Bir ara psikolojim bozuktu 2 kez kulağımdaki piercing yüzünden hastanelik oldum ve erkek arkadası bırakmıs diye bu kız canını yakmıs dedi ve bende o lafı söyledim insanların içinde ve aniden çimdik attı Şu an morarmıs kolum bayağı da sinir oldum tepki göstermedim çünkü değer verdiğim birisiydi ve resmen öcünü aldı benden😒
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hakkı yok tabi ki
Özne nerde yüklem nasıl oldu olayın akışı cümlenin anlam bütünlüğü, hiç bişey anlaşılır değil.
Bizim ülkemize Türkçe bir daha eğitim verilmeli
Sg sorumdan ya xjdnd
Ergen işte...
Türkçe miş kardeşim kendin akademisyen falan mısın sanki hayırdır? Hayır o kadar zekalı olsan su sitede ne İsin var diye sorarım
Aslında değilim herkese ederi kadar davranıyorum ben dısarıda gayet eli yüzü düzgün bi kızım senin gibi mal insanların kahrını çekerek kuru oluyorum olan bağısıklığıma bana oluyo depresan alıyorum
Düzgün konuşmak ile, sitede olmayı nasıl bağdaştırdın acaba? İşte cahil diye boşuna demiyoruz :)
Tamam ben cahilim sen mükemmel sin ahah övün şimdi bunla
Teşekkürler ☺️
👍
@kaldirinonuoradan madem bu kadar takıntılısın bu sitede olacağın en son yer. Herkes tdk düşmanı burada
@ManyetikMUZ dimiğ 😂 ve bu siteye harcanan vakitte bu kadar ciddiye alınıcak soru da değil benim sorum
Boş konuşuyor işte
@manyetikmuz
S! ktir git lan mubtezel, y@rrqgima bak sen kimsin benim hakkımda böyle yorum yapabiliyorsun, @mcığa bak sen hele. Yaşınla başını alir oturturum seni direğe. Kuru yavş@k
Ahhahaha ne oldu lan *m beyinli özüne döndün 2 dk da 😂😂
@ManyetikMUZ ergen işte boş ver karsim Dkdkd
Düzgün Türkçe diyordu 2 dk da içindeki afganı çıkardı karıya kıza yaranmak için kılıktan kılığa girer bu tipler
@ManyetikMUZ bilirim bilirim. Bosuna hayat dersi almıyoruz ahah
Ahahahah 😂
Şaka yapmış sana ya da Şaka yoluyla intikam almış sende aynısını yap. Mesela meyvesuyu seviyorum dediğinde üstüne meyvesuyu dök 😂😂
Balık erkeğine saka yapılmaz
Takar bana daha kötüsünü yapar biliyorum
O zaman ne işin var öyle bir insanla ya da madem berabersin ozaman şikayetlenme
Beraber değilim manevi abim. Babamında ayrıca kuzeni 😂bu ilişki yasayacağım tek erkek kalsa yüzüne bakmıcağım insan merak etmeyin
O zaman muhattap olma samimi olma bence yakında altına alır seni
Çok önyargılı konuşuyorsunuz fakat aylarca tek basıma çalıstım bunla uyudum arka tarafta oda aynı sekilde Uyumustur. İnsansın yorulursun insanlık hali ve kimse rahatsız da etmez ve insan istemedikçe de bişey olmaz 2 insan aklı basında olunca inanın hiçbir şey olmuyor zaten babamlarda bana güvenir nerede çalıstığımı bilirler fakat bu kardeş olaylarından haberleri yok erkeğin ailesi falan biliyor yanaşmaya kalktılarda bana ama yok dedim babasıda kimseyi zorla almayız zaten dedi yani babasıda manevi babam gibi zaten maddi manevi ne ihtiyacın olursa arkanda dağ ım diyo iyi insanlar ve aile ile bu işe girdim fakat görücü usûlü ve akrabaya karsıyım yoksa kardeşi yakısıklımı var boy pıs ama adam olamaz bana görüşleride zıt hoşlanmıyorum sadece abim gibiler
Ama bak kendinde diyorsun denemişler halen bir umudu olduğu için senle uğraşıyor olabilir Bunu biliyorsun. Boşu boşuna senle uğraşmaz bence bir umudu var bir şans kovalıyordur kesin.
Ben orada ekmek yiyorum yediğim tabağa pisleyemem 😂çalısamasam mecbur da olmasam zaten gitmem
Zamanla uzaklaş madem istemiyorsun
Yaza İstanbuldayım eylülde Allah bilir dkdkd
Nerede kalacaksin?
Senin yerinde olsam tam o an onu yere yatırıp ağzını burnunu kırar parçalardım
47 kilo kızım 88 kilo bi hayvanı istesemde dövemem
Çakı taşı yanında bu mamutu boş ver et hayatından
Ahah maalesef abim gibi ve benim o lafı insan içinde söylemem zoruna gitti gelinlerife olmadım ya gözünü bana koymuslar erkek kardeşine istiyo almıyorum onları
Bu hayatta hiç bir kuvvetin senin istemediğin biriyle olmanı sağlayamaz gerekirse döversin ama sona vuramaz
O konuda haklısın kendimi asla ezdirmem müsaade etmem buna
Etme unutma kadınlara yapılan bütün haksızlıkların sebebi erkeklerdir onlara aşık olmak tatlı zehirdir kendini kandırma kendini koru seslendir dünyayı bir kadın olarak hiç bir dalyr@ğı senin saçının teline sen istemediğin müddetçe DOKUNAMAZ
Babam 2 defa boğazıma bıcak çekti öldüreceğim seni dedi ama bu evde hâlâ yasıyorum mesela ama ölmedim
Bunun yaptığı bişey değil yani
İstemedikçe diyosun ama bazen sesini çıkaramıyor boyun eğiyorsun
Şikayet et diyorsun peki annen Seviyorsa ve bütün akrabaların herkes sana karsıysa? Babasını şikayet etmiş kızdan ne hayır gelir diyem bi toplumda yasıyorum ben. Ama öldürülürsem ben o.. bu dum namusu temizledim olayına dönülücek belki unutulucam bile
Olayı bilmiyordum dostum çok özür dilerim 😔 ama ailene dava açabilirsin hala
Annemi çok seviyorum fakat babama zarar veremem yoksa herkes bana karsı çıkar benim buradan kanlı bıçaklı çıkmam bana zarar verir bu yüzden doğululara karsı tepkiliyim nefret ediyorum bi çoğundan da
Umarım herkesten bağımsız mükemmel bir hayatın olur
İzmire geleceğim tatlım yakında ve doğuyu komple çıkaracağım su insanları hayatımdan. Ben ailemi silicek kadar sevgimide öldürdüm hiçbir şey Sevmiyorum
En iyisi mantığını kullan sevgi kişiye zarar
Hiçbişey anlamadım canım ama bence sen haklısın.
Hani ne olursa olsun yaptığı bence o kadar da yanlış
Çocuk iste yapcak bişey yok
Aynen üzdü
Geçmiş olsun tabiki yok
E öyle dediysen o da yapar mk
Ben kendime acı çektirmeyi seviyorum baskasının yapması hosuma gitmiyor simdi crop giyemiyorum morluk oldumu bir yerimde tuhaf hissediyorum
Merhaba bende öyleyim dediğin gibi
Yoktu ayıp etmiş