Şansa inanıyor musun yoksa sadece düzenli çalışmanın bir başarı getireceğini mi düşünüyorsun?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şansa inanıyor musun yoksa sadece düzenli çalışmanın bir başarı getireceğini mi düşünüyorsun?
Evet şansa inanıyorum tabi ki de.
yani ben kadere inanmıyorum aslında bakarsak. çünkü benim için önceden yazılmış diye bir kural yok. bir şey oluyorsa zaten bu biz seçtiğimiz için oluyor bilinçli veya bilinçsiz. yani aslında bugüne kadar geldiğimiz noktaya biz istediğimiz için geldik. ama şartlar da bazen bizim elimiz de olmuyor işte bu noktaya da şans diyorum ben.
bu yüzden de ben şansa inanıyorum her zaman için. insan şanslı ise daha mutlu bir hayat yaşıyor şanslı değilse de hiç bir şekilde mutlu bir hayat yaşamıyor tabi ki de.
Hiç bir şey şans ya da tesadüf değildir.
Her şey yaşanılması gerektiği için oluyor. Ay Dünya etrafında şans eseri mi? dönüyor. Yağmurlar sizce şans eseri mi? yağdırılıyor. Ya da Kalbimiz tesadüfen mi? kendiliğinde atıyor. Daha ilk hücreden doğuma ve ölünce ye kadar kalp nasıl atıyor. Şansa mı? yaşıyoruz.
Ben şansa inanmıyorum.
İradeni kullanıyorsan sebep ve sonuçlar hasıl olur. Ben bir şey yapmadım desen de başkaları iradelerini kullandıkları için sonuçlar sana ulaşır.
Evet, yaşamda tesadüf diye bir şey yoktur. bizler, sahip olduğumuz enerjiyle her türlü olayı ve kişiyi kendimize çeker ve o enerjilerin niteliğine göre olumlu ya da olumsuz şeyler yaşarız. hayatın sadece beş duyumuzla algılayabildiğimiz şeylerle sınırlı olmadığını anladığımızda ve egomuz tarafından bastırılan iç sesimizi duyabilir hale geldiğimizde unuttuğumuz içtenliği ve dürüstlüğü bize yaşatacak olan başka bir dünyaya da adım atmış oluruz
Teşekkür ederim seninde öyleydi 🙂
Rica ederim
Cevap
4Cevap
İnançla alakalı bişey değil şans hayatın içinde olabilecek bişey fakat sonuca götüren genellikle düzenli çalışmadır.
Düzenli çalışma eğer doğru şekilde gidiyorsa uzun vadede kazandırır. Şans bir defa olur ama başarı tesadüf değildir.
Allahın dediği olur diyip mücadeleye devam
Evet bazı insanlar çok şanslı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?