Kendimi daha sonra çok eleştiriyorum. Sessiz kaldığım için. Ama kalabalık ortamları sevmiyorum napim.
Kendimi böyle kabul mu etmelyim yoksa aşmaya mi çalışmalıyim? Nasıl
Kendimi daha sonra çok eleştiriyorum. Sessiz kaldığım için. Ama kalabalık ortamları sevmiyorum napim.
Kendimi böyle kabul mu etmelyim yoksa aşmaya mi çalışmalıyim? Nasıl
Kendini olduğun gibi kabul etme. Neden?
Çünki içinde buna karşı bir isyan var bu isyan da bir belirti değilmi?
Evet ! O halde bir şeyler yapman gerekiyor demekki değilmi?
Evet !
O zaman ne yapacaksın kendini dil ile ilgili konular da geliştireceksin.
Kolaymı? Hayır. Bu hayatta ne kolayki?
Hemen olur mu? Hayır biraz zaman alacak.
Değişim hemen olmaz değişim zaman alır sen gerçek den gelişmek istiyorsan sürekli bunu aklında tutacaksın.
Sürekli içinden diyeceksin ya ben gelişmiyorum ya olmuyor diyeceksin ama yine de seni geliştireceğini düşündüğün şeyleri yapacaksın bir gün gerçek den inanacaksın gerçekden de oldu diyeceksin.
Başkaları da hissettirecek bu işler zaman alır değişim kolay değildir.
Çok doğru demişsin hep aklımda tutmaliyim
Kesinlikle en önemli kısım o. Unuttuğun bir ödevi yapamadığın gibi unuttuğun bir şeyi de yapamazsın.
Her insan kalabalık ortamları sevecek diye bir kaide yok. Kendine bunun için kızma. Kendini tanı. Neyi seviyorsun sevmiyorsun öğrenip ona göre ortamlar bulursan geri planda kalmış gibi hissetmezsin
Haklısın. Zaten sevdiğim ortamlarda öyle değilim
Cevap
3Cevap
bende senin gibiyim, bu konuyu aşmayacağım çünkü herkes aptal kendini akıllı zannediyor
Öyle mi düşünüyorsun
evet aptallar, saçma sapan espri yapıp gülmeler sonra yalakalık yapıp iş yapmaya çalışmaları, yalakalık yaparken ordan al oraya götür ordan al oraya götür bırak kendin ol
Kalabalık ortamları sevmemen normal sevmek zorunda değilsin ama pısırık da kalma
Tanıdığım kişiler varsa iyi de yoksa girişken değilim
Aşırı girişken olmana gerek yok kendini ifade edebil yeterli
Çokta aktif olmaya gerek yok çekemezler
Aşmaya çalış böyle olmaz
Nasıl ascam ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?