Kişilik & Karakter Sizce çocukken kazanılmayan özgüven büyüyünce kazanılır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence zor kazanılıyor. Güncellemeler+1 yıl Hele ki çocukken akran zorbalığına uğramışsan ve ailen de özgüvenini daha da düşürmüşse… Sizce çocukken kazanılmayan özgüven büyüyünce kazanılır mı? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kazanılır. Dönüm noktaları oluyor hayatta. Üniversite, yeni arkadaşlıklar, yeni bir iş, ilişki vs. Bu aşamalarda kazanılabilir 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kazaniliyor. Tabi iş hayatindaki statüsü ve arkadaş çevresi çok onemli 1 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben 18 yaşındayım özgüvenim çok yok yani kazanmaya çalışıyorum ama zor bana göre her insan tabi farklıdır 0 0 Yorumla
Luısaoo Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Öz güvenim yok çirkin hissediyorum dış görünüşümü beğenmiyorum bu yüzden öz güvensizim 25 yaşındayım 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Kazanılır ama kazanilsa bile bir yerlerde kalıyor 1 0 Yorumla
Vedalarzamansızdır59 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor olabilir belki ama kazanılır 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kazanılır niye kazanılmasın 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zor evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kazanılır. Dönüm noktaları oluyor hayatta. Üniversite, yeni arkadaşlıklar, yeni bir iş, ilişki vs. Bu aşamalarda kazanılabilir
Kazaniliyor. Tabi iş hayatindaki statüsü ve arkadaş çevresi çok onemli
Ben 18 yaşındayım özgüvenim çok yok yani kazanmaya çalışıyorum ama zor bana göre her insan tabi farklıdır
Öz güvenim yok çirkin hissediyorum dış görünüşümü beğenmiyorum bu yüzden öz güvensizim 25 yaşındayım
Kazanılır ama kazanilsa bile bir yerlerde kalıyor
Zor olabilir belki ama kazanılır
Kazanılır niye kazanılmasın
Paran olunca götn tavan oluyor
Kazanılmaz
Zor evet
Kolay kazanılıyor
özgüveni boş ver, kendine özsaygın olsunda
Çok zor çok hemde