Fesatlıkla ne alakasi var gayet her soruda laf yetiştiriyor bunlar birbirine, normal biri olsa bu kadar uğraşır misin? Bir sey olmasa inkâr ederlerdi ne saçmalıyorsun diye. Şaka bile yapıyor olsalar her şakanın altında bir gerçek yatar. Eminim özelden de konuşuyorlardir. Aynılarını ben de yaşadım ve yaşadığımı görüyorum. Flört edecek biri değilse de prens, bitterin de bir aklı vardır. Tek erkek prens değil ya. @BruhAnı
@BruhAnı flörtözü kötü anlamda kullanmadım kanka gördüğüm diyaloglar üzerine kullandım. Kötü bir şey demisim gibi algı yapma. İkisiyle de bir sorunum yok.
@otelerdengelen o zaman sanane ikisinin arasında olandan? Bunu ortada ifşa etmene gerek var mıydı sözde varsa bile (ki yok). Bir dahakine tanımadığın insanlar hakkında mantığa dayalı bile olmayan bir yorum yapmazsan iyi edersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paylaşımlarım ilgini cekiyor 😂
Benim mi?
Benim 😂
Offf sorma ne zaman paylaşım yapacaksın diye saatleri sayıyorum 🥺
Bence de 😂
Aga sizde bir şey var itiraf edin sevgili misiniz lan
Ahaha gene 😂
@otelerdengelen nikah şahitliği için mi soruyosun
Bitter kızma ama bu konuşmalar bana çok flörtöz geliyor. Eğer normalse de ben geride kalmışım
Kız bana hayran ondan 😂
Sen de bu kızla uğraştığına göre sende de var bir şeyler prens ha?
Kendimi evlendirme programlarındaki sunucular gibi hissettim
Bir çay?
Cay içilir 😂😂😂
Afiyet olsun gardaşlar
Sağ ol
Kaç şeker 😂
Bir de çay için diyorsunuz. Çayı şekersiz içtiğimi bile bilmiyor ahshshshsh
Şekeri var zaten hhfhff
Bitter, çayı şekersiz içtiğini bile bilmiyorsa flört ettiğin kişiye dikkat et 😂 @bitterimo
@otelerdengelen bak ilk defa dogru bir şey dedin
Bak ya fjfj
Ooo bu iş tribe kadar gider, ben arada kaynamayım daha fazla
😂😂😂
Fesat mısın @otelerdengelen?
@PrensHazretleri kim? Flört etmek kim?
Gshshf hayranım çok 😂
Fesatlıkla ne alakasi var gayet her soruda laf yetiştiriyor bunlar birbirine, normal biri olsa bu kadar uğraşır misin? Bir sey olmasa inkâr ederlerdi ne saçmalıyorsun diye. Şaka bile yapıyor olsalar her şakanın altında bir gerçek yatar. Eminim özelden de konuşuyorlardir. Aynılarını ben de yaşadım ve yaşadığımı görüyorum. Flört edecek biri değilse de prens, bitterin de bir aklı vardır. Tek erkek prens değil ya. @BruhAnı
Yorumlara bak 😂
@otelerdengelen
Prensi uzun zamandır tanıyorsam, flörtöz birisi değil o. Hakkında hiç bir şey bilmiyorsun.
Hay cevap yazmaz olaydım ya.
@bitterimo
Sen boş ver bu adamı rahat rahat sohbetinize devam edin. Böyle tipler burada bitmez.
:))
@BruhAnı flörtözü kötü anlamda kullanmadım kanka gördüğüm diyaloglar üzerine kullandım. Kötü bir şey demisim gibi algı yapma. İkisiyle de bir sorunum yok.
@otelerdengelen o zaman sanane ikisinin arasında olandan? Bunu ortada ifşa etmene gerek var mıydı sözde varsa bile (ki yok). Bir dahakine tanımadığın insanlar hakkında mantığa dayalı bile olmayan bir yorum yapmazsan iyi edersin.
Mantığa dayalı olmayan her yorum çünkü malum beni sert yorum yapmaya triggerlıyor da. Bu sana bir uyarı olsun.
...
İkisi bu kadar takılmadı bu olaya sana ne oluyor
Neyse tamam birader sen haklısın daha fazla rahatsızlık vermeyelim insanlara
@otelerdengelen bence de... Rahatsızlık vermesen iyi edersin.
@PrensHazretleri
Senden bizim yanıtları silmeni rica edicem. @bitterimo ile rahat rahat sohbetinize devam edebilirsiniz.
Olur öyle :))
👍
:)) ) 👍
Çiçeksin diyeceksin biliyoruz
Şiir seversin bence çiçek :D
Aaa bildn kahin prens
Olanı diyorum 😂
Yap gitmeden
İlgi çekici buluyorsun beni fjfj
Evet ajsnsbshhzndbdhsnbsgd
Tabiki kız gucgjcgjcc
Peki
Benle ilgili yorumların var 😂
Bu bilinen bir şey ki.
Hep yaptığın için 😂
Gerçekleri söylediğim için seviyeler her zaman insanı ayakta tutar. Tavsiye ederim
Aksini demedim ki kız 😂
Olanı diyorum 😂
yap 😀
Karşı cinsle samimi buluyorsun beni :D
evet 😀öylesin
Kız 😂
yapp
Paylaşımlarım hoş senin için 😂
bu mu yani
Güzel bir şey canım 😂😋
Yap bakalım bro
Arada sorularıma geliyorsun ilgini çekiyor demekki 😂