+empati ve duyarlı davranmak da bir nebze iyi gelecektir.

+empati ve duyarlı davranmak da bir nebze iyi gelecektir.
Demek ki tam nokta atışı bi yüzleşme yaşamak bize gereken. İnsan gerçi üzgünken o net cümleyi kurmakta biraz zorlanıyor, kendisini çok kaptırabiliyor ama bizi sevenlerin de desteğiyle, biz şıp diye atlatırız sıkıntı yok diyorum. Sevdiğimiz yüksek mod şarkıları da dinleyebiliriz 😃☀️☀️☀️☀️
Kaygılar geleceğe dair duyulan endişelerdir. Korkuların dayanağı geçmiş olduğu için mutlaka bildiğimiz ya da farkında olmadan yaşadığımız şeylerin bize bıraktığı izlerden ya da travmalardan kaynaklıdır. Korkuların hemen hemen hepsinin bir sebebi olduğu halde kaygılar öyle değildir.
Kaygılarımız; geleceğe dair düşüncelerimiz ve evhamlarımızdan kaynaklı ve çoğu zaman aslında kendi kendimize kurduğumuz endişelerdir. Bu sebeple aslında herkes isterse kaygılarını kontrol edip onlarla baş edebilir.
Kaygıyı düşünmekten ise çözüm düşünmek daha yararlı
Dünyevi şeyleri çok fazla kafama takmıyorum ☺️
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😊🤗
Cevap
8Cevap
Evet biliyorum
İstişare etmekte her zaman hâyır vardır.
İnsan sadece kendi penceresinden görür dünyayı. Ve her zaman sağlıklı düşünemeyebilir. Bş, ir noktayı atlatabilir. İşte o yüzden birileri ile konuşmak istişare etmek, fikir almak faydalıdır. Bu kaygılarınız olur, hayatınıza dair ya da geleceğinize dair de olabilir.
ya sen nasıl bir meleksin senin kalbini seviyorum
Estağfurullah 😊
Kötü şeyler için kaygı duyarız. Fakat iyinin de kötünün de sahibi Allah’tır. Bu yüzden başımıza her ne gelirse ve her ne yaşarsak Allah’tandır. Allah var kaygı yok. 😊
Umursamıyorum öyle başa çıkabiliyorum. Her an herşeu olabilir ve herkes her şeyi yapabilir böyle düşününce kaygı kalmıyor
Kaygılarım benimle baş edemez 🤨
Evet biliyorum
ben de eksik olan şeyler
Yok bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?