#prenssoruyor
Çalışan bayanlar köle midir?
#prenssoruyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pembeli bir kizla konusuyodum calisan kizlar anca erkeklere köle olur dedi 😂 Siz de mi oyle dusunuyorsunuz #prenssoruyor
Mantıksız geldi bana. Çünkü kendi ekonomik özgürlüğünü alan bir kadın erkeğin parasını muhtaç olmayacaktır. Bu da yarın öbür gün bir şey olsa ortada kalmayacak anlamına gelir. Oysaki bu kız ev hanımı olsa gelir olarak en erkeğine bağlı olacak ve onun istediği hayatı yaşayacaktır. Ben böyle düşünüyorum.
Sen niye gizlisin ve calisiyor musun :))
Ben şu an okuyorum. Gizliyim çünkü gereksiz hemcinslerimin bana sataşmasını, onlarla uğraşmak istemiyorum.
Niye satasiyolar mi cok fhf
Ya gereksiz sacmasapan seyler yazıp kavga çıkarırlar , akıllarınca feministlik yaptıklarını zannederler. Ondan uğraşmak istemiyorum.
Iyi de onlarinkine yakin bir gorus yaptin zaten gjgj
Emin ol sen ev hanımları hakkında böyle diyemezsin , ayrım yapıyorsun diyenler çıkacaktır. Ben yine önlem alayım da
Aa evet niye oyle dedin sen simdi fhg
Ne uzattın be
Ne bu simdi fjhj
Çok uzattın diyorum iyi ki bir cevap yazdık
Iyi ya iste fhgg
Yeterince detay vermemiş ama çok ortamda bulundum hayır böyle dişünmüyorum. Nedenlerini açıklasaydı belki bakış açısını anlayabilirdim ama kadınlar çalışma ortamında daha çok torpilli ve bu benim bile canımı sıkıyor. Bazılrı sırf eteği iki cm kısa diye terfi alabiliyor ve mesela dayım bir kızın zorla iş saati bittiği halde keyfini beklemek zorunda bırakılıyor. Bence bu tür şeyler ülkemizde itici. Bir kadın olarak bunu söylüyorum bu şekilde bir şey elde edemezsiniz, yarın heves bitince ilk işten çıkarılan oluyorsunuz. Bunları çok izledim. Kendinizi düşürmeyin. Ha bunları söyleyince ''köle işte ya'' diyeceklere söyleyeceğim şudur. Bu tipleri mutlaka görüyoruz ama her kadın çalışan için geçerli değil. Diğerleri erkekler ne kadar çalışıyorsa o kadar çalışıyor onlar ne yapıyorsa onu yapıyor. Bir kölelik görmüyorum. O yüzden bakış açısını anlayamadım.
Kizlarin da yanlislari var evet :))
Cevap
1Cevap
Hayır değildir
Diyosun :))
Saçmalamış arkadaş aksine çoğunluk paran varsa kimseye minnetin yoksa herkes senin kölen dir çoğu zAman bence
Ne fhgjh
konuştuğun kız küçük atsın da civcivler de yesin
Niye fhhj
Çalışmayıp muhtaç olunca köle olmuyor mu asıl? Bu nasıl bi mantıktır
Derken kiz :)
Sen calision mu fgg
O kızın beyine o beyinle çok yaşamış acınası insan
Kiz niye fjhj
bizim bazi akraba ogullari hep calisan kizlara yürüyo onlarda para oldugu icin :D
ama bu cidden dogru her iliskide sömüren bi taraf oluyo artik hangisi denk düserse
Sen hangisisin gizlicim gjh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?