AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelde mutsuz olmak
9. Sık sık ağlama isteği veya ağlayamamak
10. Çok düşünmekten oluşan baş ağrısı
11. Göz altı morlukları ve çöküntüleri
12. Mide hastalıkları
13. Yataktan çıkmak istememe
14. Kendine kızma
Bu böyle uzar gider
Tahammülsüzlük halisyon
Halisyon nedir
Olmayan varlıkları insanları görme ve onlarla konuşma
Bunu ilk defa duydum bu şizofren değil miydi
Hayır tek şizofrene özgü bazı olaylar ilaçlar ya da psikolojik hastalıklarda yaşayanlar var
İlaçları biliyordum ama yan etkisi bu olduğunu bilmiyordum
Maalesef bazı kişileri olumsuz etkiliye biliyor birde ekleme yapayım kendine zarar verme kendine zarar vermeden kastım sadece intihar değil delici kesici aletlerle kendini oldurmeyecek kadar kesikler ya da yine bilinçli olarak ilaç yine kendini oldurmeyecek dozda bazı kişiler hastayken verilen ilginin kaybolmasindan korkar bu tür eylemlere baş vurur ki o kişiler onu hep sensin yanında olsun diye manipule ederler yani karşısındakini o insan bilicliyse bu oyuna gelmez ama bilinçli değilse manipule olur ilgiyi en üst seviyeye taşır hastanın da hoşuna gittiği için sürekli bu eylemlerle tehdit eder
Evet haklısın bunları biliyordum
Sence sebebi ne bunun
Genel olarak ilgisiz sevgisiz büyümek sorunlu aile yapısı genetik faktörlerde etkili şöyle düşünün okul çağındaki çocuklar bu yola başvurur o yaşta çok masumcadir özellikle karın ağrısı ya da gerçekten çocuk hasta ve ailesi özellikle anne herzamanki ilgiden fazla ilgi gösteriyor kimi çocuklukta kalıyor kiminde büyüyüp ergenlik hatta yetiskinlik döneminde bazı sorunlarla mücadele gücü yok boşlukta annenin ailenin ilgisi aklına geliyor çünkü ilgiye aç duygusal boşluğu bu yolla kapatmaya çalışıyor yalanda olsa ise yarıyor çünkü bı akrabam vardı aile pervane napiyirsunuz siz ya dedim insan analizinde çok iyiyim kimin neyi yapacağını kime nasil yaksacagimi iyi biliyorum önüne ilaç attım iç hadi hepsini yetmezse cama çık dedim çünkü emindim hiç bısey yapmiyacagindan sabah kalkıp işe gidiyorsun kimse senin kölen değil bırak seni olduğun gibi sevsinler önce tabiki sinir krizi bana saldırma ellemeyin sakın dedim sakinleşince gerçekten konuşmak istiyorsan burada bekliyorum dedim ve tahmin ettiğim gibi geldi özür diledi konuştuk ikna oldu şimdi tedaviyle birlikte çok iyi normal yaşantısına döndü benim sayemde degil tabıkıde ben sadece kendine gelmesi için ufak ama tatlı sert etkili bı dokundum
Tabiki herkeste iki cocugum var ve babalarından ayrı olduğum için onların özgüvenlerini sosyallesmelerini sağlamak için bide okuyamadım ama hep hayalimde psikolog olmak istedim merakım vardı çok araştırdim net üzerinden olsun çocuklarıma etkili olduma inanıyorum ikiside sosyal öz güvenleri kazanmış durumdalar
Muhteşem
Bı inanış var anneler genelde bunu söyler ben çocuğumla arkadaşım der bana göre yanlış asla bı çocuk annesiyle arkadaş olamaz asla ben müsaade etmem anneleriyim ve bana saygı duymak zorundalar ileride bu onlara kendine olan saygısını arttirir ne olursa olsun karşısındakine saygı duymayı öğretir ağır bir psikolojik hastalığım var kronik ama önce ben kendi kendimi tedavi ettim tabikide tek başına değil ilaçlarımı kullanıyordum tedavimi aksatmiyorum ama böyle ataksiz geçiriyorum son 2 senedir ilaçsız olmama rağmen stabilim
İnsan hayatında sınırlar olmalı bu aile olsa bile ama bazı sınırlar insanları uzaklaştırabilir kendi kendinizin psikoloğu olmanız mükemmel bir şey katılıyorum bu konuda bir başarı öykünuz var saygınlık kazanımı sınırlar ile değil insanın kendinde olan olgulardir
Orası tabikide öyle ama sınırdan kastım ne olursa olsun bana gebe kalmamalari ben olmasamda kendi başlarının çaresine bakabilmeli bazen görüyorum ağza alinmiyacak kelimeler ebeveynlerine bu çocuk saygı duymayı bilmezken kendi saygısını nasıl kazansın bu yaklaşım ebeveyn sınırlı kalmıyor çevresindeki kişilere böyle yaklaşırsa nasıl saygı duyuksunki
Küfür ağza alınmayacak kelimeler toplumun dayatması aile kültürü etken sınırlar insanı içine kapatır rahat ortam gördüğünde oraya kayar dahil olur şöyle düşünelim baskı kurduğunuz bir ortam da kendinizi ifade edemezsiniz ama özgür bir ortama girdiğinizde oradan kopamazsiniz
Ya psikologsunuz ya da psikatri alanı dikkatinizi çekiyor arastiriyorsunuz peki bu konuda sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir bilmek isterim sadece kişisel gelişim kitapları araştırarak öğrendim ben bu bilgileri tabıkıde doğru bildiğim yanlışlarda vardı ergen yaşta iki cocugum var yani şu an iyi durumdalar evet ama bilgim artsın isterim sizin vereceğiniz tavsiyerle
Elbette çocuklarınızı hayatınızın gerçekleriyle yetistirin mesela sizde eksik gördüğünüz ne varsa onlara yasatmayin siz daha tecrübeli son yaşam konusunda ama tavsiyem şu yönde doğruyu yanlışı öğretin bir süre kendi haline bırakın izleyen olun sizi ne kadar benimsiyor ve dinliyor analiz insanları doğru yönlendirir
Aslında dominant filan değilim beni diyeceksiniz diye bı dayatmam olmadı asla olamazda saygıda sevgide baskıyla kurulnaz onlar beni sevdikleri değer verdikleri için saygı duyuyorlar aslında bütün çabam korkumdan dolayı genetik bı hastalık ve onlarda olma olasigi var ileride olursa bile mücadele etmeyi öğrenmelerini istiyorum korkumu yenemiyorum ya benimle aynı sıkıntıları yasarlarsa diye
Hayır hayır sizi tenzih ederim sizi tanımıyorum sadece olması gerekeni söyledim
Yok estağfurullah tabıkıde anladım beni kastetmediginizi anne olarak korkular var bunlar fazlamı yoksa bı anne için normal korkularmi onu öğrenmek istedim sadece
Örneğin cinsiyet sapmasi kimi uzman tercih veya hastalık olarak kabul etmiş kimi uzman çevresel faktör ve yetistirilme kaynakli diyor sizin düşünceniz ne bu konuda şu an sıkıntımız yok ama yinede korkularım oluyor tabıkıde ya göremez farjedemezsem diye
Korkular normal ebeveyn olarak ama şöyle ki çok korkuyla yaklaşma dediğim gibi analiz etmeni öneririm cinsiyet olayına gelince bir çok etken var çevresel, teknoloji, içtenlik alışılmış duygular gibi gibi etkenler var ama bence en büyük sebebi teknoloji