Dinle alakalı vesveseler nasıl geçer?

Arkadaşlar merhaba ben namaz kılan birisiyim ama gene bir gün namaz kılacakken aklıma "Sen Allah rızası için kılmıyorsun" Diye Bir söz geldi ve içim baya bi huzursuz oldu ve 2 gündür berbat durumdayım Allah rızası için kıldığımı bende biliyorum ama nedense sürekli vesvese geliyor din ile alaka lı mesela bu gün namazda iken aklıma sen sadece gösteriş için kılıyorsun geldi bu vesveseleri takmamaya çalışiyorum cevap vermemeye çalışıyorum ama bu seferde sanki gerçekten kılmadığım için, ört pas etme ve geçiştirme olarak algılıyor ve bu yüzden sürekli konuşmak zorunda kalıyorum nasıl geçecek onuda bilmiyorum aklıma gelince onlarla konuşmak zorunda gibi hissediyorum konuşmassamda içim rahat etmiyor dediğim gibi geçiştirme ve isteklerim için namaz kılma gibi algılıyor beynim aslında o gelen vesveselere de açıklama yapıyorum ama gene gene söyleyesim geliyor söylemezsem üstte yazdığım gibi oluyor ne olacak halim ne önerirsiniz lütfen gerçekten ihtiyacım var beynim çok bulandı artık Doru dürüst arahat rahat namaz kılmaz oldum gerçekten Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dinle alakalı vesveseler nasıl geçer?