Googlen bakıp yazmaaa lütfen.
Kendin anlat... ki daha çok samimi bi şekilde beynim🧠 durumu idrak etsin😏
Googlen bakıp yazmaaa lütfen.
Kendin anlat... ki daha çok samimi bi şekilde beynim🧠 durumu idrak etsin😏
Genelde çekemezler sürekli eleştirirler ya da fırsat kollarlar kötülük yapmak için bu yüzden de kıskanç insanlardan uzak durmayı seçiyorum her zaman için. çünkü gereksiz insanlar oluyor
Keşke değiş dokuş yapabilsek.. mesela bir puzzle gibi; gereksizleri gereklilere... belki o zaman dünya temizlenir😏
Kesinlikle abla.. :)
Sevdiğini kavanozun içine koyup kapağını kapatıp cebinde taşıma özellikleri vardır kıskanç insanların😂 Öyle değil mi @tiryakinimtiryakin 😂
Az bile yazmışım.. 😅
@tiryakinimtiryakin diğer kıskançlık özelliklerini de say da, senin kısmeti tamamen kapatalım 😂😂
Yok, biraz gizem iyidir.. 😄
EİC için teşekkür ederim 🙂
Google a baksam olmaz mı öğretmenim 🙈😅
Estağfurullah 🙈😅 patron sizsiniz... hiç kıskanç değilim, herkes en iyi yerlere gelsin, ama kimileri de kıskançlık fesatlıktan ölüyor, 2 günlük dünyada değmez 😉✌️
İşte onlara anlam veremiyorum beyefendi mesela her ortamda bu sorunla başa çıkmaya çalışmaktan usandım... o nedenle kadınların hepsii bana uyuz olur, nefret ederler sırf birtakım şeyleri başardığımdan diyeceğimde başka sebeplerdendir bilemiyorum... çok sinir bozucu bi durum anlayacağınız🙃🙂
Tek başınıza ayaklarınız üstünde durmanızdan, kariyerinizden, güzelliğinizden sizi kıskananlar çoktur. Dışardan görülen şatafatlı hayatın içinde ne zorluklar olduğunu, o mevkilere kolay gelinmediğini bilmeden hasetlik yaparlar.. Herkes kendi kaderinde ki hayatı yaşadığı için kimseye imrenmemek lazım aslen, her hayat zordur... Aldırmayın 😊
kıskanç olanlar kimseye iltifat etmez. mesela iş yerinde bir bayan çok güzel hazırlandı özenerek geldi diyelim herkes bugün çok şıksın derken kıskanç kişi bunu demezzz
mesela ben güzel bir kız gördüğümde çok güzelsin derim, iş yerinde biri güzel olmuşsa bugün çok güzel, şık olmuşsun derim. bunlar kişiyi de motive eder işini güzel de yapar :)
Senin gibi davrananlara saygı duyarım. Kendini bilen insan kendini sevdiği için bir başkasıyla yarış yapmaz. Her kadının kendine ait güzelliği vardır zaten.. özgüveni eksik olanlan sürekli çamur atıp boş konuşanlar. Bu sebepten dolayı çok çok yıpransamda, üzülsemde onların hepsine duâ ediyorum inşallah geç olmadan kendini sevebilirler.. 🙂
Cevap
24Cevap
Selam gadası 🙃
Kıskanç insan kendini aşırı sahiplenici sanır. Ama durum hiçte öyle değildir. Aşırı kıskanç insan sevgisini zamanla yitirip yerini narsitliğe, bencilliğe bırakabilir.
onemli olan iki yuzlu olup olmamasi bence.
hani ben her seyi yapabileyim ama sen yapamacilar.
mesela sevgilisinin facebookunu kapattirmaya calisip kendi onla bunla konusan zavallilar falan,
kiskanclik adi altinda suclarini kapamaya calisirken kavga etmekten zevk alan mallar,
daha neler neler..
onemli olan insan olmak bence. yoksa gel ic organlarimi kiskan, yeter ki bana ayak yapma.
sanırım hayatındaki insanı kontrol etmeye manipüle etmeye odaklı oluyorlar
bir kaçı benim üzerimde denemişti:)
Kıskanmak dediğinden ne kasdettigine göre değişir bunun tanımı.
Bazen haset bazen kısıtlama da kıskanmakla karıştırılır.
Benim kıskanmaktan kastım korumak, kollamak, sakınmak, üstüne titremek, kol kanat germek, zarar gelmesin diye titiz olmak anlamlarını içerir. Hassasiyetlere dikkat edildiği sürece olur olmaz yere kısıtlamak, her şeyde bir sorun ve benzeri şeyler çıkarmak kıskanmak değil biraz kompleks sonucu davranış bozukluğudur.
Otobüsde yer isteyen teyze usulü rahatsız olmuş bakışlarını iletir
Kıskanç olmaya gerek yok gözü dışarıda olan sevgili ya da partner illaki ihanet edecektir en iyisi bu insanlara güvenmeden önce iyice gözlemlemek
Şimdi nasıl bir kıskançlık bu. Hayatını özenip hasetlenip aynı sen olmaya çalışan insanlar da kıskanç, sevdiğini başkalarından kıskananlar da kıskanç
bılmıyorum... ben önemsemıyorum öyle seylerı
Bana göre kıskançlık eşittir kaybetmek korkusu 🤷🏻♀️ daha net anlatamam
Özelliğe ihtiyacı yok direkt sevgilisini kıskanarak belli eder zaten. d
Güvenmezler, çekmezler, her şeye muhalefet olup hep bi eksik arama telaşında olurlar.
Trip atar ve sen anlamazsin neden trip attigini, çünkü kiskanmistir ve bunu dile getirmez.
Gözü sürekli üstünde olur
Çok fazla yıpratır
Takıntılıdır
Sürekli sorgular
Genelde özgüven eksiklikleri olan kişilerdir.
Başarılı değillerdir. Başkalarını inceleyip onları kıskanmaktan dolayı kendilerini geliştirmeye vakit ayıramazlar.
Sinsi olmaya çalışırlar fakat beceremez çoğu.
Çevrelerinde arkadaşları yoktur. Varsa da uzaklaşacaklardır bir gün.
Ruh hastaları olmaları 🤨 kendimden biliyorum 🤔 bence tımarhanede yanlış kişiler yatıyor 🤨
Anlatsam inan kıskanılmak istersin☺️
Bana ne 🤭
Kıskanır bir özelliği yok
Ben farklı şekilde düşünmüştüm...
Neyse senin pencereden bakalım
Sevdiğim kadını kıskanırsam
ve suç ondaysa ya uyarırım ya sinirli gözükürüm ya da bir müddet konuşmam
Suç onda değilse
Ya ortamdan uzaklaştırmaya çalışırım
Ya da içime atarım
Olaya göre değişir tepkim
Bunun harici kıskanç degilim
Aslında her insan kıskançtır
Ozellik herkezde çok çok farklıdır ne burc işe alakalı ne insanla yani kimisi dişi sinek erkek ucsun istemez kimisi göz banyosunu sever ya nasıl anlatılor bilemedim sosyal medya üzerinden farklı kişilerde farklı muhabbetler ile kıskançlığı bayağı gördüm
Kesinlikleee içten ice kendilerini yerlerr zehir zemberek olurlar
Ozguvensizler.
Özgüvenleri eksiktir
Sürekli nerde napion kimlesin öğrenmek ister
Ablacım sen ne anlatıyorsun google niye bakalım mk snsjsj
Bilmeyiz
Kıskancım çok bende nasıl açıklayayım ki
Gözleri kötü bakar
İçinin pisliği dışına yani yüzüne vurur
Kıskanırlar
Kıskanç olmaları 😂
Genelde surekli kendini baskalariyla kiyaslarlar 😂