- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bir kadına söylenmemesi gereken bir cümle değil bir çok cümleler var. yani bir kadına mesela bazen yaşı ya da kilosu sorulmaz yani aslında bu kırıcı olabilir. ya da mesela yüzünde ki kusurlar için işte bunlar neden var veya bu izler nasıl oldu demek de kırıcı olabilir. bunun dışında bence bir kadına her duygusal olduğunda ya da her sinirli olduğunda sen regl misin demek de kırıcı ve yanlış olabilir. bir bayan ile kaba konuşulmaz ya da bir istediği zaman kötü söz söylenmez. yani kısaca kadını üzebilecek ya da kadının duygularını incitebilecek sözler söylenmemelidir. ya da sevgilisinden yeni ayrılmış birine sürekli sevgili konuları açılamaması gerekir. ya da bir yakının kaybetmiş bir kadına yakının hatırlatan şeyler söylenmemelidir. ya da bir kadına sanki göreviymiş yapması zorunluymuş gibi ne zaman evleniyorsun yaşın geçti ya da yemek yapmasını biliyor musun bilmiyorsan öğen gibi saçma şeyler de söylenmemelidir.
Bunların dışında bence ister eş olsun ister arkadaşı olsun kadına emir veren cümleler ile konuşulmamalıdır ya da toplum içince yüksek ses ile bağırmamalıdır yani kadını küçük düşürebilecek ya da saygısızca hissettirilebilecek davranışlarda bulunulmaması gereklidir. bunun dışında ailesi ile sorunları varsa sürekli bu konu da yani özel hayatı ile ilgili sorular da sorulmaması daha doğru olacaktır. ya da dış görünüşü ile ilgili mesela kaşlarını neden almıyorsun ya da estetik olmayı düşünüyor musun denmemelidir. belki de o kadın bu hali ile mutludur yani bunu kimse bilemez sonuçta. veya vücudunda bir sorun varsa aynı şekilde hastalığı olup olmadığını bilmeden soru sormak ya da yargılamak doğru değildir. aynı şekilde bir kadına bakire misin değil misin diye sormak da doğru değildir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ulkede kadina söylenmemesi gereken, kalbini kiran her seyi söylüyorlar. Bu ulkede kadinlar iki cift guzel cumleye hasretler zaten.
Bir magazada kiyafetlere bakarken orta yaslarda 35-45 civari diyebilirim. Bir cift vardi. Kadin bir ürün begendi elbise. Bak hayatım bu cok guzel degil mi dedi. Öküzümüz ise sen adriana lima misin bunun icine bir kere sigmazsin, zaten sana da yakismaz bu dedi. Kadinin kırıldığını, kalbinin sesini ben hissettim. Yuzu düştü zaten. Kiyafeti yerine astı. Bir sure izledim onlari. Kisa sure icinde Kadin çıkalım artik dedi, daha da pek bir seye bakmadi. Zaten heves mi kaldi kadinda. Sersem gibi oldu kadıncağız zaten.
Boyle seyler kadinlari cok kırıyor, resmen sarhos ediyor ama gören yok. Erkeklerin uslubu da cogunlukla bu sekilde bu ulkede ne yazik ki. Surekli kadinlari asagilamaya yonelik bir usluplari var. Evliliklerde ya da iliskilerde kadına soylenen guzel sozler, iltifatlar cok az.
Oysaki bedava. Ve o guzel cumleleri kadinlar ömür boyu unutmuyor. Evlatlarına babaniz bana yillar once bunu demişti diye anlatıyorlar aradan kac yil gecse de.
Yani hem Allah rızasını kazanmak, Allah'ın emanetine deger vermek, hem kadini mutlu etmek gercekten cok kolayken esirgeniyor bu topraklarda.
Bu sadece sahit oldugum bir örnek. Cok goruyorum ve duyuyorum bu tarz usluplari. Ozelde kadin dogumda sira beklerken bir ciftin sirasi geldi. Kadin duymadi. Kocasi gel l*n sira bize geldi diyor kadina. Daha neler neler. Kulaklarim disarda bir guzel soz duymadi. Ben duymuyorum evli ya da iliskisi olan kadinlar hic duymuyor demek ki.
Erkekler hep ben takdir edileyim, benim sirtim sivazlansin, ben disarda çalışıyorum eve gelince hep ben guler yuz goreyim, bana guzel soz soylensin, ben pohpohlanayim istiyorlar.
Kadinin hakki yok mu esinden guler yuz gormeye, guzel cumleler duymaya? Yani bu ulkede kadina soylenmemesi gereken her seyi soyluyorlar. Soylenen guzel sozleri siralasak liste daha kisa tutar.
13 Yorumla- +1 yıl
Adam haksız değil. Benim de karım gidip kendisinin 10 sene önceki giyeceği kıyafeti beğeniyor, güzel fakat neden alıyorsun bunu diye sorunca da küsüyor. Yahu giymek şöyle dursun, giyemediği için kahrolacağı bir kıyafeti alması oldukça saçma.
Cevap sahibi+1 yıl@Seyyah_Derviş üslup cok onemli. Sen bunun icine sigmazsin, adriana lima misin sen demek baska bunun yerine şuna ne dersin diyerek secenek sunmak gonlunu almak baska.
Senin durumunda öyle. Erkekler olarak anlamiyor olabilirsiniz ama siz nasil arabalardan falan zevk aliyorsaniz kadinlarda bunlardan zevk aliyor. Icine giremeyecek bile olsa heves ediyor. Herkes gencligini, zayifligini özler belki aklina geliyor. Ben kilo verip bunun icine girecegim diye hedef koyuyor belki.
Biz sizlerin araba sevdasina, oyun duskunlugunuze bir sey demezken sizde kadinlarin zevkine fazla karismayin. Bizim icinde sizin oyuna falan para yatirmaniz, araba sevdanız sacma ama bunun icin gelip kadinlar kalbinizi kırıyor mu? Siz arabanin motor sesini duyunca haz aliyorsunuz kadinlar ayakkabi, canta, kiyafet görünce.
Buna kostek olup kalp kirmak yerine guzel bir uslupla cozebilirsiniz bu durumu.
Mesela hayatim sen bunu alma benim sana bir surprizim var diyerek vazgecirip, sonrasinda begendigi elbiseye yakin ve bedenine uygun bir elbise alip esinize hediye edebilirsiniz. Hem giymeyecegi bir seyi almaktan vazgecirirsiniz, hem hediyenize mutlu olur hemde aranizdaki bag kuvvetlenir, en onemlisi de kalp kirmamis ve küstürmemis olursunuz.
Hani boyle cozumler üretmek zor degil. Siz erkekler kisa yolu seciyorsunuz sadece. Simdi bu verdigim ornekte kim elbise secmekle, bakmakla ugrasacak degil mi? Yaptiginiz hata burada zaten. En kotu bu işi kizkardesiniz varsa ona paslayabilirsiniz, yengene guzel bir elbise begende hediye edecegim diyebilirsin. Bir kiz arkadaşınızdan, anneniz ilgilenirse ondan bile rica edebilirsiniz kendiniz bu islerden anlamiyorsaniz ya da ugrasmak istemiyorsaniz bile. Yani secenek cok. Ama kalp kirmak en kolay yol. Erkekler olarakta hep bu kolay yolu seciyorsunuz- +1 yıl
Ben daha kolay bir yol seçiyorum, çoğunlukla kredi kartını veriyorum ve kenarda onu izliyorum. Çantayı taşıyor, kendisinin ihtiyacı olan miktardaki para limitini üç kata çıkarıyorum 😆
Zaten benim kıyafetimi zevkimi beğenmez. Kendimi niye yorayım?
Bunun dışında bir hediye alacaksam, samimi olduğum kız arkadaşlardan yardım alıyorum, kendinize alır gibi beğenin gerisi kolay diyorum. Hediye paketine kadar kızlar hazırlıyor ben veriyorum sadece 😃
Tüm kadınlar aynı değil, tüm erkekler aynı olmadığı gibi. Öğreniyoruz, sizler gibi biz de zaman içinde öğrenerek ilerliyoruz.
Bu arada araba, oyun, futbol gibi zevklerim yoktur. Oldukça sıkıcı heveslerim ona hitap etmiyor zaten.
+1 yılBir cümle değil de genel bir cümle ile kadının karakterine ve dış görünüşüne hakaret barındıran cümleler söylemek hayatta bir yapabilecek en büyük hatalardandır. Hele duygu bakımından aşırı hassas bir kadınsa bu tür yapılacak cümleler kadının tekamülüne zarar verebilecek cinstendir. Duygulara fazla kapılmayan kadınlar ise umursamayıp hayatına devam eder ama yine de etki etmez diyemeyiz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Saplığımla ilgili cümleler duymak istemiyorum. Shhs
19 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar sap mı olur yoksa yalnızlığı tercih eden ulaşılmazlar mıdır?
- +1 yıl
@Seyyah_Derviş ben yalnızlığı seçen taraftayim diğerlerini bilmiyorum
- +1 yıl
@Seyyah_Derviş pardon bu arada. Benim yorumumun altına yazdınız sandım
- +1 yıl
Sizin sap olma şansınız yok, bir kere sarı ışık yaksanız içerisi bit pazarına döner 😆
- +1 yıl
Altınbaşak geçen günkü koymuş olduğum Profil resmin çok güzeldi burada şişman çıkmışsın ya Senin geçen gün daha çok beğenmiştim şimdi beğenmedim Şaka diyorum kız ama hoşuma gidiyorsun bak çocuk doğuracağını Bir gün var ya seni hemen kırarım yaparım Ciddi söylüyorum hemen Yapışırım yok gibi dudaklarını ayırmam bir daha
- +1 yıl
@sessizlikveyalnizlik gidip kızın sorusuna kendin yorum yapsana birader :))
@Altinbasakk ne çok hayranın varmış 😆 - +1 yıl
@Seyyah_Derviş Gerçekten beni hastayım ya yani şu an çocuk doğuracağım desin Yapışırım dudaklarını haberim geçtim ondan kaç yaş küçüğüm bakayım 36 3 yaş falan var hiç sıkıntı değil tek çocuğu olsun Ciddi söylüyorum bak o kendinin yaşlandığını eskidiğini bilmem ne yaptığını falan düşünüyor büyük ihtimal ma yani hemen İyi ki şimdiki Ondan sonra çocuk ama evet hayranıyım hayran olabilirim ya
- +1 yıl
@sessizlikveyalnizlik çocuğum git efendi efendi os1 çek burada bu saçmalığı yapma.
- +1 yıl
@Seyyah_Derviş senin dediğin Evet yapmak gerekli mi Olabilir ama benim beni hiç kalkmıyor
+1 yılBaşka bir kadının güzel olduğunu
10 Yorumla
+1 yılBuna mı üzülüyorsun cümlesi..
aslında belki bir erkek için çok basit olan bir durum olsa da bazen kadınlar olaya duygusal baktıklarından daha farklı tepkiler veriyor ve üzüldüğü şeyi küçük görmek yerine o üzüntüyü paylaştığını hissettirmek lazım bence
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ay bunu size söyleyemem. Olur mu hiç. Erkek sorsa neyse.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın çok güzel ya. Keşke böyle kızım olsa.
- +1 yıl
Kafayı taktın iyice
- +1 yıl
Neye? Anlamadım.
Elinin hamuruyla erkek işine karışma gibi, kadin dedgin erkegin bi adim gerisinde olacak gibi şeyler söylenmemeli kesinlikle.
Eğer sevgilimse de seni sevmiyorum dememeli. Bu cümle için 30 yıllık kocamı boşarım galiba.
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sen beni boşuyor musun �nanmıyorum Aşkımız çocuklarımız Boşa mı gitti
+1 yılŞu söylenmemeli bu denmeli şunu desen daha iyi olurdu vs
Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor bir bayan için dogru olabilecek başkasında yalnış oluyor
Onu ya da bunu desen daha iyi demek yerine önce karşındakini tanısan nasil biri
Cevabi zaten buluyorsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tanımadığı ya da tanısa bile o boyutta bir ilişklileri olmadığı halde bir kadının yüzüne karşı "senii.." diye başlayan ağır terbiyesiz kelimeleri sarf etmek, insani bir şe olamaz.
10 Yorumla
+1 yılHazır olmadan, emin olmadan, söylediklerinin arkasında durmaya hazır olmadan "seni seviyorum" demek. Bir de "oraya senle mi gitmiştik yaa?" demek. Çok tehlikeli anında soğutur kadını.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yıl"Hayatta elbet zorlandığımız güçlükler çıkabilir ben burdayım ve yanındayım karanlık kaldıysak bir odada, ben mum yakıp çiçeklenmeni bekleyecem."
10 Yorumla
+1 yıl"Buna mı üzülüyorsun?"
Evet buna üzülüyorum diyesim geliyor böyle bir cümle duyduğum zaman. İnsanı çok yoran ve sinirlendiren bir cümle benim için.
10 Yorumla
+1 yılsadece kadın değil, insan içinde gereksiz konuşma sıkıntı çıkarabilir, insanların şahsını zedeleyecek her türlü söz sıkıntıdır. Benim tavsiyem kötü düşünmeyin o zaman kötü konuşmazsınız
10 Yorumla
+1 yılGiydiğini beğenmemek şayet ben güzel dersem başkası beni ilgilendirmez ama üzer
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşından büyük gösteriyorsun,
Çok çirkinsin/oran şöyle, buran böyle.
Abla/teyze şunu yapar mısın (yaşıtlarından ya da yaşına yakın olanlardan)
Karı/bayana bak ya!
Yemeğin/atıştırmalığın şöyle böyle olmuş (kusur)
10 Yorumla
+1 yıl1. Yaşından büyük gösteriyorsun.
2. Ne zaman evleniyorsun?
3. Ne zaman çocuk doğuracaksın?
10 Yorumla
+1 yılKadınlar olarak kendinizi bu kadar kutsal görmeyin. Basit insanlarsiniz. Bir kadına da erkeğe de her şey söylenir.
10 Yorumla
+1 yılyaşı
kilosu
parası
eski eşi sevgilisi ilişkisi
eğer ailesi yoksa ailesi var ama sorunlu ise ailesinden
sorular sormamak gerekir.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Çok kilo almışın, saçların beyazlamış, yaşlı görünüyosun, ayakların da maşallah kürek gibi, ellerin erkek eli gibi, seni döverim...
10 YorumlaKilo almışsın.. en takmayan insan olsam ve kilomda da bir şey olmasa da bana elli defa söylendiğinde kendimi kilolu sanıyorum fjskfkf
12 Yorumla- +1 yıl
Ay kız sen kilo almışsın şişko patates
+1 yılHerhalde seni seviyorum demek, söylememek lazımmış 🙂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHaddini aşan cümleler kurmasın kimse. Bu her iki taraf içinde geçerli.
20 Yorumla Kötü olumsuz şeyler söylenmemeli
Takıntılı olduğu şeylerin üstüne gidilmemeli10 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın 😅 Kendi uçurumdan at daha iyi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHangi birinden başladam bilemedin şu olabilir K, a, R, ı
10 Yorumla
+1 yılÇok çirkinsin diye bir cümle kurulması kadının bütün hayatını mahveder
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılYalanın her türlüsü. Kaldıramayacağı kadar bir durumu. Onurunu kırmayacak kadar hareketler.
10 Yorumla senı sevıyorum demelısın.. bence butun kadınlar hak edıyor
10 Yorumla
+1 yıl"Seni sevmiyorum çünkü çok kilo aldın kendini saldın"
Gerçekten çok kırıcı olur ya10 YorumlaKilo ve giydiği ile ilgili bir şey söylersen vay haline
10 Yorumla
+1 yılKilo ve yaş soruları kadınların hassas konuları
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşta küfür sonra yaşın kaç ondan sonrada kilo
10 Yorumla
+1 yılBir hanfedi sağdece seks için ve ilişki için güzel söz ve güzel davranış sergileyerek sevilmez gül yılda bir defa açar kadın da öyle dir bir kişiye açar o kişi ile solar o yüzden gül denilerek sevilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaddini aşan ve onu ilgilendirmeyen konular açıp cümleler kurmamalı, sorular sormamalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadının en büyük bankası iki bacak arası gibi pis şeyler
10 Yorumla
+1 yılBurun deliklerin anadan doğum mu yoksa ameliyatla bilerek mi büyüttün derim
04 Yorumla- +1 yıl
🥶🥶
- +1 yıl
Kilolarınla mutlu musun, mecbur musun diye de sorulabilir 😂
- +1 yıl
Allah sizin dilinize düşürmesin
- +1 yıl
Okuduğun son kitap çok güzel eminim, rica etsem tekrar okuma o kitabı zira konuşman bozulmuş...
Diye bir şey desek yine aynı alınganlık.
Fakat kadının diline düşen erkek daha iflah olmaz
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen göreceksin, bunun hesabını sana soracağım gibi sözler
10 Yorumla
+1 yılArtık beni etkileniyorum
Ellerin , yüzün, saçın söyle böyle şeklinde negatif cümleler
Fiziğiyle ilgili negatif cümleler yani10 YorumlaHiç biriyle yattın mı? Bakire misin eski sevgilinden neden ayrıldın gibi gibi saçma sapan sorular... 🦂 '
10 YorumlaKesinlikle eleştirilmeye gelmiyor bir çoğu
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadına çirkinsin dememesi gerekenler cümleler
11 Yorumla- +1 yıl
Kilo almışsın
"Abartma yaaa" bunu diyenleri dövmek istiyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok abartıyorsun denmez
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Küçümseyici tüm kelimeler…
10 YorumlaKaç kilosun diye sorulmaz bence 😂
10 Yorumla
+1 yılCanım sen bu aralar kilo almışsın sanki
10 YorumlaSen kilo almışsın deme kaos olur
10 YorumlaKilo ve yaş soruları.
10 YorumlaSeni sevmiyorum...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
SEN kafanda kurmuşsun10 Yorumla
+1 yılTanri hic birimizden nefret etmiyir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. "Kredi kartı sende kalabilir hayatım..."
10 YorumlaHadsizlik ve zayıf olupta kilolu görmek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılondan önceki ilişkilerin anlatılması
10 Yorumla
+1 yılÇok yakışıklısın.
10 Yorumla
+1 yılKarnım aç sofra hazırla
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBakire misin?
Kaç sevgilin oldu?10 Yorumla Sensiz ben nefes alamam.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kredi kartımı veremem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik olacak ama kilo mu aldın sen cümlesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKüfür edilmemeli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış görünüş ve parası
11 Yorumla- +1 yıl
Iyi bir elbise mi giyinir kırmızı ateşleri verip de yemek varken
- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri