Psikolojimi bozacak sorunların üstesinden gülerek geliyorum. Sanırım kendim için belirlediğim en iyi savunma mekanizması. Güldüğüm zaman ortadan o sorunu kaldırmıyorum ama sorun gözüme daha basit geliyor.

Psikolojimi bozacak sorunların üstesinden gülerek geliyorum. Sanırım kendim için belirlediğim en iyi savunma mekanizması. Güldüğüm zaman ortadan o sorunu kaldırmıyorum ama sorun gözüme daha basit geliyor.
Sorunlar hayatın bir parçasıdır ve kaçınılmazdır. Ancak, sorunlarla başa çıkmak için bazı stratejiler ve teknikler kullanabilirsiniz:
Sorunu tanımlayın: Sorunun ne olduğunu belirleyin ve neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışın.
Olası çözümleri düşünün: Sorunu çözmek için birden fazla yol olduğunu unutmayın. Farklı çözümleri ve seçenekleri düşünün ve avantajları ve dezavantajlarına bakın.
Bir plan yapın: Seçtiğiniz çözüm yolunu belirleyin ve bir plan yapın. Planınızı uygulamak için adımlar belirleyin ve uygulayın.
Kendinizi motive edin: Sorunların üstesinden gelmek, bazen zorlu olabilir. Kendinizi motive edin, olumlu düşünün ve başaracağınıza inanın.
Yardım isteyin: Sorunları tek başınıza çözmeye çalışmak zorunda değilsiniz. Çevrenizdeki insanlardan yardım isteyin. Aileniz, arkadaşlarınız veya bir uzmandan destek alın.
Başka bir bakış açısıyla bakın: Sorunları farklı bir bakış açısıyla ele alın. Sorunun bir avantajı olabilir, öğrenmek için bir fırsat olabilir veya daha iyi bir şey için bir yol açabilir.
Kendinize zaman tanıyın: Sorunlar zaman alabilir ve hemen çözülemeyebilir. Kendinize zaman tanıyın ve sabırlı olun. Sorunun üstesinden gelmek için acele etmeyin, adım adım ilerleyin.
Sonuç olarak, sorunlarla başa çıkmak için kendinize zaman tanıyın, olası çözümleri düşünün, bir plan yapın, kendinizi motive edin ve yardım isteyin. Herhangi bir sorunu çözmek zaman ve sabır gerektirir, ama başarılı olabilirsiniz.
bu durumda şanslı olanlar sorunun ne olduğunu bilenler, sorun olduğunu farkedip sorunun ne olduğunu anlayamamak tanımlayamamak en zor kısmı ama sorunun ne olduğunu biliyorsa bi kişi sorunu çözmenin büyük bölümünü halletmiş sayılır bence geriye kalan mücadele edip inatçı olmak, hiçbişey bedava ve kolay olmuyor
Sorunlarım benim üstümden geliyo lkjasd
Gelemiyorum... Dırırırırıımmm 🥺🥺
Şaka bi yana benim de uyguladığım taktik tıpkı senin gibi sorunlarımızı ne kadar büyütürsek başımıza o kadar bela olur ne kadar da küçültüraek o kadar kolay kurtuluruz. Sorunlarımızı küçültmek için de gülmeyi unutmamak en güzel silah...
Cevap
14Cevap
Görmezden geliyorum :D yakar geçerim
Genelde çözüm arıyorum
Gelemiyorum o yüzden sorunlarımla beraber oturup 2 çay içiyoruz
Sorunlarının üstesinden gelebilen cindir, ben beceremiyorum
Yatıyorum yiyiyorum sonra toparlanıyorum kimseyle görüşmüyorum uzun bir süre 3-5 at kadar zor atlatıyorum
Ama kendim atlatıyorum
Profesyonel destek ya da ilaçlara başvurmuyorum
Sonra daha temkinli oluyorum daha çok çabalıyorum
Sorunlarımı görmezden gelmem önce kabul ederim sonra çözüm yolu arayıp onları imha etmeye çalışırım azimle
Ağlama krizleri intihar düşünceleri düşündüm defalarca düşünüyorum yani
Gelemiyorum başka soru 😌 çok gelmeye çalışırsam da etrafa zarar saçan bi varlığa dönüşüyorum
Üstesinden gelmek yerine erteliyoruz ne zaman kafayı bozsak siyah poşet ile soteye çekiliyoruz
Önce bir güzel yaşıyorum içimde düşürüyor beni. yerde kalıyorum dinleniyorum kalkıyorum ve kalktığımda sorun kalmamış oluyor. Koç burcu oldugumdan olsa gerek ♈
Müzik dinleyip kafa dağıtarak.
Sabrediyorum, zamana bırakıyorum geçiyor.
Sorunlarımı yok ediyorum
Maalesef sorunlarımın üstesinden gelemiyorum
Görmezden gelip, akışına bırakarak
Zamana bırakıyorum bir yolu bulunuyor o zaman
Umursamıyorum ama zorluk çekiyorum haliyle
Bir nevi benim içinde öyle oluyor
Aynı ben bende gülerek cevap veriyorum
Çok zor
Halı altına
Gelemiyorum
Gelemiyorum
Kaba kuvvetle