İtirafçı değil onlar, avcı.. Hanımlara yaranmaya çalışan avcı.. Tiksindiğim tipler.. Kadınlar bunlara "Siz aptalsınız" deseler, aptal olduklarına ikna olurlar..
Erkekler yanlış anlamıyor kadınlar dolaylı yoldan anlatmayı istiyor.
İnsanı anlamak başka bir şey adı altında pos yapmışlar. Kızı anlatıyor. Annesi babasına korkuyorum diyor adam evimi satıp kiracımı oluyum diyor o hala korkuyorum diyormuş. Kızı babasına annem sana evi sat demiyor korkuyorum diyor ilgi istiyor demiş adam sonra hmmm drmiş. İlgi manyakları. Teferruatlarda kaybolmak yerine düzgünce söyleseler olmaz. Hep bi anlaşılmak isterler.
Kaos çıkarmaktan yana üstüme yokta seni severim o yüzden üstüne gelmiyorum 😂 Başka bi sevdiğim arkadaşta daha bir saat önce sen niye herşeye muhalefetsin dedi. Halbuki onuda severim 😂 Bu sorudaki arkadaş. Sevdiceğinizin geçmişindeki hikayeler sizi üzer mi? ↗
Çok yumuşak kalpliyimdir insanları kıramam ama kızdırırım 😂 İş yerinde bir arkadaş var. Bu biraz kilolu rpg 7 ile asker fotosunu instagramda story yapmış. Çırağın instasından o zamandan belliymiş memelerinin büyüyeceği yazdım. Hemen belanı diye çocuğa cevap yazmış. Oda ben yazmadım b... abi yazdı diyor başımın belası demiş 😂 Kızınca acayip haz alıyorum napim 😂
İki cinsiyetler de olacak şeyler herkesin algısı bir değil senin anlayamadıgını ben anlarım benim anlayamadıgımı sen anlayamazsın ya da ikimizde anlayamayız erkek anlar