+1 yıl1- ıssız bir ormandasınız, yanınızda kim var? = kimse yok tekim.
2- siz ormanda yürürken, karşınıza bir hayvan çıkıyor. sizce bu, hangi hayvandır? = Ayı
3- hayvanı ilk gördüğünüzde, o da sizi görüyor. aranızda nasıl bir karşılaşma yaşanır? = Ben korkarım o da benden korkar bence.
4- biraz daha yürümeye devam ediyorsunuz ve çalılıkları aşınca, boş bir arazi görüyorsunuz. azıcık ileride ise hayalinizdeki ev var. bu ev nasıl olurdu? kısaca yazın. = Ahşap küçük, şirin ve şömineli bir ev mavi duvarları olan.
5- peki bu evin etrafında, bahçe sınırı da olabilir, çit var mıydı? = Çit
6- dayanamayıp hayalinizdeki eve hayran kalıyorsunuz ve içine giriyorsunuz. yemek odasının önüne geldiğinizde, ortada bir masa görüyorsunuz. bu masanın üzerinde ve etrafında neler olurdu? = Masa da şamdanlar ve özenle hazırlanmış yemek. etrafında şirin tabureler.
7- evin arka tarafındaki bahçeye açılan kapıdan çıkıyorsunuz, muazzam bir bahçe. fakat hemen önünüzde yerde bir kap var. bu kap hangi malzemeden yapılmış olurdu? = Plastik ya da demir
8- bu yerde bulduğunuz kabın eskili yenilik durumu, sağlamlık kırıklık durumu nedir? ve bu kabı elinize alıyorsunuz, onunla ne yapardınız? = eski ve yıpranmış bir kap, bir hayvana su vermek için ideal.
9- evden ileriye biraz daha yürüyorsunuz ve kendinizi bir suyun kıyısında görüyorsunuz. bu su ne olurdu? (ırmak, göl, deniz, okyanus...) = Göl
10- bu suyun karşı tarafına nasıl geçiyorsunuz? = varsa bir kayık köprü vs. yoksa etrafından dolanmak olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Kardesim, 2. ayi, 3. karsi karsiyayiz o kükrüyor ben bakiyorum,4. agacdan yapilmis kücük iki tane pembe cervecesi olan pencere ortasinda kapisi terasi olan bir ev, 5. cit yok, 6. Yuvarlak bir masa üzerinde mumlar ve cicekler var, 7. agacdan yapilmis, 8. saglam bir sepet, icine cicek ekerdim, 9. irmak 10. Minik bir köprü var
010 Yorumla
Soran+1 yılözür dilerim, ikinci güncellemeyi az önce girdim...
Cevap sahibi+1 yılmadem cevaplamiycan ne diye böyle islere kalkisiyorsun. bu kadar kisinin yazacagi belliydi.
Soran+1 yılben kimseye cevap vermeye mecbur değilim. insan davranışlarına olan ilgimden ötürü şuraya girdiğiniz 2 cümleye karşılık 2 sayfalık yazı yazıyorum her birinize. şirketteyim, hem işimi yapıyorum, hem de fırsat buldukça buraya yazdıklarınızı okuyup iki satır emek döküyorum. bazen neden cevap veremiyorum biliyor musunuz? parmaklarımın ağrısından. lütfen biraz saygılı olun. sabahtan beri bu soru burada duruyor. hem gerekçemi, özür dileyerek belirttim.
Cevap sahibi+1 yılO zaman basdan belirticeksin su kadar insana cevap yazicam diye. sonuc olarak benimle ayni anda girmissin güncellemeni. sen vakit ayiriyorsun cevap yazanda cevaplar icin vakit ayiriyor.
Soran+1 yılhanımefedi, diğer yaptığım testlerde bu kadar patlama olmamıştı ve hepsini cevaplamıştım. bu testin bu kadar ilgi çekeceğini bilmiyordum. pek ala, onun için de özür dilerim. hala hırsınız geçmediyse, üyeliğimi sileceğim.
Soran+1 yıl@berrrk eyvallah kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılüyeligini silmene gerek yok sadece birdahaki sefere basdan aklinda bulunsun. kolay gelsin.
- +1 yıl
gizli, o ayı seni yer inşallah kezbann
Cevap sahibi+1 yılmaydonozu cok seviyorsun herhalde hadi cicim baska yöne
1 ) Sevdiceğim..
2 ) Yaban Domuzu..
3 ) kaçıp ağaca tırmanıyoruz..
4 ) eski bir kulube merak uyandıran tarihi bir harabe..
5 ) evet birkaç eski kırık çit çamur toprağa batırılmış düştü düşecek..
6 ) masanın ortasında bir mum etrafında özenle dizilmiş eski tabak, çatal kaşık ve mendiller sanki yemeğe bekleniyormuşuz gibi..
7 ) Kil den yapılmış olurdu üzerinde anlam veremediğim motifler..
8 ) çok eski kap ama sapasağlam sanki hiç kullanılmamış gibi, ama o kadar eski ki kullanılmaya uygun görmüyorum ve yerine bırakıyorum
9 ) çok çamurlaşmış hafif bataklığa dönüşmüş..
10 ) önce bir çevreme bakar köprü ararım yok ise biraz yürür sonu var mı diye bakarım, yok ise maceraya gerek yok dönerim geri..
10 )05 Yorumla
Soran+1 yılen enteresan cevaplardan birisi. öncelikle içinizde epey fırtınalı dertlerinizin olduğunu apaçık belli ediyorsunuz. biraz karamsar bir adamsınız. ama her ne olursa olsun, sevdiğiniz insan her kimse, uzun zamandır sizinle birlikte. ve sevgisinden şüphe duymuyorsunuz. ama ilişkinizde çok büyük engellerle karşılaşmışsınız. büyük ölçüde de atlatmışsınız bu engelleri. bazen siz, bazen de sevdiceğiniz, birbirinizin sorunlarıyla birlikte mücadele etmişsiniz. hakikaten paylaşmışsınız bir çok şeyi. köklü bir ilişki galiba. geçmişe o kadar takılmışsınız ki, ileriye bakmaktan korkar olmuşsunuz. geleceğiniz hakkında pek de iç açıcı düşünceleriniz yok. zaten kaç kez "eski" kelimesini kullandığınızı bir sayın isterseniz, bana hak vereceksiniz. mutlu musunuz, mutsuz musunuz, karar veremedim. çünkü buna siz bile henüz karar veremediniz :)
Soran+1 yılbence bunlar hep gereksiz oksitosin hormonundan kaynaklanıyor :) kardeşim seni sevmeyen birine aşık olacağına, git bir sokak köpeğine ekmek ver, köpek sana aşık olsun. karşılıksız hiç bir b*k yoktur bu dünyada aklından çıkarma bunu tamam mı :) tüm cevaplarımı boşa yazmışım meğer de haberim yokmuş. neyse canın sağolsun :)
Soran+1 yılama öyle değil mi? mutlu musun kardeşim sen? diye sorsam, düşünürsün 5 dakika :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1 Sevgilim
2 Aslan
3 hassss ile başlayan bir cümle söylerim herhalde anlamadım bu soruyu haha :D tepkiyi soruyorsan aklıma ilk gelen vurabileceğim bir şeyler bakınmak
4 Ahşap 3 katlı çatısı kiremit tahta değilde cam olan yani gökyüzünü görebilen şöminesi olan ve çok odalı
5 Evet bahçe sınırı olabilirdi hatta 4 e yazdım ama sonra bu soruyu görünce 5 e kaydırdım çit de vardı
6 Bir takım antika eşyalar var masanın üstünde etrafında da kütüphanelikler
7 alüminyum
8 eski bir kap böyle sanki hayvanlara su verilmek amaçlı kullanılmış gibi. ileri doğru fırlatırdım
9 Irmak
10 kütükle03 Yorumla
Soran+1 yıltam kıvamında, tam da bir erkeğin yaşayabileceği en güzel hayatlardan birisine sahipsin. zannedersem epey köklü bir ilişkiniz var. zaman olarak da olabilir, paylaştığınız değerleriniz açısından da olabilir, her halükarda sağlam bir ilişkin var sevdiğin kızla. fakat öyle zannediyorum ki, eğer sana karşı ciddi bir yanlışı olursa, tereddütsüz bir kalemde silebilecek bir adamsın. tekrar ona döndüğünde de, kendinden iğreneceğini biliyorsun. her neyse, sorunların epey zarar veriyorlar sana. fakat sen sorunların karşısında pes eden bir adam değilsin. sana değer veren, güvenen insanlar var çevrende. ve sen bu insanlardan hakikaten kuvvet alıyorsun. sosyal ilişkileri epey sağlam bir adam gördüm ben açıkcası. ve bu insanlardan aldığın güç, senin hem dışarıdaki hem de iç dünyandaki sıkıntılarını çözmende sana epey cesaret veriyor. ve sorunlarını halledemeyecek bir adam değilsin. buraya kadar anlattıklarımda belki anormal bir mana çıkarmış olabilirsin. çıkarma :) sen bir erkek nasıl olmalıysa,
Soran+1 yılsen bir erkek nasıl olmalıysa, işte tam da öylesin. zannedersem sevgilinden başkalarına gözün bazen kayıyor. fakat yine de bunlar seni aldatmaya itecek kadar şiddetli hisler değil. cinsel hayatın da epey hareketli. epey canlı gibi görünüyor. bu konularda pek detaya girmeden yüzeysel geçiyorum. neticede mutlu bir adamsın görünüşe göre :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1. Kimse yok
2. Zürafa
3. Bakışma anı. Gözleri çok güzel. Çok zarif. Biraz ürkerim ama bana zarar vereceğini düşünmem, zürafa yemez herhalde beni. Yine de dikkatle incelerim ve hayranlıkla. Bir süre bakınıp gider.
4. Cam ev. Postmodern. Etraf yemyeşil. Manzarası süper.
5. Çit yok.
6. Cold brew. Bir dergi... Birkaç kitap üst üste. Kalem. Etrafta pek eşya yok. Duvarda bir tablo, aydınlatma, cam önünde uzun bir berjer.
7. Renkli cam.
8. Yepyeni pırıl pırıl parlıyor. Bahçedeki söğüt için su doldurabilirim onun işlevi bu değildi ama. Yerde ne arıyorsa...
9. Atlas Okyanusu
10. Bulunduğum ülkeden karşı ülkelere uçakla gidiliyor. Ama zaten şehir karşıda değil, evin arkasında düşen kara parçasında.05 Yorumla
Soran+1 yılşaşırmadım :) biraz meşgulüm şu an şirkette. işim bittiğinde gelicem. merak ettim du bakalım.
Soran+1 yılenteresan cevaplar git gide artıyor. daha önceki sorulardan da aşinayım zaten cevaplarınıza :) neyse.. öncelikle doğa aşığı olduğunuz apaçık, söylememe gerek yok. fakat sizinki biraz fazlası. bir ateist gibi, bir budist gibi düşünüyorsunuz bir çok konuda. hatta öyle ki, o suladığınız söğüt ağacının aşkına, öldükten sonra pamuk prenses olarak tekrar doğmayı bile hayal ediyor olabilirsiniz. bilmiyorum reenkarnasyona inanıyor bile olabilirsiniz ki bu insanlar da en az sizin kadar farklı düşüncelere sahipler bu konularda. neyse.. biraz da iç dünyanızdan bahsetmek istiyorum. kendini fazlaca entelektüel ve fazlaca topluma mal edilmiş hissediyorsunuz galiba. nasıl? belli ki çok okuyorsunuz, geziyorsunuz. insanlarla gayet ciddi muhabbetlere girip ciddi ilişkiler kuruyorsunuz. ve bu ilişkilerinizde kesinlikle ama kesinlikle olduğunuz gibisiniz. bazı insanlar gerektiği durumlarda pembe yalanlar söylerler. sizin ondan dahi nefret edecek kadar realist olduğunuzu düşünüyorum.
Soran+1 yıliçiniz neyse, dışınız da o. yeni tanıştığınız bir insan sizinle daha samimi olmak istiyorsa, onun bu çabalarına dur demektense, onun bu çabalarını izlemeyi istiyorsunuz. bakalım arkasında sizi gördüğü duvarı aşabilecek mi, aşamayacak mı? aşsa ne olur? oturur birlikte cold brew eşliğinde kitap okursunuz. hatta işitme engelliler için sesli okuyup kaste doldurursunuz da altı nokta körler vakfı'na yardımda bulunursunuz :) şaka bir yana, size sadece bir soru sormak istiyorum. hiç umursamadan yazdığınız bir kelime var. onu sormak istiyorum. neden söğüt ağacı yazdığınızı biliyor musunuz? farkında mıydınız söğüt yazarken? bilinçli olarak mı seçtiniz o ağacı, yoksa tamamen rastgele mi çıktı?
- +1 yıl
Rastgele çıkmadı daha önceden düz arazilere söğütün çok yakıştığını düşündüğüm için bir anda hayal edince direkt olarak aklıma söğüt gelmesi normal. Ondan bir mana çıkarır mıydınız bilmiyorum, bendeki manası çocukluğuma dayanır. Yorumlar için teşekkür ediyorum zahmet edip tek tek yazdınız. Mutlu günlere...
1. Annem. 2. Leopar. 3. Direkt üstüme atlar. 4. İki katlı, bacası tüten, etrafı alabildiğine yeşillik olan, modern mimari yapıya sahip, geniş ve iyi aydınlatılmış bir ev. 5. Çit yok. Ormanın ortasındaki genişçe bir alanda tek tük ağaçlar ve yeşillik. 6. Bir bardak kahve ve biraz kruvasan. 7. Demir veya sağlam bir plastik. 8. Ne çok yeni ne de çok eski ama taş kadar sağlam bir kap ve içinden su içiyorum. 9. Debisi yüksek derin ama küçük bir akarsu. 10. Zıplayarak.
Güncellemeni, cevaplamaya başladıktan sonra ortada okudum. Yine de vazgeçmek istemedim.00 Yorumla
+1 yıl1-yalnızım
2-maymun
3-durup birbirimizin hareketlerını ıncelerıs ilk anda
4-tek katlı somınesi yanan tepesınde bacası tuten
5- sınırları yok tamamen acık
6-iki kadeh sarap ve beyaz servise hazır tabaklar
7-bakır
8-eski ama saglam. tekrar gorebılcegım bı yere bırakırım
9- 3 metre genıslıkte 50 cm derınlıkte bı akarsu. ama temız
10- pacaları sıvayarak02 Yorumla
Soran+1 yılyalnızsın, anladığım kadarıyla da pek sosyal bir adam değilsin. fakat ben buradan gayet normal bir adam görüyorum :) öncelikle şunu söylemek istiyorum, anladığım kadarıyla öyle bir arkadaşın var ki, belki çocukluktan beri samimisiniz. belki eski bir sevgilin de olabilir bu, bilmiyorum. ama her kimse de artık, ondan mesafe olarak veya düşünce olarak uzak kalmak, seni epey üzecek gibi. hayatında hep olmasını istediğin birisi bu. problemlerin fazla büyük değil. büyük olsalar da onlarla tek başına başa çıkabiliyorsun. nasıl çıkabiliyorsun? gayet sağduyulu yaklaşıyorsun problemlerine. acaba nerede hata yaptım, acaba ne yapsam düzelir gibi sorularla hatanı telafi etmeye çalışıyorsun, kaçmıyorsun yüzleşmekten. belki de seni hayattan bezdirecek kadar büyük bir dert çıkmamıştır karşına, o yüzden böylesindir. kendine güvenin var. insanlar belki senin özgüveninin az olduğunu söylüyorlardır, öyle tahmin ediyorum. sen de etrafına "evet az" diyorsan eğer, bu sadece o insanların sözlerinden..
Soran+1 yılbu sadece o insanların sözlerinden etkilendiğin içindir. ben özünde kendine güvenen bir adam olduğunu düşünüyorum. cinsel hayatına gelince, sanırım doğru insanı bekliyorsun. sıradan kadınlarla sıradan ilişkiler istemiyosun gibi düşünüyorum. cinsellik senin için önemli, fakat bunu hayatının kadını ile yaşamak istiyorsun sanırım. mutsuz bir adam değilsin :)
+1 yıl1. yakışıklı güçlü bir erkek
2. maymun :)
3. Neşeli ve dost canlısı
4. rengarenk süslemeleri olan, uzun camlara sahip, ahşaptan yapılmış, küçük ve şirin (iki katlı)
5. Çıt var
6. meyve ve türlü etli yiyecekler
7. Ahşap
8. otantik ve sağlam. Su doldururdum.
9. Irmak
10. Yüzerek tabiki de04 Yorumla
Soran+1 yılherhangi bir erek mi yoksa tanıdığınız birisi mi?
- +1 yıl
herhangi :/ ama koruyucu biri... (beyaz atlı prensimin orada vukuu bulmuş halini tercih ederim)
Soran+1 yılhahahhaha tamam :) bu gün değil ama belki yarın bakıcam. güldürdün yav akşam akşam :)
- +1 yıl
e tamam bekliyorum o zaman
1- kimse
2- kurt
3- ikimiz de tedirgin davranırız
4- bahçeli ahşap ufak tefek bir ev
5- çitlerle sınırlı
6- masanın üstünde yarı dolu bir sürahi var, bir de bahçeden toplanmış birkaç çiçek. Etrafında birkaç sandalye var
7- bakır
8- eski ama sağlam bir kap, içine biraz su koyardım
9- göl
10- küçük bir sandalla03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim anlayışınız için. vakit bulursam sizinkine bakmaya çalışıcam.
+1 yıl1-Evleneceğim Kadın
2-Ayı
3-Ayağa kalkıyor fakat saldırmıyo
4-Kuçuk bir ev , sobalı mutlaka :D bu arada evin ustu açık teras gibi biryeri var vs.
5-Çiti var hatta birde kopek kulubesi var içinde tabiki kopekte var :D ama tuylu bir kopek golden cinsi gibisinden
6-Hiç birşey
7-Plastik
8-Eski veya yeni olduğu konusunda kararsızım ama kaba bişi yapmazdım içinde su var zaten
9-ırmak
10-Yüzerek02 Yorumla
- +1 yıl
Sorun değil başka zaman yazarsın vaktin olunca :)
1- Asik oldugum cocuk
2-maymun,
3- biraz tirsiyoruz ikimiz de geri kaciyoruz biraz
4- ev iki katli tastan ve bol camli bir ev, onunde de havuz var,
5- cit yok
6- masada sadece icinde meyveler olan bir kase ve bir sarap bardagi var etrafinda da kucuk siyah bar sandalyeleri
7-kap seffaf plastik olurdu
8- kap yeni ama kapaksiz, o kabi alip icine su doldurup bahcemdeki kediye veriyorum
9- karsima selale cikiyor
10- karsiya suyun icinden yuruyerek geciyorum04 Yorumla
Soran+1 yılvakit bulursam bakıcam. sayfa yenilenene kadar belki o zaman aralığında girmişsinizdir. vaktim olursa bakıcam söz.
Soran+1 yılöncelikle şunu söylemeliyim ki, aşık olduğun çocukla aranızdaki bağ pek köklü bir bağ değil. ona güveniyorum diyeceksin, etrafındakilere de öyle diyorsundur. fakat şüpheleniyorsundur. çocuğun sana karşı hiç yanlışı olmamıştır. ama onun hakkında bazen yanlış düşüncelere kapılıyorsundur. seninle tanışmak isteyen birisine, sorun çıkaracağını zannetmiyorum. bu konuda gayet rahat ve olduğu gibi görünen, konuşan bir kızsın. neden bilmiyorum ama, sen bu çocukla evlenmeyi, ondan çocuk yapmayı, onunla mutlu olmayı hakikaten istiyosun gibi. sorunlarınızı birlikte çözdüğünüzü düşünüyorum. birbirinizin sıkıntısında bunu dile getirdiğinizi ve karşı tarafın da elinden geleni yaptığını düşünüyorum. cinsel hayatın da epey canlı sanırım. canlı değilse de, bir şeyler yaşamaktan korkmuyorsundur.
1) eski sevgilim
2) aslan
3) o bana bakıyor ben ona bakıyorum.
4) beyaz bakımlı bır villa. pencereler beyaz ve ilk bakışta parlaklıklarıyla dikkat cekıyor
5) cit degıl de bahçenin etrafı siyah desenli demırlerle cevrılmıştı.
6) ortada salata duruyor ceşitli mezeler. Tabaklar dizilmiş ama yemekler servis edilmemiş
7) tahta
8) gayet yeni duruyor elime aldığım gibi ters cevırıyorum sadece
9) göl
10) gecemiyorum :o02 Yorumla
Soran+1 yıldiğer cevaplara göz gezdirirken, son soruya verdiğin cevabı gördüm. ilk defa birisi geçemiyorum dedi. nasıl kahkaha attım bilemezsin :)
En yakın arkadaşım olurdu. Kaplanla karşılaşırdım. Gerilim yüklü ama korkusuz bir karşılaşma olurdubüyük bir ağaç ev olurdu içerisi konforlu e kahverengi ağırlıklı olurdu çit ya da sınır olmazdı. Masa uzun ve üzeri tahta figürlerle sade bir masa olurdu çevresinde sandalyeler olurdu. Bahçedeki kap yepyeni tahtadan oyulmuş el işi bir kap olurdu o kaba köpeğim için su koyardım evimin yakınındaki su şelale olurdu ve üzerindeki sıralı şekilde kayalardan atlayarak geçerdim karşıya.
00 Yorumla
+1 yıl1-sevdiğim aynı zamanda dostum olan kişi
2-kurt
3-birbirimizin gözlerine bakıyoruz hafifçe önümde eğilip yoluna devam ediyor
4-ahşap büyük bir ev
5-hayır çit yoktu
6-masanın ortasında minik yontulmuş biblolar aletler ve çiçekler olurdu
7-ahşap olurdu
8-sağlam ama yeni değil içine su doldururdum
9-ırmak
10- ırmağa dağılmış taşların üzerinden atlayarak.
(Nasıl bir hayaldir a m k)00 Yorumla1. biricik dostum
2. aslan
3. o bana bakardı belki bana doğru yürürdü. uuuu çok korkunç !!!
4. kırmızı kiremitli dubleks etrafı kavak ağaçlı mini bir ev.
5. çitleri kavak ağaçlarından olurdu. daha sonra çit yaptırmayı düşünebilirim ;)
6. birlikte güzel bir akşam yemeği yenilecek aile masası olurdu. 2 kişilik sandalyeden 10 sandalyeye uzanabilir.
7. tahtadan yapılmış bir kap olurdu.
8. eski ama sağlam bir kap.
9. küçük bir gölet
10. yürüyerek.00 Yorumla
+1 yılSevdiğim adam
yılan
kıpırdamam
hobbit ev
yok
üstünde bir sey yok, yanında da sandalye
Yeni sağlam plastik. Şöyle bir bakar bırakırım.
İnceden akan sığ bir dere. dereyi düşünürken denizi de gördüm ama yürüyerek geçmek istedigim için derede karar kıldım.
:) beklemedeyim.01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeden öncekilere sonuçları yorum atacak mısın.
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalnızım
köpek
sakince bakarım tırstığımı belli etmem, o da her an atak yapmaya hazır bekler
hayalimdeki ev bu kadar ıssız bir ormanda olmazdı, en azından daha neşeli bir orman olurdu
o mevkide olan bir evin çitleri olmalı
bol bol tatlı ve meyve belki yemek yiyen insanlar
plastik olurdu ama topraktan olmasını isterdim
yeni değil ama kırık da değil, incelerdim üstünü silerdim aaa ne güzel derdim
ırmak ya da göl illa biri olacaksa göl
köprüden geçerdim09 Yorumla
Soran+1 yılsenin cevaplarını da heyecanla bekliyorum. bir göz attım, epey eğlenceli gibi. şu sıradakileri bir aradan çıkartiyim abi :)
- +1 yıl
eyvallah ama tekrar belirteyim hayalimdeki ev sen dedin diye o ıssız ormanda :) yoksa daha şirin bir yer seçerdim. belki de soru şeklinden dolayı ormanı çok kasvetli hayal etmiş olabilirim :)
Soran+1 yıloldukça sıradışı. profilindeki "sıradan bir insan evladıyım" açıklaması ile tam bir tezat. buradan da anlıyoruz ki, tevazu fışkırtan altın bir fıskiye gibisin. amma ve lakin herkesin bilmesini istiyorsun ki, sen altından yapılmışsın. göstermesen de, görsünler istiyorsun. bu içine kapanık insanların en doğal davranışlarından birisidir. sen içine kapanık değilsin. o halde hala keşfedilmek istiyorsan, rahatlıkla söyleyebilirim ki, ördüğün duvarlar epey yüksek. geçmişin hayat tecrübeleriyle dolu olabilir, entelektüel birikimin fazlaca olabilir, artık her ne ise de, sana ulaşmak, yüreğine dokunabilmek pek kolay değil. ördüğün duvarları hem heybetli hem de çekici hale getirmen, duvarın arkasında sakladığın her neyse, ona ulaşmaları için cesaret veriyor insanlara. en cesuru kimse, onun atlamasını istiyorsun o duvardan. neyse, kendine güveni yüksek ve pek duygusal olmayan bir adamsın. duygusuzsun anlamı çıkarmanı istemiyorum, sadece duygusal değilsin. mantıkla kıyaslayacak olursak,
Soran+1 yılmantık duyguya göre daha ağır basıyor diyebilirim. insan ilişkilerin gayet sağlıklı. hatta gayet mutlu bir adamsın. dışarıdan özgüveni iyi bir adam olarak görünüyorsun fakat sen de biliyorsun ki, daha iyi olabilir. hatta belki insanların gördüğü kadar güvenmiyorsundur kendine. ama bunlar büyük problemler değil senin için. asıl problemin, ütopyan. belki de geçmişle bugünü kıyaslayıp, ortaya daha evrensel bir hayat tarzı çıkarmaya çalışıyorsun. misal veriyorum, nesil çatışmalarının olmadığı, bilgi birikiminin sular seller gibi aktarıldığı bir hayat... özel hayatın nasıl, orası biraz karmaşık geldi bana. evli misin, bekar mısın, casanova mısın belli değil. onu bu kadarıyla anlamam mümkün değil. fakat kendine yeten, epey temiz, oldukça normal bir cinsel hayatın var gibi görünüyor.
- +1 yıl
teşekkür ettim yorumlama zahmetine katlandığın için. bir çok noktada haklısın, bazı konularda yakın bazı konularda yanılgıdasın. ama buradan da ancak bu kadarı olur. şu doğru şu yanlış diye bık bık etmiyorum hepsinin doğru olduğunu fakat bazılarını hala kabullenemediğimi farzediyorum :) tekrar teşekkürler
Soran+1 yılben teşekkür ederim. elimdeki cevap kağıdı a-b-c-d şıklarından oluşuyor abi. fakat sen e şıkkısın. ekstra çaba gerekiyor. başta dediğim gibi sıradışısın. elimden geleni bu kadar. fakat takipteyim seni. 2 gün takip etsem, üçüncü gün herhangi bir öyküme seni karakter yapabilirim :)
- +1 yıl
eyvallah çok sağolasın :) (çok şımardım halbuki iyi mi kötü mü dedin o bile garanti değil) :))
Soran+1 yılhahahha :) iyi mi kötü mü o belli değil. o yüzden ben de emin değilim iyi mi kötü mü. e şıkkını araştırmak gerek evvela :)
- +1 yıl
:)))
Nida
Kaplan
Çaktırmadan kaçarım :D
Dublex, tamamen camdan yapılmış güzel bir ev olurdu.
Çit yok.
Güzel bir kahvaltı, etrafındada sandalyeler olurdu.
Plastik
Sağlammı diye kontrol ederim, sağlam olduğuu anlayınca bırakırım kullanılır diye kenarda kalır
Göl
Geçmek için uğraşmam :D00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. 1- Sevgilim
2- Ayı
3- Bön bön bakışırız
4- Dubleks, bembeyaz, çimler içinde büyük bir ev
5- Hayır yoktu
6- Masanın üzerinde vazo içinde çiçek var etrafında birşey yok
7- Ahşaptan
8- Yeni ve sağlam, köpeğime mama verirdim
9- Deniz
10- Tekneyle00 Yorumla
+1 yıl1. Anlaşabildiğim bir erkek
2. tilki
3. ben yolundan cekiliyorum oda kaciyor
4. kucuk ici sevimli sicacik söminli
5. cit var
6. mumlar var ve tarcin kokan cay etrafinda şömine yerde yumsacik bir halı ve kocaman bir koltuk
7. topraktan
8. kirik degil gayet saglam icine cicek ekerdim
9. irmak
10. taslar olurdu onlarin üstünden zıpliyarak gecerdim ama bana eslik eden kisiyle birlikte00 YorumlaKöpeğim
At
O bana dogru yavasca geliyor bende sakince bekliyorum ve ona karsi olan dostca yaklasimimi kabul ediyor
Ciftlik evi
Cit var
Masanin ustunde meyve var etrafi bos
Teneke
Saglam fakat eski. İlk olarak kopege ve ata su
Irmak
Rahat, yuruyerek geciyorum :D00 Yorumla
+1 yılTek gidiyorum
yılan
taş atar kaçarım
küçük bir kulübe olurdu sıcak samimi..
vardı
kağıtlar kitaplar olabilirdi
plastik
sağlam sayılır su bulur temizlik yaparım öyle evv olmazzzzzz :D
okyanus
yüzerim ve muhtemelen ölürüm :D
b nasıl bir test yahu :D:DD:05 Yorumla
Soran+1 yılözür dilerim, ikinci güncellemeyi az önce girdim... fakat yine de epey güldüm son iki cevabınıza :)
- +1 yıl
görmedim neyse teşekkür ederim yinede cevap verdiğiniz için :)
Soran+1 yılbazı cevaplarında güldüğümü inkar edemeyeceğim. güldüğüm noktaları açıkça anlatamam. umarım yazdıklarımdan sen söylemek istediklerimi bütün halinde anlarsın :) neyse.. kendine gayet güvenen sempatik bir kız olduğunu düşünüyorum. sorunların veya geçmişin kafana çok da takacağın, yaşamına devam etmeni engelleyecek büyüklükte değiller. bazı sıkıntılarını zamana bırakarak çözerken, bazı sıkıntılarının da üzerine gidip çözüyorsun sanırım. sıkıntılarını bu şekil 2 farklı yöntemle çözebilen insanlar, gelecekte de gayet başarılı ve mutlu olurlar. bu konuda bir adım öndesin. cinselliğe gelince... çok enteresan. hani kurtlar vadisinde bir söz meşhur oldu ya; "sonunu düşünen kahraman olamaz." sanırım felsefen bu :)
- +1 yıl
bu test gerçekten bunları mı ortaya çıkardı aman allahım :D:D teşekkür ediyorum ve evet aynen öyle :D
Soran+1 yılrica ederim :)
1. sen
2. ceylan
3. göz göze bakışırız.
4. bacası tüten ahşap bir ev
5. üzerini sarmaşık kaplamış bir çit vardı.
6. meyve var. ve etrafında hiçbirşey yok
7. ahşap
8. çok eski kararmış ve çatlakları var. kenara koyardım.
9. ırmak
10. asma köprü var ama karşıya geçmezdim.08 Yorumla
Soran+1 yıldürüst ol bu testi araştırmış mıydın?
Soran+1 yılneden ırmaktan karşıya geçmezdin?
Soran+1 yılsen pek iyi değilsin. benimle ilgili bir çözüm, bir ilaç yok biliyosun. tamam mutlu mesut devam ediyorsun fakat, aklın bende kalmasın...
Soran+1 yılsonuçların. beğenmediysen testlere katılma.
1. Sevgilim 2. ayı 3. ben kadar o kovalar 4. pembe panjurlu bir ev 5. evet 6. masanın üstünde yemekler etrafında da sandalyeler. 7. plastik 8. eski püskü bisey kırılmış bende alir çöpe atarım. 9. büyük bir gürültüyle akan ırmak 10. geçmek imkansız.
00 Yorumla1. Kadir (eski sevgilim)
2. Yılan
3. şaşırırım severim (o ise bön bön bakar sürünüp yoluna devam eder)
4. sağlam tahtalardan yapılma orta halli ama içi hoş ve narin slow müzikle karşılayan bir ev.
5. Çit yoktu
6. Bir kabın içinde bolca muz ve elma. Kabın yanında ise tahta su bardağı
7. O kap tahtadan yapılma bir kap.
8. Ne eski ne yeni.. Kabı alıp yıkardım ve mutfak bölümüne koyardım.
9. göl
10. küçük tahtadan bir sandal yardımı ile.00 Yorumla
+1 yıl1. Platonik aşkım
2. Kurt
3. "Aman Tanrım didim ! " şeklinde bir karşılaşma olur :D
4. Dışı ahşap veya beyaz boyanmış camları ahşap veya ahşap görünümlü. 2 katlı
5. Çit yok
6. Çiçek var masanın etrafında divan pencere falan
7. Metal bir malzeme
8. Yeni sayılır, sağlam. Köpeğe su verirdim.
9. Göl
10. Gölün etrafında dolanarak geçerim :)00 YorumlaBugün de Psikiyatri dersi sınavı var ^^ Bu tür testlerde ben cevabın nasıl değerlendirilebileceğini düşünürüm ilk olarak. Neyse yine yapmaya çalışayım basitçe.
1-Arkadaşım.
2-Tavşan.
3-Kaçar muhtemelen.
4-Yanında göl var. Güzel bir bahçeli iki katlı. Ahşap.
5-Vardı.
6-Şamdan. Duvarda dondurulmuş hayvanlar. Ve postlar. Masa tahtadan.
7-Alüminyum.
8-Elime alı "vay be ne kadar eskimiş" derim.
9-Göl ( demiştim)^^
10- Küçük bir sandal var.05 Yorumla
Soran+1 yılöyleyse sen verdiğim cevaplardan biraz mevzuyu çözebilirsin :) du bakalım ya bismillah :)
öncelikle şunu söylemeliyim ki, derine inmeden yüzeysel baktığımda şimdiye kadar gördüklerim arasında, en mükemmel ruh hali seninki. oldukça mutlusun, hayatında tabii ki sıkıntıların var fakat bunlar psikolojini etkileyecek derecede derdin sıkıntılar değiller. misal otobüsü kaçırmak, sınavdan kötü nolmak, filanca arkadaşının trafik kazası geçirmesi... sıkıntıların genellikle bu tarz. ve bu sıkıntıları da tamamen olumlu bir sonuç verecek şekilde halledebiliyorsun. misal arkadaki otobüse bindiysen, orada hoş bir kızla tanışıp, okula geç kaldığını anlatabiliyosun.. gibi gibi :) geçmişinden bahsetmek aslında pek de hoşuna gidiyo :) mesela ilk soruda cevapladığın arkadaşın her kimse, onunla oturup anılardan konuşmaya bayılıyorsun. veya uzun süre görüşmediğiniz eski bir arkadaşınla, şöyle şöyle yapardık hey gidi... tarzı muhabbetlere giriyorsun ve çok hoşlanıyorsun bundan.
Soran+1 yılneydik ne olduk... diye de konuyu kapatıyosunuz tatlı bir şekilde. insanlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyorsun fakat yine de bir insan senin hayatına girecekse, öyle zart diye değil de senin onayınla olmasını istiyorsun. bu aşık olacağın kadın bile olsa, onun hayatına yerleşmesinde payının olmasını istiyosun. öyle tak diye gelsin aşk yaşayalım değil. biraz sanki ipler elinde olsun istiyorsun. hoşlandığın kadınlarda aslında cinsellik senin için önemli bir etken. bir kadına aşık olacağın zaman, güzelliği veyahut cinsel performansı senin için seçici bir kriter. ben bakire olduğunu düşünüyorum, veyahut bir iki acemi dans :) fakat ileride daha hareketli olacak gibi görünüyor. neticede gayet mutlusun sen :)
- +1 yıl
Hocam cidden on numara. Büyük ölçüde doğru diyebilirim. Cinsellik muhabbetini neye dayanarak çözdün merak ettim. Baya baya yakın yani. Biraz iletişim konularında sıkıntılarım var aslında o kısım pek olmamış. Ama güzel bir test. Değerlendirme kriterlerini benimle paylaşabilir misin? :D
Teşekkür ederim.
Soran+1 yıleğer verdiğin cevaplarda gerçekten dürüst davrandıysan, açıkca söyleyebilirim ki, iletişim konusunda anlattıklarımın, seninle ters düşmesi benden değil, tamamen senden kaynaklanmaktadır kardeşim :) bu ne demek biliyor musun? ben insanlarla rahatlıkla iletişim kurabilen, samimi ilişkiler kurabilen birisin dedim fakat sen böyle olup da, başka sebeplerden dolayı böyle olduğunu henüz keşfetmemiş bir adamsın. çünkü tekrar baktım, verdiğin cevaba da baktım, profil resmine de baktım :) eğer iletişim sıkıntıların varsa, bunlar tamamen kendi davranışlarını bastırmandan kaynaklanmaktadır. sadece şunu söylemek istiyorum: eğer bir otobüste bir kıza, aniden "yav okula da geç kaldık mecbur bu otobüse bindim" desen, o kız eminim gülümseyecektir. sen bunu ne zaman keşfedeceksin bilmiyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Sevgilim
2. Kopek
3. O hırlıyor ben korkup sevgilim arkasina saklaniyorum
4. Tastan yapilmis tek katli sominesi yine tastan bacasi olan bir ev
5. cit yok
6. dikdortgen tahta bir masa uzerinde bir ortu ve vazo icinde cicekler var
7. tahta bir kapi var
8. ne eski ne yeni comlek gibi bir tas var
9. irmak var
10. tas kucuk bir kopru var00 Yorumla1 hiç kimse
2 AT
3 ikimizde bir şaşırıyoruz tabii
3 saray gibii ama modern
5 sınr yok tüm orman benim
6 bomboş terk edilmiş gibi
7demir
8 eski ama çok yıpranmamış sadece paslanmış pasını silerdim :D
9 gölet
10 dolanarak :D05 Yorumla
Soran+1 yılmükemmel, birazdan incelicem fakat ilk bakışta söylemek istedim ki: acayip asosyal birisiniz :)
Soran+1 yılaçıkcası hakikaten biraz asosyal görünüyorsun. çok fazla değil, çok az da değil, orta kıvamda dertlerin var kendi çapında. bazen de olur olmadık yerden sıkıntılar çıkıyor karşına. fakat sen bunlarla yüzleşebiliyorsun. etrafındakilerden destek almadan, kafanda çözmeye çalışıyorsun sıkıntılarını. kendine güvenin (özgüven veya cesaret olarak algılama sakın), evet kendine güvenin yeterince fazla. fakat insanlar hayatınıza girmeye çalıştığında da kapıları kapatmıyorsunuz onlara. rahatlıkla size yaklaşabiliyorlar. kendinizle ilgili sıkıntılarınızı çözmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ve çözdükçe kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. sıkıntılarınız bitmediği halde iyi hissedebiliyorsunuz. cinsel isteğiniz, normal insanlardan çok daha az görünüyor. ayrıca seks hayatınız, yok denecek kadar hareketsiz durumda. genel olarak da mutsuz bir adam gördüm ben :)
Soran+1 yılevet bu mevcut bir test. bu test hakkında yaptığım araştırmalarla ortalama eğilimler belirledim ben. şunu yazan şöyledir, bunu yazan böyledir.. gibisinden. ve test sonuçlarından biraz daha ileriye giderek, daha esnek ve daha kişisel (karakterinize yakın) cevaplar nasıl verilebilir onu inceledim. soru taslağının üzerine, cevapları zenginleştirdim diyebilirim :)
1. annem
2. yilan
3. bana saldirmaya calisir ve bende o sira kacarim
4. tek katli catisi sekilli ciftlik tarzi
5. evet citleri vardi
6. meyveler ve yemekler
7. tahtadan
8. cok eski bir kap mis ve elime aldigimda annemin yanina gotururdum
9. golet
10. yuruyerek
Bekliyorum:)))00 Yorumla1) Hiçkimse2) Aslan3) ben şok geçiriyorum o bana karşı kükrüyor4) pembe panjurlu ev5) evet çit vardı6) Şamdanın üzerinde mum var7) tahta dan yapılmış8) biraz yıpranmış içine ağaçtan topladığım elmaları koydum :)9) Irmak10) tahtadan köprü var onun sayesinde karşıya geçiyorum :)
00 Yorumlasevdiğim, ceylan, bağırırım o da şaşkın, küçük bir ev olur her yeri çiçek yeşil , hayır yok, masanın üzerinde bir demek çiçek olur etrafında da öyle vazo falan, bakırdan, çok eski bir kap değil kırık değil ve temiz bununla su içerdim, deniz, küçük bir kayık ile...
00 Yorumlaeski sevgilim
ayı
kıpırdamadan gözüne bakarım
dublex beyaz motifli bir ev
çit, sınır yok
masada tepside kuzu kaburga dolma, yanda şömine
bakırdan bir kap
eski ama sağlam, çizikler var sadece. içine su koyup köpek kulubesinin önüne koyarım
ırmak
tahtadan bir köprü00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakın arkadaşım
Kaplan
Bize doğru geliyor. tehditkar davraniyor
Bahçesi buyük şirin bir ev
Cit var ama bahçe beni tatmin ediyor.
Masanın üstünde meyve sepeti var. Masanin yakınında şömine ve çok güzel tablolar görüyorum
Tahtadan
Eski bir kap. Bahçedeki meyve ağacından bir şeyler toplayip koyacagim.
Deniz var.
Sandalla geçiyorum.00 Yorumla1 abim
2 kurt
3 bana saldırarak gibi bakıyor
4 güzel bir ahşap Kulübe
5 cit yok ormanla iç içe
6 etrafında boş sandalyeler üstünde de kızarmış Tavuklar harika yemekler var
7 granitten yapılmış
8 eski ve uçları kırılmış bu kabı alıp dolaba süs eşyası diye koyuyorum
9 irmak
10 yuzerek00 YorumlaSevgilim
Ayı
Duraksama
Ahşap kulübemsi ama büyük
Çit yok ama kurumuş ağaçlardan bir sınır var gibi
Eskimiş tozlu kitaplar kağıtlar ve masa etrafında düzensiz sandalyeler
Pirinç bakır gibi bişey
Sağlam eskimiş paslı yosunlu gibi
Altından tutup çeviriyorum
Suyu tuzlumsu bir alabildiğine bir göl
Eski yıpranmış ama kullanılabilir bir sandal01 Yorumlabilal, ayı, bana korkunç gözlerle bakar;heralde aç yemek istiyo. evim bol yeşilliklerin olduğu 3 katlı bir evolur. çit değil büyük ve kalın duvarlar var. mantı kısır ve bol çikolatalar bol kakolu pastalar olurdu. çelik, belki lazım olur diye alırdım ve sağlam. göl, yürüyerek.
00 Yorumlasevgilim
yilan
ciglik atarm
evim vila gibi + havuzlu + kocaman bir bahce ciceklerle dolu
yok
masanin ustunde en sevdiklerim yemekler var, etrafta guzel ve mantikli esyalar
camdan¨
atardim
deniz
yuzerek, eger soguksa tekneyle02 Yorumla
Soran+1 yılsen de epey sempatik bir kızsın. sevgilin de eminim ki aşık olduğun adam değil. daha iyileri ile tanışacağından adın gibi eminsin. daha fazla sevgilinden bahsedip yuva yıkmak istemiyorum :) neyse.. sorunlarını tek başına halledemiyorsun. aslında büyük sorunların yok. fakat yine de halledemiyorsun. hemen yardım edebilecek insanlar var mı diye etrafa bakınıyosun. pek sosyal bir kız değilsin. fakat sevgili konusunda öyle değil. birisi gider, birisi gelir. evlenene kadar böyle gidecek galiba. ve eğer sevdiğin adam da en az senin kadar sempatik ve canayakın, ciddi bir adam ise... yani senin kriterlerine uygun bir adam ise, onunla cinsellik konusunda da bir şeyler yaşayabilecek bir kızsın. bu konuda tabuların yok. eğer sevgilini o kadar beğenmiyorsan hala çıkarsın onunla, ama ileri gitmezsin. diye düşünüyorum :)
+1 yılAnıl
Aslan
Korkardım
Küçük tatlı bir dağ evi
Çit yok
Etrafında sandalyeler üzerinde büyük meyve dolu tabak
Plastik
Birşey yapmaz yerine geri bırakırdım.
Irmak.
İçindeki büyük taşlara basarak.
Cevabı merak ettimm :)01 Yorumla- +1 yıl
8. Soruda sağlam olup olmadığını söylememişim. Sağlam yeni bir kap olurdu.
1Hayalimdeki kadın 2) tavşan 3) ayaklarının üstüne dikiliyor sakin şekilde bana bakıp kaçıyor 4) yeşil bahçeli 2 katlı lüks bir ev 5) çıt var 6) mum nefis yemekler 7) gumusten 8) sağlam 9) irmak 10) salla
00 Yorumla1. En yakın arkadaşlarım
2. Kurt
3. Şaşkın ve tedirgin bir halde kaçardım 😀
4. Ahşap, kutu gibi bir ev 😊
5. Evet
6. Uzun bir masa üstünde beyaz örtü ve yanında sandalyeler.
7. Metal
8. Sağlam ve yeni bir kab gibi görünüyo, elime almazdım.
9. Akarsu
10. Köprüyle00 Yorumla
+1 yıl1- kimse olmazdı
2-ayı
3-önce hareketsiz kalır sonra ağacın üstüne kaçardım heralde
4-ahşap bir bina 1.5kat
5-çit yok
6-tüm pişmiş tavuk sıcak çorba ve salata
7-kiremit
8-köpeğin yemini koyardım
9-göl
10-sandal00 Yorumla
+1 yıl1. Babam
2. ayı
3. görup görmezlikten geliriz
4. çiftlik evi
5. Çit yoktu
6. yemek sofrası
7. ağaçtan
8. sağlam eskide değil yenide değil
9. göl
10. Eve dönüyorum geçmiyorum04 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle şunu söylemek istiyorum abi, üçüncü soruya verdiğin cevaba epey kahkaha attım :) fakat ben genel tablo olarak tam bir anadolu delikanlısı, yiğit, bıçkın, doğru ile yanlışı bilip yanlışa elini sürmeyen, doğrusunu da bileğinin hakkıyla kazanıp sevdikleriyle paylaşan bir adam görüyorum. epey sağlam insani ilişkilerin var, özellikle yıllardan beri yanında olan bir kaç arkadaşın var ve ölene kadar da yanyana olacaksınız gibime geliyor :) insanlarla ilişkilerin, tanımadığın insanlar bile olsa gayet hoş ve gayet sempatik. fakat gizli duygusalsın abi sen. dışarıdan pek de duygusal bir adam gibi görünmesen de, sevdiğin kadın için epey duygusal olabiliyorsun. ayrıca evcil bir adamsın, serserilikte dışarıda pek gözün yok. cinsel hayatın da çok hareketli değil, hatta hiç yok da diyebilirim. fakat epey mutlu bir adamsın. mutlusun fakat farkında değilsin. tek yapman gerekn biraz daha sahip olduklarının değerini farketmek :)
- +1 yıl
Kısmen katılıyorum. doğru olanlar var.
3. Soruda erkeklik yapmaya gerek duymadım 10da 9 kacmaktir değil mi :)
Soran+1 yılhahaha aynen öyle valla abi. ama sen kaçmamışsın. selam verip geçmişsin hayvanın yanından :))
- +1 yıl
Korkmam mı hiç çaktırmada mevzuyu :)
Ahmet, aslan, korkunc, dag evi tarzinda genis bir araziye yayilmis olurdu, cit yoktu, koltuk muzik aletleri vs, celik, saglam ve yeni normalde oldugu yere geri koyardim, deniz, tekne. ne cikacak cok merak ediyorum dogrusu :))
04 Yorumla
Soran+1 yılne mi çıkacak? hhahaha falcı değilim ama ben. önce bir onu bilelim :)
Soran+1 yıltakılıyorum ben :) yanlış ifade etmedin. sen o cümleyi gülücüklü söyledin ben de gülücüklü takıldım.. sıkıntı yok. inşallah seninkini de açıklicam hele dur bakalım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-Eğitimli atmacam
2-Maymun
3-El kol hareketi yaparım hey diye bağırırım
4-Kulübe
5-Yok
6-Masada Mossberg 500 var etraf karanlık ve köşede bir çöp kutusu var
7-Alimünyum
8-Küçük ve sağlam biraz rengi bozuk, elime aldım inceledim ve alüminyum oluğunu gördüm sonra attım
9-Göl
10-Etrafından dolanıyorum00 Yorumla
+1 yıl1 ıssız orman yanımda en yakın arkadaşım sena2 kaplan 3biraz korktum yavaşca yanından geçtim 4havuzlu 2katlı lüks ev 5 çit yoktu6 büyükçe hazırlanmış guzel bir sofra7plastik biraz şeffaf bir kap 8 ksp temiz sağlam kapı orada bıraktım 9bıyuk bir su10taşlara basarak geçtim
00 Yorumla1. kimse yok 2. yılan 3. naber kanki derim oda kaçar 4-5 triplex kocaman bahçesi duvar kenarlarında 3-4 m lik çam ağaçları içinde güller araba garajı şart bide denize sıfır önündede güzel bir yat 7 kocaman bir masa örtüsü bordo ve üstünde güllerle dolu bir vazo 8 sağlam görünüyor ellemeye niyetim yok 9 denizz 10 kocaman yat var :D
00 Yorumla1 hoşlandgm cocuk
2 ayı
3 kaçarım
4 tatlı şirin yemyesil bahcel sicak samimi bir kulube ;)
5 evet
6 yiyecekler
7 tahtadan
8 cok eski degil saglam icinde su var ve ben civcivlere su veriyorum
9 göl
10 feribot00 Yorumla1-kankim
2-papağan
3-tutup severim
4-gökdelen
5-yok
6-patates kızartması ve kahvaltılık ürünler
7-mermer
8-yeni, sağlam, dekoratif amaçlı bir yerelere koyardım
9-okyanus
10-uçak ve gemi04 Yorumla
Soran+1 yılevvela kankan her kimse ona epey güveniyorsun. ve sanırım epey yakışıklı bir çocuk :) senin yaşının 18 hatta 17 bile olabileceğini düşünüyorum. öyle ki, cinsellik ile alakalı henüz olgun düşünemiyorsun bile. hatta ergenlik döneminin henüz bitmediğini bile söyleyebilirim. o kadar çok çelişkiyle dolu ki :)
+1 yılFatih, kedi, güzel, villa, var, yemek ve mobilyalar, çıt var, tahta kap, sağlam ve yeni bir kap onu geri koyardım, okyanus, koşarak. Cevabi merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılokyanustan koşarak geçebileceğine emin misin? önce ona bir karar ver. açıkcası ben de merak ettim :)
- +1 yıl
Aklıma direk okuyunca bunlar geldi sen söyleyince sacma olduğunu anladım hadi kayikla olsun :)
1- annem
2- tilki
3- şaşkınlık
4- beyaz renkte 2 katlı duplex bir ev
5- evet
6- koltuklar ve ps3 oyun konsolu
7-ahşap
8-kırık bir kab
9-göl
10- yüzerek
:D:D:D:DD:00 Yorumla1-babam
2- yılan
3-kaçıyorum
4-saray var :D
5-evet var
6-pahalı yiyecekler
7-demir
8-yeni, köpeğime kap yapardım
9-okyanus
10-özel yatımız var onunla :D00 Yorumla
+1 yıl1annem
2. at
3. sicak
4. ahsap ev agac ev tarzi
5. cit var bahcesinde
6. sicacik cay ve gozleme
7. plastik bir kap
8. eski bir kap hayvanlar su icsin diye
9. gol
10. kucuk bir kayikla geciyorum.
1000 YorumlaArkadasim
Ayi
Korkup kacardik
İki katli villa tarzi
Evet bahçe çiti olabilir
Masada yemek olabilir
Siradan bir kap
Temiz olmayan kabi yikardim
Irmak
Pantolonlari sivayip yuruyerek :)))
Guzel test olmus00 Yorumla1. annem2. ayı3. bön bön bakışıyoz4, güzel küçük bir ev 5. çit var orta karar bir genişlik 6. enfes bir sofra yiyecekler 7. gümüş kap 8. Yeni sağlam su doldururum 9 . Göl 10. Geçmem niye gerekiyor? anlamadım bunu geçmem cevabım
00 Yorumla1) tekim
2) ayı
3) korkarak koşarım tabi oda peşimde
4) ahşap ışıklı hoş bir ev
5) çitli
6) mutlu aile tablosu yemeklerde enfes
7) ahşap
8) eski ama sağlam yanıma alırım hoş birşeye benziyor
9) göl
10) kayıkla00 Yorumla1-abim
2-aslan
3-ben ciglik atarim:D
4-2 katli, kahverengi bir ev
5-yok
6-meyve, bilgisayar falan
7-plastik
8-yipranmis, alir incelerim
9-göl
10-yuzerek04 Yorumla
Soran+1 yılsenin cevaplarını da merak ediyorum dur bakim bir kişi kaldı sonra sıra sende :)
Soran+1 yılabim demen hoş. sanırım bekarsın, sevgilin de yok. fakat biliyorum ki abim demenin de bunlarla ilgisi yok. sevgilin olsaydı bile "abim" yazabilirdin oraya. sanırım abini kahramanın olarak görüyorsun :) neyse... pek ayrıntıya girmeyeceğim; çünkü gayet hoş bir hayatın var. fakat o evin içine girip de görülebilecek milyonlarca şey varken, meyve ve bilgisayar görmen, hakikaten teknoloji bağımlılığını ispatlıyor. yanına da akıllı telefonunu koyarsın, masaya oturup meyve atıştırarak günlerce yaşayabilirsin gibime geliyo. hayatında çok değer verdiğin insalarla ilişkilerini yüzeysel yaşamayan, irdeleyen ve sorgulayan bir kızsın. ortalama bir kızdan daha zekisin. insan ilişkilerindeki hataları rahatlıkla çözümleyebilecek kapasiten var. biraz daha kendini geliştirsen, belki bu soruyu soran sen, cevaplayan ben olabilirdim. fakat dediğim gibi, sorunlarınla yüzleşme ve onları çözme konusunda vaktini çok savurgan kullanıyorsun. sorun karşısındaki tek yaptığın, sorunu farkedip üzülmek ve..
Soran+1 yılsorunu farkedip üzülmek ve sorunu çözemeyeceğini düşünmek. onun yerine beynini uyuşturuyor, başka şeyler düşünüyorsun. fakat sorunların bitmiyor, aksine birikiyor :) zaman senin için ilaç değil, zehir. cinsel hayatın da hareketli görünüyor. öyle çok cafcaflı renkli değil. fakat sen o kadar renkli olmasa da, gayet mutlusun, yetinebiliyorsun. belki fazla üzerine geldim fakat mutlu olabilecek bir kızken, mutsuz yaşayan bir kızsın. ben de buna sinirlenirim :)
Hayır arkadaşım var
Ayı
Kaçmak
Villa şeklinde renkli bir ev
Hayır
Pişmiş tavuk meyveler içecekler
Plastik
Yeni bir kap alır yerine koyardım
Göl
Yürüyerek03 Yorumla
Soran+1 yılormanda birlikte yürüdüğünüz arkadaşınız her kimse, öncelikle söyleyebilirim ki onunla olan ilişkiniz gayet sağlam görünüyor. sağlam görünüyor fakat siz kendi içinizde, aslında o kadar da sağlam olmadığını düşünüyorsunuz. yine de güvendiğiniz birisi. sıkıntılarınız ise yeterince büyük ve açıkcası pek de çözüm bulunamayacak cinsten. çözüm arıyorsunuz fakat boşuna olduğunun farkındasınız, zamanla iyileşeceğini tahmin ediyorsunuz. açıkcası pek de korktuğunuzu söyleyemem. belki sıkıntılarınızı çözmeye çalışsanız, rahatlıkla çözeceksiniz. ama siz olduğu gibi bırakmayı tercih ediyorsunuz ve hakikaten bir şekilde onları çözüyorsunuz zamanla. sizi rahatsız etmiyor bu durum. gayet de sosyal bir insan görüyorum ben. belki sosyallikten patlayan çok popüler bir insan değilsiniz fakat insan ilişkilerinde epey sağlıklı davranışlarınız, bağlarınız var. hayatınızdaki bir insana değil, o insanın hayatınızdaki yerine daha çok önem veriyorsunuz. kişiler değil, duygular önemlidir sizin için.
Soran+1 yılbu çok enteresandır aslında, normalden epey farklı görünüyorsunuz bu noktada. demem o ki, sevdiğiniz kadınla bir şekilde işler kötü gitti. elinizden geleni yaptınız ve hala bir araya gelmediniz. yapacak bir şey yok deyip, rahatlıkla yeni bir sevgili yapabilirsiniz. hatta kendinize göre, yapmalısınızdır da. giden gitmiştir, gittiğinde bitmiştir tavrı var sizde. fakat sevgili makamını, kesinlikle boş bırakmıyorsunuz. arkadaşlarınızda da böyle. güvendiğiniz insan gitse bile, onun yerine başkasını koyuyorsunuz. cinsel hayatınız ise epey durgun görünüyor. normalin epey altında görünüyor. fakat genel olarak mutlu bir adamsınız. 4 kişiye cevap verdim, şimdilik tek mutlu sizsiniz :)
1 silahım ve bn
2 geyik
3 göz göze geliriz ama vurmaya kıyamam
4 ahşap bir dağ evi
5 çit yok
6 satır ve boş tabaklar
7 bakır
8 eski
9 ırmak
10 kuru bir ağaç parcasına tutunarak00 Yorumla
+1 yılAnnem
Orangutan
Aşk
Büyük şato
Çit vardı
Çiçek
Plastik
Sağlam ama eski
Göl
Ağaçın kesilmiş bir kalasını araya koyup yürüyerek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Annem
2- Ayı
3- Kaçarım (Korku)
4- Küçük, şirin bir dağ evi (Müstakil)
5- Yok
6- Sandalyeler ve koltuklar
7- Kil
8- Yeni, temiz, su doldururdum
9- Irmak
10- Yüzerek03 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle duygusal ve ince bir adamsınız. kendi dertlerinizi, kişisel problemlerinizi büyük görüyorsunuz. bunda ne kadar haklısınız bilemeyeceğim. belki gerçekten problemleri olan bir insansınızdır, belki de duygusal olduğunuz için küçük bir problem sizi fazla etkiliyor olabilir. fakat her iki durumda da siz problemlerinizle yüzleşmiyorsunuz. zamanın akışına bırakıyorsunuz kendinizi. zaman ilaçtır, belki zamanla geçer diyorsunuz. fakat kesinlikle asosyal bir insan değilsiniz. sıkıntılarınızı rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. hayatınıza girmek isteyen insanlara dur demiyorsunuz. rahatlıkla sosyal ilişkilerde bulunuyorsunuz. annenizden bahsetmek istiyorum; onunla aranızda epey kuvvetli bir bağ var. fakat bazen, daha kuvvetli olabilirdi diye düşünüyorsunuz. her halükarda annenizle aranızdaki bağ çok kuvvetli ve bunu hiç bozmadan elinizden geleni gösteriyorsunuz, aranızdaki bağı kuvvetlendiriyorsunuz. cinsel isteğiniz ise pek sıradan değil, biraz hareketli. belki de her çiçekten bal almayı..
Soran+1 yılbelki de her çiçekten bal almayı seviyorsunuz fakat kimseyi incitmiyor, kırmıyorsunuz. ilişki esnasında ve genel olarak, epey hareketli bir cinsel hayatınız olduğunu düşünüyorum. yine de pek mutlu bir adam göremiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılDiğerleri doğru da mutluluğa gelince, ben mi mutsuzum yani? Hayatımda bende daha mutlu ancak bir kaç kişi gördüm diyebilirim.
1-arkadaşım
2-aslan
3-ben korkardım o da saldırırdı
4-kulube tarzında bahçesinde köpekler olurdu
5-çit vardı
6-meyve dolu bir tabak etrafında sandalyeler
7-topraktan
8-kap çatlak yerine bırakırdım
9-ırmak
10-köprü varsa köprü ile00 Yorumla
+1 yıl-babam
-iguana
-ikimiz de urkeriz
-iki katli kucuk bol pencereli bir ev
-uzerinde alkol ve kultablasi var etrafinda 3 sandalye
-ahsap
-masallahi var cok yeni
-gol
-yuzerek
Guncellemeyi sonradan okudum hahaah yine de yazdim :)00 Yorumla1. Erkeğim
2. Kaplan
3. Beni görünce kükrüyor
4. Ahşaptan sade ve küçük bir şey
5. Yok ama verandası var.
6. Örtü üzeri biblo
7. Bambudan
8. Rengi solmuş çiçek dikerdim.
9. Göl
10. Etrafını dolaşarak :D00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar