Herkes birer kelime yazacak, bende o kelimeyle ilgili bir kitap ya da şarkı önereceğim. Hem kitap, hem şarkı isteyenler de ! (ünlem) koysun görüşüne

Kitap mı şarkı mı?
Herkes birer kelime yazacak, bende o kelimeyle ilgili bir kitap ya da şarkı önereceğim. Hem kitap, hem şarkı isteyenler de ! (ünlem) koysun görüşüne

Kitap mı şarkı mı?
KS de şimdiye kadar hoşuma gitmiş nadir sorulardan olabilir sorunuz.
Kelimem Hayal! olsun.
Eyw güzel düşüncen için. Hayale çok uygun bir kitap tavsiye ediyorum. "Kendi Kutup Yıldızını Bul" ~ Nüvide Gültunca Tulgar Şarkıyı da paylaşıyorum hemen
Rica ederimm şarkı benim de favlarımdan ☁
Rica ederim ☁️
Temmuz olsun! 💛
Önce kitabı söyleyeyim, sonra şarkıyı atacağım. Liste ~ Patricia Forde kitabını tavsiye ederim. Temmuz'la şöyle bir bağlantı kurdum. Kitapta da havalar sıcaktı oradan aklıma geldi xvcxcv
7. ay olduğu içinde listemdeki 7. şarkıyı gönderdimm, rap çıktı şansına
www.youtube.com/watch
Şimdi baktım biraz internetten. Gerçekten ilgimi çekti konusu, bakabilirim buna. Yazarla ilk tanistigim kitap olur. Teşekkür ederim. 😄💛
Şarkı için de teşekkür ederim 😄
Rica ederimm kitabın efsane bir kurgusu var. Eğer okuyup beğenirsen ikincisi de Son Kelime kitabı 💛
Teşekkürler 🌸🌸🌸
Rica ettiim 🌼
Cevap
11Cevap
Yalnızlık, boşluk !
Önerebilirsiniz ama şarkı ve kitap yabancı olursa sevinirim..
Hiç Kimse Sıradan Değildir ~ Markus Zusak kitabını boşluk için öneriyorum. Yalnızlık içinde bir şarkı paylaşacağım
Yalnızlık içinde bu şarkı. Fransızca şarkı ama yabancı derken ingilizceyi kastetmediyseniz sorun olmaz sanırım
https://www.youtube.com/watch?v=JKrc6FcuXks
Eyv saolun, Markus Zusak daha önde duymamıştım hiç bu kitaba bakacağım mutlaka. şarkı için de Eyv güzel bir şarkıymış.
Eyw bizden ikisi de çok güzel eserler
Ne güzelmiş
Öyleyse kelimem,"eminim" !!
Eyw Cingöz2ün Esrarı ~ Peyami Safa kitabını öneririm şarkıyı da atıyorum hemen
! Ama yabancı olursa sevinirim 😊
Kelime?
Şarkı olarak bu
www.youtube.com/watch
Altered Carbon (Değiştirilmiş Karbon) ~ Richard K. Morgan kitabını tavsiye ederim
İnsanların klonunu yapıyorlar bu şekilde başlıyor yani fütürist bir kitap
Ricalar
! Yabancı kitap ve şarkı lütfen
Kelime alayım
Umut
https://www.youtube.com/watch?v=m4UMvqQMac4 Şarkı olarak bu, kitabı da paylaşacağım
Uçurtma Avcısı ~ Khaled Hosseini kitabını öneriyorum
Thanks
You'r welcome
! Düşük bir ihtimal sıfır demek değildir
Bir kelime demiştim ama cümle değil. Her neyse 0'ı baz alıyorum. Momo ~ Micheal Ende kitabını öneririm. Şarkıyı da paylaşacağım birazdan
Teşekkürler Ben de sana eşlik ediyorum Seninle başlamadı Mark wolynn
Müzik te
https://youtu.be/Z8aqzdARZns
Eyw Athena'yı severim, kitaba da bakacağım
+1
fchgxfcgx -999
Geç hade bölümü çocuk sevindirmek sevap bende az sevap kazanırım heheeheh
Hııımm içinden geleni önersen :)
Tamamdır. Kelime olarak empatiyi seçtim. Onun içinde Empati ~ Adam Fawer kitabını öneriyorum. Empatiyi çok güzel ele alan bir kitap. Şarkıyı da birazdan atacağım
Güzel seçim teşekkürler🌸
Rica ederim 🌼
Kendimden özür diliyorum !
Kitap olarak Şizofren ~ John Katzenbach kelime demiştim o yüzden özrü aldım. Şarkıyı da bulup atıyorum hemen
Şarkının sözleri bildiğin ben😂
Teşekkür ederim
Başarılı 🤞👍
Sevindim xfcxdff ricalar
İnanasim. gelmedi lakin.
Tebessüm ettim sözleri duyunca ,😂
Güzel şarkı güzel
Teşekkürler tekra0rdan 🌹
Ricalar yeniden 🌼
Boşluk
(Şarkı olursa sevinirim tşkler)
Bana hangi kitabı önereceksin merak ediyorum.:)
Şu @BanaNeHa arkadaşına söyle çok gıcık oluyorum ona.
Sinirlendiriyor beni bence kendinden büyüklerle uğraşmasın.. yaşıtlarına doğru ilerlesin.. sonra karışmam.:) Nickkimde yazıldığı gibi de pek romantik biri değilim.
Mal beni takip ediyor sanki ergen. Hiç sevmediğim davranışlar bunlar illa birinizi dövmem lazım herhalde.
Hayırdır?
Kant olsun.
On Küçük Zenci ~ Agatha Christie kitabını tavsiye ederim
Teşekkür ederim ✨
Rica ederimm
Kelimem aşk
Gulyabani ~ Hüseyin Rahmi Gürpınar kitabı
Sayı
Olasılıksız ~ Adam Fawer kitabı
Rc
Kâbus olsun
Karanlık Sular ~ Paula Hawkins kitabını öneririm
Zafer
Kitap mı, şarkı mı istersin?
Kitap olsun
Bülbülü Öldürmek ~ Harper Lee kitabını tavsiye ederim
Teşekkürler
Rica ederim
Öner tabii!
Kelime alayım önce
Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç ~ Hüseyin Rahmin Gürpınar Şarkıyı da atıyorum
Ricalar ⭐
Denge!
Dünya Büyülü Bir Yer ~ David Almond kitabını öneririm. Dengeyle baya alakalı, heyecanlı bir kitap. Şarkıyı da atıyorum birazdan
Ricalar
Karanlık!
Kitap olarak efsane bir önerim var: Gerçeklerle Yüzleşme Vakti 3:01 ~ Simon Kernick
Sevindim, ricalar
Çirkin
Kitap mı şarkı mı?
Kaktüsler de Çiçek Açar ~ Songül Ünsal
Delilik, Tuhaflık!
Ateşin Şarkısı ~ Tessa Gerringten kitabı delilik için. Tuhaflık içinde bir şarkı bulup yazacağım
Tuhaflık diyince bu şarkı geldi aklıma. Favorilerimden biri
https://www.youtube.com/watch?v=g_OUnFuoRG8
Süper! Teşekkür ederim
Rica ettiim
Aşk!
Akşam Yıldızı ~ İskender Pala'nın kitabını önerdim. Aşk diyince aklıma o geldi. Şarkı olarak da bulup gönderiyore hemen
Şarkı da bu olsun, İkiye On Kala'ya bayıldım az biraz da heeheh
www.youtube.com/watch
Bilim
Kitap mı şarkı mı istersiniz?
anaa ben unutmuşum sizi 🤦hemen yazıyorum kitap önerisi Fahrenheit 451 ~ Ray Bradbury
Bilim kurgu ya hatta şey itfayeciler yangını söndürmüyor yangını çıkartıyor bence merak edersin bir oku derim
Ricalar
Kırdılar bizi be albayım
….
Şarkı mı istersin, kitap mı?
Çirkin kalpli bir insan istiyorum
Tüh stokta kalmamış!
Ben baktım gayet var😂 üzerine alın ma ama
Yahu bu soruyu da bana çevirdiniz ya ne diyeyim neyse hade bir kelime söyle ve kitap mı şarkı mı onu da belirtin pls
Hahahahaha günlük gıcıklık limiti mi doldurdum😂 gerek kalmadı
🔪🔪🔪
Hiç gerek yok. Rica ederim
Bahar
Kitap mı istersin, şarkı mı?
Her ikisi de olsa
Tabii hemen bulup yazıyorum
Lassie ~ Eric Knight kitabını öneririm. Okudukça içimde baharlar açtırdığı için bu kitabı önerdim. Şarkı olarak da bunu ekledim. Eğlenceli ve baharı çağrıştırdığı için
www.youtube.com/watch
Teşekkür ederim ❤️🌸
Rica ederiim 💛🌼
Huzur (!)
Huzursuz, bir o kadar da aksiyonlu bir kitap öneriyorum: Aklından Bir Sayı Tut ~ John Verdon Şarkıyı da birazdan atıyorum
Eyw bizden
Temet Nosce
Türkçe bir kelime yazsanız?
Kendini bil demek
Kendi olarak alıyorum o halde kelimeyi. Uyurgezer ~ Sebastian Fitzek kitabını öneriyorum. Şarkıyı da birazdan paylaşırım
Tşkler
Rclar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar