AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye ki yobaz insanlar işte
Şeytan vesvesesi işte. Bize zarar gelsin diye kötü olan çekici geliyor. Brokoli yerine canımızın cips çekmesi gibi. Nefis diyelim, vesvese diyelim..
Sağlıksız olan herşeyin lezzetli olduğu gerçeğini değiştiremezsin ajsjdh
Işte bak gordun mu Wcwmxhddmdn
Ama bu öyle bişey değil. Cips iyi hissettiriyor. Ama kaba saba insanlar tiksindiriyor. Bunu aksi nazik insanı görünce de ezik sanıyorlar
Kaba insanlar da yeri gelince rahat tavirlariyla enerjileriyle iyi gelebiliyor. Bazi iliskiler bile kavgayla basliyor. Bir yandan sinir olurken, bir yandan da kavga sonrasi gülen var.
Rahat ve doğal olmaktan bahsetmiyorum kaba derken. Karşısındakinin ne hissedeceğini düşünmeden hareket eden, hatta özellikle onu üzmeye çalışanlar var. Ben zavallı biriyim başkaları da mutlu olmasın diyolar herhalde
Bundan etkilenen de var ama. Buna da bad boy ya da bad girl deniyor ve genelde onlarin pesinden kosuluyor
Yine mi kaybettik aga bee aksjdjdj
Hep suistimale maruz kalıyor da ondan..
Kendini geliştirmemis bireyler öyle görüyor sadece
Çok kişiden gördüm bunu. Özellikle kızlardan
Şahsen ben umursamıyorum. Herkes benimle aynı düşünemez. Herkes senin gibi düşünse zaten birbirimizden farkımız kalmazdı. Sırf onlar zayıflık olarak görüyor diye farklı davranacakta değilsin anca karşındaki kişilere sınır çekersin ya da hayatında tutmazsin
Biri öyle düşünsün diye farklı davranmam zaten. Çünkü elbet bir gün o bana ait olmayan davranışı bırakıcam ve onun benim hakkımdaki düşünceleri değişecek
Önemli olan insanların senin hakkında düşündüğü şeyler değil. Senin kendin için ne düşündüğün önemli. İnsanların istediği gibi biri olsan bile yine elestirecekler yine kusur bulacaklar
Evet kusurlarımızı kabul etmemiz gerekiyo. Bi de fazla ciddiye alıyorlar galiba hayatı ahajshs
Öyle zaten he bir de şimdi ille de yorum yapmaları gerek o da var djjd
Olum ben herhangi birine öyle düşünmediğim halde iltifat edip mutlu etmeyi seviyorum. İnsanlar karşısındakinin ne hissedeceğini bilmeden ağzına geleni söylüyor. Ben mutlu değilim o da olmasın falan mı diyo napıyolar anlamıyorum
Terazi burcu musun ya ya da yengeç fkhfk
Akrep burcuyum. Ama hiç bi fikrim yok burçlar hakkında. Terazi dengeli falan demek gibi geldi onun için mi dedin öyle agagsgs
Akrep burcu olduğuna inanmam kesin yükselmenin terazi ya da yengectir jdjd terazi ve yengeçler genelde çok kibar olurlar insanlara iltifat etmeyi nazik davranmayı severler ve çevreleri tarafından da uzulurler senin gibi de böyle kafaya takarlar ondan sordum😄
Yükselenin*
Yükselmemi bilmiyorum sjdjd aşırı neşeli ve enerjik biri olarak göründüğümü söylerler genelde. Bu soruda nazik olmam ön plandaymış gibi oldu sadece. Herşeyini kaybet neşeni kaybetme kafasındayım yoksa ahsjsjdj
Yanlış yazdığını bile anlamayacak kadar uzağım konuya galiba sjsjjd
Sen yine de herkese karşı neşeli olma djdj
Niye götümü keserler mi ajsjdjd
Saf görünürsün üzerler diye dhdj
Üzmeye çalışanlar oluyo da işe yaramıyo üzülmüyorum genelde. Senin burcun ne? Bi bok bildiğimden değil de nezaketen soruyorum sjsjdj
Bilmediğin için rahat cevap verebilirim jdhdjd ikizler
Bak böyle diyince bi şüohelendim. Kesin ikizlerin kötü bi özelliği var dimi ajsjdj
Her burcun kötü özelliği var. Ayrıca mükemmel olan şeylerde kusur aranması lazım bizim burçta o misal😌
Tam bilmiyorum burcunu falan ama bence tatliş birisin
Yaa teşekkür ederim ama bunu beni mutlu etmek için söyledin 😄
Ya ajsjsj hayır gerçekten öyle bi vibe aldım senden. Eğlenceli hoş biri gibisin
Bak şu an hâlâ tereddutteyim ama gerçekten böyle düşünüyor isen çok mutlu oldum😇
Mutlu olman için öylesine de söyleyebilirdim ama gerçekten öyle hissettim neden bilmiyorum. Ya sana ettiğim her iltifata böyle ikna mı etmem gerekicek. Yemin ederim tatlısın valla villa shdbbdhd
Ama öyle bir konuştun ki şimdi insan ister istemez düşünüyor. Hem takılacak bir açık buldum denebilir hdhdh
Güzel güzel. Takılınıyor olmak hoşuma gitti ajsjdh
Jfjfjf
Tamam tamam ben de takılırım ödeşiriz ahshhs
Bana yetişemezsin yine de hdhd
Flörtöz biriyim baya aslında ajsjhdd
Yok ondan demedim şimdi ben insanlara takılmayı severim de bazen abartiyorum o anlamda yetisemezsin jdbdj
Yarışıyor muyuz sjjshd
Yarismayacagimizi kim söyledi jdbdj
Sen yenersen mutlu ol diye bilerek yenilmişimdir ahshhs
Doğru sen yaparsın ahahah
maalesef Türkiye gerçekleri
toplum yuzunden asmamiz gereken bir sey aslinda
Çok zor bence
Çünkü cografyamiz kaldirmiyor😄
Aslında özenilen bir özellik olması gerekiyor bence
Öyle
Kendileri öküz çünkü
Bence de