bu hobiyi yapmayan kız çok azdır 😂😂
Canım neden ağlamak istesin kız 😂 sen ne olsun istiyorsun torti 😂
Kadınlar bence uzaylı 😂
ahahaha ben bunu birine söyledim çocuk ruh hastası der gibi baktı ordan baska kız çıktı bende yapıyorum dedi 🤣🤣 Kadınlar uzaylı değil mantık aramayın her şeyde canımız öyle istemiş işte bu acıkmak susamak gibi ihtiyaç 😂😂 Eğlenmek istersin ağlamakda onun gibi jadjasjd
Mantık inan hiç aramıyorum sadece kadınlara karşı değil. Cinsiyet olay fark etmeksizin aramam. Tabi her konu için değil arada sırada 😂
Duygusal varlıklarsınız normal ya bunu istemeniz 🤔
he yaa maalesef ki 😏 duygularım kördür benim ben bile dertleniyorum işte arada 😂
Kendi kendineyse sıkıntı yok baskası yüzünden ise ki sende o durum olmaz sanırım 🤔 sıkıntı olmaz herhalde
ahahaha bak ciddi ciddi güldüm buna 🤣🤣 başkası en fazla canımı sıkar sinirlenirim😂 beni üzmek isteyen birine niye değer verip üzüleyim 🤔 "sen kimsin" moduna giriyorum ben orada direkt çöp tenekesi muamelesi 😂😂
Şaşırt be torti 😂 olması gereken o bence de 🤔 sen kim köpek lan modu , muazzam mod
Şaşırtırım da şok olmanızı istemiyorum 🤪😂 kendime saygım var davranışları mühim, sen kendine saygı duymayınca kimse sana duymuyor. Böylede egolu diyorlar çünkü özsaygı nedir haberleri yok 🤣
Hasta oluyorum o duruma bak. Artist , egolu diyorlar ya demek ki dogru kişiye olması gerektıgı gibi davranmışım diyorum 😂
ahahaha doğru tespit😂 baktı ki baş edemeyecek kullandığı maks kelime sayısı belli 3-5 kelimeyle savaşıyor senle🤣 allahtan iyi insanım diyorum ki bu kadar çabalama yazık 😂🤣
Bazıları hatta baĞzıları harbiden 20 kelime ile hayatını devam ettiriyor 😂
Torti şimdi yavaşca yazdıgın gorusun 2. Emojiden sonrasını tekrar okur musun 😂
ahahahaha işte bak ne kadar iyi bir insansam hemen farkeediyorsun 😂😂😂
Her defasında yakalıyorum 😂 hz. Torti ya resmen 😂
yiiooo bazen kaçırıyorsun 😂 "ben bile dertleniyorum işte arada " demiştim 42 dk önce kaçırdın orayı 😂😂
Yoo kacırmadım yazacaktım inan ki ama neden yazmadım bilmiyorum 🤔 dakıkasına bakman pekı , detaylara takılan bir torti çizelim şuraya 😂
aahahaha güzel çizebiliyorsanız çizin duvara asarım 😂😂 kendimi öveceğim fırsatlar vermeyin bana napayım engel olamıyorum 😂😂
Cin ali çizemem ben , resim yeteneğim sıfır 🥺
Bu arada fotografa resim diyenlere de selam olsun 😂
Profesyonel sekılde yapıyorsun ama o kadar profesyonelsın kı bazen sen bile fark etmiyorsun 😂
Iıyyy kulaklarım kanıyor duydukça 🥺 Ben sen fark ettirene kadar farkında değildim 😂😂
Baya baya kas hafızası olur ya hani mesela buzdolabını acarsın ama kapatırsın farkında olmadan onun gibi bir şey olmus sende 😂
Ornege bak ya kurban olurum kendıme ben 😂 bu övme işi bulaşıcı mı? 😂
Yalnız örnek muhteşem baya baya iyi 😂 Sanat bu sanat 😂 sanatı öldürmüyoruz 😂 Sende yapıyorsun bu sanatı gökan 😂😂
Bisiklet sürmek gibi deseydim olmazdı çok klişe 😂 onceden kullandıgım kullanıcı adımı aklıma getirdin be torti 🥺
iyi ki dememişsin buzdolabı açık ara iyi 😂 Neydi ki 🤔 Sanatçı gökan mı? N oalbilir ki?🤔 çok merak ettim bak 😂
Sanatçı gökan mı 😂 sanat ; ben ne alaka 😂
Gokandeğilgokhan 😂
yoo yoo bu olamaz 😱 değil mi yok değildir yaa 🤔 ya da öyledir bu sadece senin aklına gelebilirdi😂
Öyleydi 😂 yoksa o hesapla seninle tartıstım mı 😂 çook kişiyle tartısmıstım çünkü.
Hee beynı olanlarla diye ekleyeyim 😎
ahahaha övüyor musun gömüyormusun belli değil 😂 tartıştık mı bilmem ki🤔temmuz mu neydi galiba öyle geldim buraya ama oturup düşünsem o nik aklıma gelmez benim 😂
Tartışmadık sanırım yoksa hatırlardım kesin 😏
Bir çok kişiyle tartışmıştım sonradan anladım insanların burayı hayat felsefesi olarak gördüğünü 😂
Şaka gibi baya baya burayı ciddiye alıp evi gibi görüyorlar. Cok anlamsız
Tartışmamışızdır 😂 çünkü benim tartıştıklarım ve engel listem abaza dolu 😂Geyik yapıyorsun sulandırıyor yani senle tartışmamız imkansız, mümkünü yok😂😂
mahalleye dönmüş herkes camdan kafayı uzatır dedikodu yapar ya öyle benimsemişler 😂 Makara kukara yapmalık kafa dağıtmalık saçmalamalık bi yer 😂 birde görüşleri çok ciddiye alıyorlar bazen ciddi yorum yapıyorum ama genelde sırf dalgasına 😂😂 profilim beni % kaç yansıtıyor acaba? 😂😂
Abazan mı 🤔 hayatım boyunca oyle biri olmadım ya olmam.
Dedikodu , onun bunun hesabını takıp etme açık arama bilemedim ya değişik vasıfsız insan kafası gibi gelıyor bana.
Goruslerın %90 diyeyim 😂
ahahaha yaa of %90 çok değilmi yaa😂😂 kendimi bu kadar açık etmemem lazım 😂😂
Çok mu bilemedim ki 🤔 en azından hep aynısın diyeyim. Bir de bazen görüyorum sorularında iyi ayar verıyorsun 😂
he çünkü torti bildiğiniz torti şaşırtmaz 😂 Ayar vermek o hobim 😂 büyük bir keyif aldığım doğrudur 😂 bak mesela aşağıda birine bir görsel koydum çok iyi değil mi yaa 🤣🤣
Görüşleri okudum biraz da motosiklete motorsiklet yazdıgını görünce okumayı bıraktım ama gorselı gordum 😂
Yalnız o gorselde ki çöp konteyneri fazla temiz 😂
çocuğa ne kadar pis olduğunu yüzüne vurmak istemedim gittim en temizi seçtim çünkü neden bil bakalım? 😂😂
Baaak değişik taktik bu ilk kez oldu 😂 zeki bir kadınsın
sinsi sinsi gülen ben 😂 çünkü iyi bir insanım 😂 hep öyle diyorlar bana 🤣🤣
Ve torti 3. Cogul kişileri de olaya dahil eder 😂
Fırsatı bulunca affetmem 😂 napayım gömmeyeyim mi 🥺 hobimi yapmayayım mı 🥺 günlük sporum bu benim 😂😂
Yap tabi ki hatta bak hemen sorayım yapmaman için tek bir mantıklı cevap verebılır mısın?
düşüneyim🤔 ıı yok bulamadım 😂bak aklıma yine mikrop şarkısı geldi 😂 gidip kötü nasıl olunur? yutuptan video filan izleyeyim böyle olmayacak 😂😂
Youtube hiç bu amaçla kullanılmamıştı torti 😂😂
Sen izleye dur ben ufak ufak yatış moduna geçeyim artık .
İyi geceler bayan mükemmel gorusuruz.
Hee kendıne kendın için iyi bakmalısın içerikli videolara bak bir de
İkidir tam yazıyorsun (youtube) 😂 o ingilizcesi türkçesi yutup bi kere😂
İyi geceler bayım teşekkür ederim. Olur bakarım sen bakmazsın ama inşallah bakarsın 👋
Şey ben aslında yazmıyorum klavye önerisinde çıkıyor üstüne bızıklıyorum 😂
Bir ara şaapacam onu aklımda torti 🤔
😂😂👍
İçip içip girmeyin şu siteye kardeşim
Su da mı içmeyeaağğğğğ ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?