Kişilik & Karakter Böyle bir hayali olan var mı? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Parasal sorununuz olmasaydı doğayla iç içe olmak huzur verir miydi size? İsterim ama no money no party İstemem her yerde böcekler vardır Geleceğim hayal kurmaya müsait değil Evet ama tek olmaz partner şart Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Böyle bir hayali olan var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tatil için olurda sürekli yasayamazdim.. güvenlik sorunu var çünkü. İnsan bunun içine çoluğunu cocugunu , eşini bırakıp biryere gidemez. Türkiye de karavan kültürü yok. Amerika ya da kanada olsa olurdu. 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Kesinlikle doğru özellikle kanada Finlandiya da doga yeri Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sürekli değil ama yaz tatilinde böyle olsun isterdim 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Sürekli olmaz zaten özel mülkiye kamu mülkiyeti felan felan rahat bırakmazlar Yorumla
httplikeme Takip Et Xper 2 Yaş: 108 +1 yıl isterdim partner kesinlikle gerekli mesela her mevsim icin 1 ayimi ayirabilirim dogayi cok seviyorum. 0 2 Yorumla CengizBirser +1 yıl Yas 105 ama hayat ritmi 25 bakıyorum 😊 Yorumla httplikeme +1 yıl yas 15 yolun yarisi etmez Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim biriyle çok hoş olurdu karavan ya. 1 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Dogru Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben rahatıma düşkünüm konforlu bir ev isterim. 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Bence bu da konforlu paran varsa içi full donanım saglarlar Yorumla
İsimsiz_bir_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet çok güzel bi ortam 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Bence de Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cennet mi bu mu deseler bu derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tatil için olurda sürekli yasayamazdim.. güvenlik sorunu var çünkü. İnsan bunun içine çoluğunu cocugunu , eşini bırakıp biryere gidemez. Türkiye de karavan kültürü yok. Amerika ya da kanada olsa olurdu.
Kesinlikle doğru özellikle kanada Finlandiya da doga yeri
Sürekli değil ama yaz tatilinde böyle olsun isterdim
Sürekli olmaz zaten özel mülkiye kamu mülkiyeti felan felan rahat bırakmazlar
isterdim partner kesinlikle gerekli mesela her mevsim icin 1 ayimi ayirabilirim dogayi cok seviyorum.
Yas 105 ama hayat ritmi 25 bakıyorum 😊
yas 15 yolun yarisi etmez
Sevdiğim biriyle çok hoş olurdu karavan ya.
Dogru
Ben rahatıma düşkünüm konforlu bir ev isterim.
Bence bu da konforlu paran varsa içi full donanım saglarlar
Evet çok güzel bi ortam
Bence de
Cennet mi bu mu deseler bu derim