Kişilik & Karakter Sizde ne zaman öleceğimizi hissediyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sanki öleceğim yakınlarda Güncellemeler+1 yıl Bana geliyorlar gibi namaza başladım Güncellemeler+1 yıl Bundan sonra haram yok Sizde ne zaman öleceğimizi hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hissediyorum genelde 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hissetmiyorum ama bazen tam şimdi ölsem cennete gidermiş gibi bir his geliyor içime 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende bir ara çok hastayken öyle hossediyordum. Bence psikolojik fazla takma 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kötüye bir şey olmaz diyorum.. İçim rahat.. :)) 0 0 Yorumla
Lens123 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çocukluğumdan beri 35. Yaşımı geçemem vefat ederim diye içime doğuyor 🙄 0 0 Yorumla
marceline3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl bıktım bu depresif hallerinden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye djjf Yorumla marceline3 +1 yıl bence senin sorunların var Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla lara8090 +1 yıl Psikolojisi bozuk Yorumla
Eliflendim Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hastalin nedir bi söylermisin lütfen? 0 2 Yorumla Eliflendim +1 yıl Noldu ne gibi hastalin var bilmek isterim neden haram yok desin Yorumla Eliflendim +1 yıl Dedin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bi hastalıgın mi var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedir peki tedavisi var mı Yorumla Soran +1 yıl boş ver tedavisi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki gecer ins Yorumla Soran +1 yıl Geçmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hissediyorum genelde
Hissetmiyorum ama bazen tam şimdi ölsem cennete gidermiş gibi bir his geliyor içime
Bende bir ara çok hastayken öyle hossediyordum. Bence psikolojik fazla takma
Kötüye bir şey olmaz diyorum.. İçim rahat.. :))
Çocukluğumdan beri 35. Yaşımı geçemem vefat ederim diye içime doğuyor 🙄
bıktım bu depresif hallerinden
Niye djjf
bence senin sorunların var
Ne gibi
Psikolojisi bozuk
Yok hissetmiyorum.
Hissediyorum ben genç ölürüm
Hayır
Keşke şimdi ölsem
İyi yaşa
Hayırr