Güncellemeler
+1 yıl
Hani mesela beni uyanık bulsalar kızmazlar ama korkuyorum bilmiyorum acaba küçükken kızdıkları için mi korkuttukları için mi böylr oluyor?
Nasıl hissettiğim hakkında onlarla asla konuşamıyorum
rahatsız olduğum bir durumda onlara söylemeye çekiniyorum
gece uyanık olduğumda ayak sesleri yaklaşınca telefonu hemen saklıyorum kötü bir şey yapmasamda kitap okusamda hemen saklıyorum geceleri geldiklerinde odama
bilmiyprum geçmişten kalma bir travma olabilir mi?
çünkü annem bana kıyamıyordu acıdığı için seviyordu ama arada kızıyordu babam ise sevmiyordu son zamanlarda 1-2 senedir iyi davranmaya başladılar
benimde kafam karışıyor neden beni sevmeyen kişiler sevmeye başlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Insanlar yaşlar ilerledikçe tavırları ve yaklaşım şekilleri de değişir ya da geçmişte tahammül sınırları olmayan tahammül sınırı çok düşük olan insanlar Belirli zaman sonra tahammül sınırları da yükselir bunun bir standardı yok ama sizin bu şekilde olmanızın sebebi tamamen anne ve babaya karşı olmayan Güven problemi güvensizlik var anne babaya karşı
Evet güvenmiyorum neden bilmiyorum sarıldıklarında ise hiçbir şey hissetmiyorum onları sevmiyorum değil ama sadece hiçbir şey hissetmiyorum ve bir an önce bu evden gitmek istiyorum şu an onlara muhtaç olduğumdan istedikleri gibi davranıyorum ama yakında kendi finansal özgürlüğümü kazanıp kendim olabileceğim oyuncak bir kukla giib hissetmekten bıktım iyi ol arkadaş edinme psikolojik destek alma boş evde otur bu ne ben oyuncak değilim
Yakında finansal özgürlüğünü nasıl kazanacaksın ya da elde edeceksin var mı bir planınız Bir de çocukken Sen tacize falan mı Uğradın cinsel taciz akran zorbalığı aile içi şiddet Bunlar yaşandı mı
8 yaşından öncesini hatırlamıyorum ama muhtemelen kötü bir şey oldu çünkü o zamanlar çok kötü hissediyordum istenmeyen görülmeyen yalnız hissediyordum ve 3 ay sonra işe başlayacağım her şeyi planladım
Zaten Sendeki asıl mesele 8 yaş ve öncesi tam karakterin oturduğu cinsel ayrımın ne olduğunu anlamaya çalıştığın yaşlar ve aynı zamanda algıların Tamamen açık olduğu ve her türlü çevresel etkenden çok fazla etkilendiği dönemlerdir çocukların Peki 3 ay sonra nasıl bir işe başlayacaksınız Yaşınız kaç ne mezunusunuz ve bu nasıl bir iş
Bir büyük oet shopta çalışacağım mezun değilim okulu bıraktım 18 yaşındayım
Ama cafede çalışma ihtimalim de var
Beynim neden 8 yaş ve öncesini hatırlamıyor bilmiyorum
8 yaş ve öncesi dediğim şey senin aslında o yaşa kadar yaşadıklarını hatırlamak istemiyorsun 8 yaşında büyük bir travmatik durum yaşamış olabilirsin ve Geçmişi tamamen silmek istemiş de olabilirsin gelelim finansal özgürlüğüne yaşın 18 Okulu bırakmışsın petshop'ta çalışacaksın kafede de çalışabilirsin bunların hiçbirisi senin yaşamında ayakta durmanı sağlamaz bunların hiçbirisi senin arzuladığın ya da istediğin hayatı sana vermez sadece evden uzaklaşmak için bir sebep olur
Biliyorum ama başlangıç olacak bu sadece
Neden daha geniş perspektifte bir plan yapmıyorsun Çok gençsin Halbuki şu an Ailen de çok fazla sana karşı kötü davranmıyor
Bilmiyorum depresifim sadece evden gitmek bile kulağa güzel geliyor beynim donuk gibi fazla bir duygu hissedemiyorum gün içerisinde ise neredeyse hiçbir şey yapamıyorum gelecek hakkında da pek bir şey düşünemiyorum zorlanıyorum ölmüşüm gibi hissediyorum
Şimdi uyuyacağım iyi günler dilerim uyandığımda konuşmaya devam ederiz
Tamam ben sana gireceği hakkında bilgi vereyim Mesela ne olabilir gelecek hakkında tutarsın birileri vasıtasıyla saçma sapan bir işe başlarsın herkes seni o iş yerinde ötekileştirir sürekli üzerine oynar üç beş kuruş para alırsın ama birilerine hizmetçilik yaparsın belki alımlı güzel bir kız Durumun varsa çekici bir tarafın varsa ötekileştirilmezsin oradaki erkeklerin göz bebeği olursun birileri seni ikna edip yatağa atmak için çaba harcar becerebilenlerde çıkacaktır bunu ya da O olmasa bile Geleceğe dair şu da olabilir birileri gelir evlenmek ister ailen de buna Okey der gidersin ev hanımı olarak yaşamına devam edersin yani şu çerçevede farklı bir senaryonun olma ihtimali yok
Suçluluk psikolojisi
Sana da iyilik yaramıyor