Kişilik & Karakter Sizler ile ilgili yorum yapayım mı? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir konuda :))#prensyorumluyor Güncellemeler+1 yıl Devam :)) Güncellemeler+1 yıl #prensyorumluyor Sizler ile ilgili yorum yapayım mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Yap olur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Isin gucun yorum atmak herhalde fbcg
RahatsizMilena Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sacma sapan random atıp sacma sapan cevaplar verıyorsun bari etkinlik yapıyon adam gibi yap cıvıtma 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tanisiyor muyuz :)) kendine rahatsiz dedigine gore luzumsuz sinirlisin az sakin ol Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Sen bir çiceksn demeyeceksen yap 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ilgi seversin siir ve romantizm ilgini ceker :)( Yorumla
meftunbirşahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl hayırdır kardeş ben Entel feridun 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen bana hayransin fgg Yorumla meftunbirşahıs +1 yıl öyle tabi olum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Korkuyorum ama yap 1 8 Yorumla Gzz00 +1 yıl Beğenmezsen silerim bak peşinen söylüyorum Yorumla Gzz00 +1 yıl Beğenmezsem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seni korkutan ne fhgh bence kendini bana daha cok acmalisin bide az daha ugras bazi konularda Yorumla Gzz00 +1 yıl Uğraşırım fakat inandığım noktaya kadar Yorumla Gzz00 +1 yıl İnanmadığım noktada uğraşı keserim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dene fgg Yorumla Gzz00 +1 yıl Bulmaca mi bu pardon onu dene bunu dene Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni dinle gizem ghg Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. yap ama kendinle ilgili olmasın 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ilgi seviyosun ama icinde bazi konular var paylasmadigin :)) Yorumla kimsinlanben +1 yıl ne gibi hdjd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana sormali fhg Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buyrunuz #prenshazretlerimiz ☺️ 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tanisiyor muyuz fjghh hayranimsin belliki bide olumlu dusunmeye calisirsin :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır tanışmıyoruz, nasıl hayran olabilirim efendim 🙄🙈 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sana sormali :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyi? Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hani bana😔 2 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Deli dolusun bana ilgin var bide duygularini belli ediyosun :)) Yorumla QueenOfSea +1 yıl Sevgilim var artık bu şakayı yapmasan mı🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yo fhfg Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Yap bakalım 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hala ayni mutsuzluk hjj Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denk geliyoruz hep senle elestirel yorumlarin var :)) Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Olur yap 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evde kalmaya niyetlisin chvg Yorumla Ölümünebekar +1 yıl Profile bakmaya pek zahmet etmemissin 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhgh Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yap bakalım. 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Azcik konusmaya calis fhg Yorumla FloraBacchus +1 yıl Azcık konuşmaya çalış derken az konuş mu demek istedin çok konuş mu? 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cok modcum fhgh Yorumla FloraBacchus +1 yıl Çok konuşurum ben zaten fjfkg Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi fhg Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben tabii ki 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne bilim yapmazdin oyle fhg Yorumla FloraBacchus +1 yıl 🤷 Denk gelmemiş fjgkh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya dgf Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yap. 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pazarlikci oldugun soylenir fhg Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Yorum yapmak için yorum yaptın resmen 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayir bence oyle ghg Yorumla metropoltilkisi +1 yıl 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne fhg Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yap.. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ilgi istiyosun bide bazi konularda net olmak istiyosun :)) Yorumla madina1 +1 yıl İstemiyorum artık Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden fgg Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ciddi ol 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hmm.. bana narsist diyen kiz 😂 seni mutsuz eden konular var ne paylasiyosun ne ugrasiyosun Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Ugrasmim mi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ugrasmiyon mesele o Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Haaa ne.. ne bağlacı orayı çok şaapamadım qşöqixöaixmaçmx Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne ne baglaci gorevleri : ... fhgfhdgff Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kafani karistiran konular var :D Yorumla Asya_2275 +1 yıl nasıl bildin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben bilirim :)) Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Olur. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Saglikcisin bide senin kafan karisik bence :D Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Tıp okuduğum yazıyor zaten, bu yorum değil.😬 Evet kafam karışık, stresliyim. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neyin var fvcg Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Bir şey yok ya, sınavlar falan.. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sirf ondan mi fhg Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Aynen.:d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kotusun fhg Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. olabilirr 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Deli oldugun belli ya :D Yorumla
eyeyeyge61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Düz yorumlar atiyosun genelde :)) Yorumla eyeyeyge61 +1 yıl Hayır yanlış Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne ghh Yorumla
ProfDrMiyav Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yorumsuzum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eglence ariyosun bence :D Yorumla
sartmıisim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Evet 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazi konular var cozmek istedigin durgunsun bu aralar :)) Yorumla sartmıisim +1 yıl Tam 12 den vurdun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yaparim ben :)) Yorumla sartmıisim +1 yıl :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla
seedeff_12 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Oluur 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sedef bul bi hedef :)) Yorumla seedeff_12 +1 yıl Nasıı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Benle takil fbv Yorumla seedeff_12 +1 yıl Takılalım 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yap olur
Isin gucun yorum atmak herhalde fbcg
Sacma sapan random atıp sacma sapan cevaplar verıyorsun bari etkinlik yapıyon adam gibi yap cıvıtma
Tanisiyor muyuz :)) kendine rahatsiz dedigine gore luzumsuz sinirlisin az sakin ol
Sen bir çiceksn demeyeceksen yap
Ilgi seversin siir ve romantizm ilgini ceker :)(
hayırdır kardeş ben Entel feridun
Sen bana hayransin fgg
öyle tabi olum
:))
Korkuyorum ama yap
Beğenmezsen silerim bak peşinen söylüyorum
Beğenmezsem
Seni korkutan ne fhgh bence kendini bana daha cok acmalisin bide az daha ugras bazi konularda
Uğraşırım fakat inandığım noktaya kadar
İnanmadığım noktada uğraşı keserim
Dene fgg
Bulmaca mi bu pardon onu dene bunu dene
Beni dinle gizem ghg
yap ama kendinle ilgili olmasın
Ilgi seviyosun ama icinde bazi konular var paylasmadigin :))
ne gibi hdjd
Sana sormali fhg
Buyrunuz #prenshazretlerimiz ☺️
Tanisiyor muyuz fjghh hayranimsin belliki bide olumlu dusunmeye calisirsin :))
Hayır tanışmıyoruz, nasıl hayran olabilirim efendim 🙄🙈
Sana sormali :)
Neyi?
Hani bana😔
Deli dolusun bana ilgin var bide duygularini belli ediyosun :))
Sevgilim var artık bu şakayı yapmasan mı🤣🤣
Yo fhfg
Yap bakalım
Hala ayni mutsuzluk hjj
Olur
Denk geliyoruz hep senle elestirel yorumlarin var :))
Olur yap
Evde kalmaya niyetlisin chvg
Profile bakmaya pek zahmet etmemissin 🤣
Niye fhgh
Yap bakalım.
Azcik konusmaya calis fhg
Azcık konuşmaya çalış derken az konuş mu demek istedin çok konuş mu? 😄
Cok modcum fhgh
Çok konuşurum ben zaten fjfkg
Sen mi fhg
Ben tabii ki 😄
Ne bilim yapmazdin oyle fhg
🤷 Denk gelmemiş fjgkh
Bak ya dgf
Yap.
Pazarlikci oldugun soylenir fhg
Yorum yapmak için yorum yaptın resmen 😅😅
Hayir bence oyle ghg
😅😅
Ne fhg
Yap..
Ilgi istiyosun bide bazi konularda net olmak istiyosun :))
İstemiyorum artık
Neden fgg
Ciddi ol
Hmm.. bana narsist diyen kiz 😂 seni mutsuz eden konular var ne paylasiyosun ne ugrasiyosun
Ugrasmim mi
Ugrasmiyon mesele o
Haaa ne.. ne bağlacı orayı çok şaapamadım qşöqixöaixmaçmx
Ne ne baglaci gorevleri : ... fhgfhdgff
olur
Kafani karistiran konular var :D
nasıl bildin
Ben bilirim :))
Olur.
Saglikcisin bide senin kafan karisik bence :D
Tıp okuduğum yazıyor zaten, bu yorum değil.😬 Evet kafam karışık, stresliyim.
Neyin var fvcg
Bir şey yok ya, sınavlar falan..
Sirf ondan mi fhg
Aynen.:d
Kotusun fhg
olabilirr
Deli oldugun belli ya :D
Olur
Düz yorumlar atiyosun genelde :))
Hayır yanlış
Ne ghh
Yorumsuzum
Eglence ariyosun bence :D
Evet
Bazi konular var cozmek istedigin durgunsun bu aralar :))
Tam 12 den vurdun
Yaparim ben :))
:))
:D
Oluur
Sedef bul bi hedef :))
Nasıı
Benle takil fbv
Takılalım 😂