AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Odamda ağlıyorum DGKWHDJS
SAKADIR CIDDIYE ALMAYINIZ.
Seni gidi seni
Yaş kaç
Ne alaka beyefendi yaşımda
Benimki de şaka biden ciddiye alıyorsunuz hanimefendü🤪
Kendine bu kadar kötü davranma ya hiçkimse ya da hiçbir şey için ağlamaya değmez
Ağlamak gerek
Ağla kız o zaman benim içinde ağla
Herkes kendisi için ağlasın..
Ama benim göz yaşları azarladı iyice
Azaldı*
Beraber aglayalim
Hadi ağlıyoruz djsjsjsjwh ağlama partisi
Yohoo intani ver de ağlama emojisi atim
Kullanmıyorum djsksjjshs kandilimiz kutlamiycaksan vermem dhsjsjsj
Beraat kandilimiz kutlu olsun🤲
Artık ver yani
Ya 😅 seninde. Kullanmıyorum cidden
Hesabını gizliden çıkar o zaman bare öyle konuşalım konuşmak istiyorum çok yalnizim
Hangi sehirdesin
Niye ben yalnızlık dermanimiyim thtbtbtb
İvit ol yani değişiklik olur işte
Yalvarttirma ya kötü bı niyetim yok arkadaş olmak sohbet etmek istiyorum en azından bı şans ver
Yalvarmak değil derdin varsa dinlerim knk
Derdim çok mesela üniversitede arkadaş sandığım insanlar en başından beri benim kuyumu kaziyormuş. Bense onlara yardım edip iyilik ediyormuşum efendi bı tip olduğum için insanlar kendi kafalarındaki pislik düşüncelerini benle ozdeslestirmiş. Sevdiğim kıza sırf bu sınıftayım diye acilamiyorum. Gerçi utanıyorum kızdan ama yine de olmuyor acilamiyorum. Bı ara tanışmak istedim ama beceremedim. Sürekli o kafamda. Amerkian filmlerindeki o lise hayatı olur ya herkes p! ç işte onun icindeyim üniversitede. Bu arkadaş sandığım k@hpeler benim yaptığım her şeyi kötüye çektiği için insanlara beni yanlış tanıtıyorlar. O yüzden de şimdi üniversitede samimi arkadaşım yok. Umarım sen dinlersin
Bı de yakışıklıyım kıskanıyo ! bneler 😂
Niye dinlemiyiyim ki herkes aynı benim gözümde. Yani uni ortamında sağlam bi kaç tane oluyor zaten hele gurplar genelde dağılıyor. Bence böyle bir şey yapan arkadaşın olduğunu öğrendiysem ilişki kurmayı bırak araya mesafe koy ve istediğin türden arkadaşlar edin ya da hiç edinme kendim gezerim ederim diyorsan bunu kafa takmiycaksan
Aynen knk herkes seni çekemiyor Hdksjsos
Bana ağır gelen şey çok saf olmam. Bunlar bana kötülük ettiğinde iyilik ediyomus gibi bana empoze ediyorlardı bu çok agirima gidiyor gözlerindeki seytanligi göre göre onlara inanmak ağır geldi. Onların kötü olması değilde benim kanmam çok ağrıma gitti. Karakteri yapıcı insan bulması zor gerçekten sır saklayabilen. Derdine ortak olan. Sana yardım eden. Beraber bir şeyler yapabileceğin ve bundan karşılıksız saf sevgi ile eglenebilecegin insanlar bana denk mi gelmedi yoksa hepsi mi boyle bilmiyorum
Ağır geliyorsa niye yapıyordun ki? salla ya sen iyilik yap milletin kötülüğü kendine kalsin. bu devir de zor genel olarak bence
Sen anlat nelerle karşılaştın
Yo ya benim iyiydi bi kaç şey dışında kendi halimde takıldım sıradan ya. boyle anlatacak olayların yok djsjss
Kendi halinde derken gruplara felan girmesin ya i
Tabi caniiiim sen oluşun zaten hayat senin için bitmiş değil mi xkjznznsns
Yo bi kaç arkadaşım ve grubum var yetiyor
Anlatacak bı şeyler vardır illa.
Yok gerçekten en şuradan şekliyle dusun ne bekliyon ne anlatiyim djjkhkgkjnn
Şanslısın. İyi insanlara denk geldiyse çok iyi hatta. cunku ben ilkinde kötü insanlara denk geldim ve şimdi karamsar oldum baya
Siradanlikda bile güzellikler ve farklılıklar var demiş bı yazar kskxnsnz
Yani hep demedim seçtim seçildim belkide ama şu an halini hatırını soracağım soran bi kaç kişi var yeter. ilkinde derken
Şükür bunaa da tabi dndjsndmdn ama daha iyi olabilirdi beklenti belkide sorun
Yani üniversiteye başlamışsın herkes yeni tanışıyor ve sen ilk tanışıp kaynasmalarda çok sinsi insanlarla tanışıp bı de sana yaptığı şeyleri söylemeyin ben demedim diyen insanlar işte (ilk den kastım)
Sen kaçıncı sinifsin
Aslında ben de yapamıyorum öyle beklentilerimi ama sana öneri vereceğim çok bilmiş gibi xkznznsn. Şimdiiiii sevgili öğrencim egerki aklında varsa onu araştır ve yap yani
1. Sınıfım ama 21 yaşındayım çünkü okul değiştirdim tekrar sınava girerek baya değişik yollardan gidiyoruz işte xjnxndns
Xhsjsbnd hepimiz çok iyi yaptığı şey kendimiz dışında çok iyi fikirlerle başkaları çözüm bulmak djjsmsm tamam hocam deniycemm
Nerdesin ya yemek yemeye mi gittin gece gece djndndd
He ne sınavına girdin
Burdayım anca tek tek aşağı iniyorum djsnndjd
Bı şey değil her zaman yeterli iste xjznznsn. Evet çok haklısın kendimize hayrimiz yok ama nedense başkalarına akıl veriyiruz sanki çok bı şey başarmış gibi.
Yks sınavına ne olacak sen ÖSS de mı kaldın yoksa xjnxnd
En son cümle çok haklıdır altına imzamı atarım djsksjsj
Hdsjhdjdv ben sen kadar yaşlı miyim Bdjajdjsjsbs yok ben yatay geçiş mi yoksa denklik sinavai falan düşündüm neysee
Sen iyi bı insana benziyorsun arkadaş olalım mı srada konuşuruz. Kafa dağıtırız tanı istersen zaten şu aralar çok arkadaşım yok😔. Eglencelisin baya
Yaşlı denmez ona yaş almışsın denir ya sjjdns. yok oturup tekrar çalıştım hayatımın en kötü aynı zamanda en güzel yılıydı
Yok knk ben çok kötü bi insanım shjsjsksjjs olur derdin olunca dinlerim. duygu sömürüsüne mi geçtin bana mi öyle geliyor djjdjdjjdjd
Yani buraya yazalım gizliden çıkmak istemiyorsan seni zorlamak istemiyorum
Hsjskwkwkke He yaşlı almissin oldu muugg çok şey değişti şimdi dhdjdjd iyi ya başarmışsın zor o psikoloji çünkü
2 dk çıkıyorum daha uğraşmam tek tek inemeye
🥺🥺 çok duygusalım napim. Rahatsız ederim arada ( yani sık sık)
Yalnız bırakma beni burada ha. Arada konusak yani ben de insanım kaç kelime etmem lazım gunde 🧐
Arada chgjhk burada pek olmuyorum ki sen oldukça
2 kelime yeter fgdtjduk
Yok yaaa az o az yanina 3 sıfır daha at
Bak ya cık cık istek attım sana
En az mı no no
Tamam hadi hatrin içi. Bı sıfır sildim
Ya isteği kabul etsene uyuyamam ben şimdi hadi yaw
Allah razı olsun ya bdjsjs kabule ettim ya yuh ya keşke etmeseydim djsjdid
Niye ya nolduki bak ne güzel oldu işte arrik sürekli kafanı şişiren biri var😁
Uosjskskwp yok onu uyuyamazdım asla demissin onun için inadına dekistim 😬
Lan sen niye takip etmiyon
Asla yok ne aslasi o kadar değerli misinki kız jzjxnsns. Ama düşününce güzel oldu ya sen de geri takip cabik
Niye edeyim hdjwjdjs saçma çünkü
Gidip sildin migggg sanki ben gormedim😏 yalançı.. ben denedim ki öyle birsey djsjsjksjd etmiycem.
What benim niye haberim yok neyi silmisim yaw
🥺et ya. Bı takibi çok görüyor bak işte
Pardonn ben yanlış görmüşüm
Mantıklı bi sebeb sun edeyim djwjsnns
Beni burada tek tek inemeyen uğraştırma ya valla o yüzden gizliden çıktım daha uğraştırma yeto djdiid