AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü hep aynı şeyi deneyip farklı sonuç almayı bekliyosun.
Nasil yani
Her şey ters giderken yaptığın şeylerde yöntem değiştirmek zorundasın.
Nasil
Nasılın cevabı sende :)
Ya bilmiyorum nerden başlıyım ki hayatımın hepsi oyle
Kolay taraftan başla.
Ya hicbirsey olmuyo
Cok sansizim
Olmuyo olmuyo diyip durmaktan vazgeç de harekete geç:) Durduğu yerde olmaz hiç bir şey.
Kader gayrete aşıktır. Oturana değil.
Ya en ufak iste Sevgilimle mutlu olmak istiyorum ama ailesi beni istemiyor ve çocuk da bana sonumuz yok diyo ne yapabilirim
Şanssız değil, kararsızsın. Kararlı ol. Düzelt hadi her şeyi. BAŞLA!
Nasil ama
Son yazdığımı okudun mu orada ne yapmam lazim
"Nasıl" sorusunu sorma bana, harekete geçeceğim, şimdi biraz düşünüp çözeceğim bu konuyu diyeceksin. Vakit kaybediyosun burada.
Ailesi niye seni istemiyo?
İstedikleri kiz degilim
İstedikleri kız değil misin? Onlar nasıl bi kızz istiyomuş ki?
Onlarin emrinde olucak
Onlar kız değil köle istiyorlar, yol ver gitsin.
Yeni aşklara yelken aç.
Ama onu seviyorum
Sevgini kullandırma, ailesi istemiyosa seninle ciddi düşünmez o adam.
Sen bilirsin tabii :)
Haklisin da ne diyicem bilmiyorum
Ayrılacaksın, sana sevgine kişiliğine değer veren biriyle birlikte olacaksın.
Anladim teşekkürler
Son yazdığım senin için zor, ama daha mutlu olacağın bir seçenek. Rica ederim. Görüşmek üzere. :)
Evet kesinliklr
Kozmos’a dava açacağım, bende demin buna benzer bir paylaşım yapıp kozmos’dan şikayetçi olduğumu belirttim.
Sabırsız olma, hayırlısı olanı sen bilemezsin
Ya tamam da hicbirsey istediğim gibi olmuyor
Belki de istediğin her şey sonuç itibariyle hayırsız olacaktı
Ya iyide hersey mi hsyirsiz
Örnek ver bakalım
Ne istiyorsun mesela
Ya en ufak Sevgilimle ömür boyu mutlu olmak istiyorum ama ailesi bana düşman olmuşlar tanımıyorlar da benim sevgilimde sonumuz diyo seviyorum diyo ayrılmıyor da
Ailesi neden seni sevmiyor bilmiyorum ama unutma önemli olan sevgilinin seni sevmesi biliyorum ailesi de çok mühim ama öncelik sevgilin ve yolunda gitmeyen her ne varsa onları duzletmek ya da duzeletmemek senin elinde..
Ya ailesi beni istemiyor ne yapabilirim sevgilimde seni seviyorum ama sonumuz yok diyo
O zaman yapacak bir şey yok. Madem ailesi sizin sonunuz olacak öyleyse sürdürmenin bir anlami yok. Sevgiline de aciklaman gerek. belki ileride bende senin ailen olmak istiyorum ama sen ailen için bizim sonumuz diyorsun de. Eğer ayrılırsaniz da boş ver senin yapacak bir şeyin yoktu ve sevgilin de haklidir belki onun ailesi sonucta
Ama ayrılmak istemiyorum diyo
Neden ailesini ikna etmeye calismiyor
Yalnız o işler öyle olmaz madem ayrilmak istemiyorsun o zaman arkanda da duracak. Ailesi için seni karşısina almayacak. Bir şekilde halletmesi gerek. Seni oyalamaya hakkı yok çünkü hem onun ailesi sizin sonunuz olacak hem de ayrılmak istemiyorum diyor bu şekilde olmaz sana net bir şey söylemesi gerek
Sen olsan ne yapardin
Belki de ailesini ikna etmeye cabalayacak kadar seni değerli gormuyodur. bak kötü hissetme için demiyorum sadece seni oyalamasin bı çözüm bulsun
Neden oyaliyordur sence
Ben olsam aileni ikna etmeye çalış derdim. Sonuçta ailenin de beni kabul etmesi gerek eğer ailesini ikna etmeye çalışmıyorsa bir sorun vardır diye düşünürüm
Anladim da beni niye oyaliyordur ki
Bilmiyorum belki yalnız kalmak istemiyordur , sevgili kalalım ama gönül eglendireyim birileri de benimle ilgilensin birileri de beni sevsin istiyordur bilemiyorum artık sevgilinin aana nasıl davrandigina bağlı artik
Ya bana iyi davraniyor
O zaman neden ailesinin seni sevmesi için onları ikna etmeye çalışmıyor? Onu anlamadım yeteri kadar değer mi vermiyor
İkna ettim dedi
Ama ben bi çabasını gormedim
E tamam o zaman sorun ne
Ailem istemiyo diyo o yüzden sonumuz yok diyo
Ya belki de cabalamistir sonuçta ikna etmiş ama söylemek istememistir
Nasil yani ikna etmiş derken
Sonunuz yoksa neden hala birliktesiniz?
İkna ettim demiş ya
Seni seviyorum diyo
Iyide ikna etse niye benden gizlesinki
Seviyosa sonumuz yok demezdi kardes
Ailesine rağmen mi
Ailesine rağmen tabiki de madem seviyor o zaman onun ilerideki ailesi de sen olmalısın değil mi? Yani sonumuz yok falan demekle olmaz arkanda durması gerek böyle korkakca kuru bir seni seviyorumla zaten sonunuz olmaz
Aynen oyle
Ya ayrılmayı düşünüyorum da ayrılmadan ona ne yazmam lazim
Bir ayrılık mesajı mi atacaksın
Bencede ayrilmalisin seni oyalamamali
Evet
Tamam o zaman durumu açıkla ve ayrıl
Tam olarak ne yazimli
Sevgilinin Adı her neyse işte adını başa yazarsın 😅 bu şekilde yürümüyor. Biliyorum beni sevdiğini söylüyorsun ama sevgini ispatlamiyorsun. Ailen beni kabul etmiyor onları ikna ettiğini söylüyorsun ama ben senin hiç bir çabanı görmedim. Ben seninle duan ayrilmasam farklı bir zaman diliminde zaten ayrılacağız sen bana bunu kendin söylüyorsun zaten ailen bizim sonumuz olacaksa her türlü zaten ayrılmayacak miyiz. Ondan daha fazla beklemeye ve oyalanmaya gerek yok
Bunun gibi bir şeyler yazabilirsin
Yazdim
Of bıktım cunki gizli saklı gorusuyoruz bulusuyoruz
Ne yazdinnn
Çok iyi yaptın Boyle gizli saklı iş olmaz sonu yok
Aynen oyle ne ugrasacam ya adam gibi ailesine ikna edicek ya da hiç ugrasmayacak
Ya da ailesine diyicek ki ben bu kızı seviyorum mecbur kabul ediceksiniz
Aynenn
Oh be ben bile rahatladım 😅
Ne cevap vericek acaba
Ne diyicek en fazla ne sacmaliyon diye yazicak
Gerçekten bu kadar toksic ve sana seni sevdigini mi iddia ediyor
Bak eğer bu ilişkide çok yorulduysan yiprandiysan artık uğraşmak istemiyorsan bırak gitsin ya
Evet gerçekten
Bir cevap yazarsa buraya da yazar misin merak ettim şimdi😅
Tamam yazarim
Bana niye aynı senaryoları yazıyorsun dedi
Sen ne cevap verdin?
Oyalama beni dedim
Çok iyi yapmışsın bişey yazdı mi oeki
Daha yazmadi
Aradi beni iste seni seviyorum oyalamiyorum beraber İstanbula gitcez dedi
Ailesinin de bundan haberi varmıymış?
İstanbula gideceginizden
Hayir tabiki
Gezmek için gitcez yani sozde
O zaman maalesef sadece istemekle kalıyor. Hiç sanmıyorum siz daha hızlı saklı buluşunca rahatsız oluyosundur nasıl gizli saklı İstanbul a gideceksiniz ki. Ee sen ne yaptın ne dedin ayrılmadiniz sanırım
Yazdim iste seninle hicbi yere gelmem dedim çocuk değiliz gizli saklı şeyleri sevmiyorum hayatına bak dedim
Gerçekten çok iyi yapmış bu şekilde yürümez zaten Allah aşkına ya kimden neyi sakliyorsunuz siz 10yasindaki ortaokul sevgilisi değilsiniz ki gizli sakli olsun. Sinirleniyorum böyle durumlara
Bide bana sor sinir oluyorum ya
E ne oldu şimdi tam olarak. Artık sevgili değil misiniz
Daha cevap gelmedi
Nasıl yani telefonu kapatırken falan bişey demedi mi ya bu ne umursamazlık ya. Sinirlendim gerçekten adam gibi bir şey söylesin bak kaçıyor iste
Yuzyuze konusucaz dedi
Ne zaman konusacaksiniz
Yarin da ben gorusmem bana bikere sonumuz yok dedi
Görüşme. Artık bitsin. Kendisi diyo zaten sonumuz yok diye kusura bakmasin madem sonunuz yok o zaman neye yüzyüze gorusuyorsunuz ne manası kaldı?
Aynen oyle sacmalik
Peki sana sorayım
Sen bu ilişkide yıpranıyor muydun , huzursuz muydun ve bittiği için ne hissediyorsun?
Ya bilmiyorum ben bu ilişkiden hicbirsey anlamadim ben bu toksik ilişkiden kurtuldum diye bi huzur geldi bana
Anladım. Bencede iyi oldu , sen burada anlatınca ben bile hissettim toksicligi. Hakkında hayırlısı olur umarım :)
Teşekkür ederim
Rica ederim. umarim yardımcı olabilmisimdir
Acele karar veriyorsun dedi
Sen ne dedin
Pardon da neyi bekleyelim. Sonumuz yok zaten senin mi ayrilmani bekliyeyim deseydin
Dedim öyle bisey yok diyo
Uzatıyor işte
Aynen oyle kesinlikle
Salla gitsin ya hayır yok bunda bir dediği ötekini tutmuyor
Neden öyle peki
Ya sabahtandir kendin anlatıyorsun ya işte
Sen dalga gecmiyosun demi keklemiyosun
Ya valla beynim gitti artık bu nasıl bi karakter anlamiyorum
O yüzden soruyorum
Ya ayrıl bırak adam gibi net bir şey bile soyleyememis sana ya uzatıp uzatıp duruyo bunun sonu olmadığı çok belli degilmi zaten. boş ver ayrıl artık bitir engelle hatta seni hala oyaliyorsa. Artık yıpratma kendini
Oyle yapicam en son
Ne oldu konuştunuz mu yüzyüze görüşelim demişti en son ayrıldın mi ne yaptın
Arama yazma dedim ya daha sesi çıkmadı engellesemmi yoksa dursunmu
Bana kalsa engelle neden biliyor musun cunku sen engellemezsen evet belki bugün yazmaz yarın yazmaz ama bı gün çıkıp sana yazarsa ya da ne biliyim göndermeli bir şey atarsa kafanı karıştırır aynı karışıklığı yorgunlugu tekrar yaşarsın engelle gitsin ama sen bilirsin tabi
Niye yazmıyor aramiyor sence
Beni korkutmaya mi calisiyor
Bilmiyorum korkutmaya da çalışıyor olabilir belki de onun da işine gelmiştir ayrılmanız bir nevi sonuçta ailesi istemiyordu bizim sonumuz yok falan diyodu sana
İsine gelmiş olsa ısrarla benimle cik dermiydi
Başta böyle olacagini bilmiyordu ki yani sana benimle cik derken ailesinin haberi bile yoktu belki ama sonradan işte soyledi falan onlarda seni sevmedi sonra o da ailesi seni sevmediği için sonunuzun olmayacağını anladı ne bileyim belki de korkutmak içindir
Aman yazmıyorsa aramıyorsa aramasin
Bir dediği digerini tutmuyor zaten
Aynen sen de yoruldun artık adam gibi dursaydi arkanda böyle olmazdı
Yok benim dediğim sonumuz yok dedi ama seni seviyorum çıkalım dedi
E seni seviyor madem neden ailesini ikna etmeye çalışmıyor?
Edemiyorum demisti de inanmıyorum
Bencede ya nasıl edemiyor bişey diyecem ailesi senin neyini sevmedi neden düşman kesildiler bı anda hangi özelliğin battı onlara?
Ya bikere komşular söylemiş oğlun eve bi kiz getiriyo surekli bide bizi içerken gördüler bikere
E ne var bunda ne olmuş ya çok saçma. Bak hadi diyelim sevgilin seni seviyor ailesi seni kabullenmedikten sonra da bu iş yürümez ki
Nasil yurumez
Nasıl yürüsün?
Ya ailesine diyecek ki ben bu kızı seviyorum kabul etseniz de etmeseniz de evlenicem der
İşte sıkıntı da bu değil mi zaten. Çıkıp da adam gibi arkanda duramiyor ben bununla evlenecem siz de bir şekilde ilerde benim karım olacak bu kadını kabullenceksiniz demiyor. Bunu demezse nasıl olacak nasıl yürüyecek sizin ilişki. Bak eğer bunu diyemiyorsa seni de kendini de oyalamasin
Aynen oyle hala seni seviyorum falan fiyo
Seviyorsan bunu ailene de diyeceksin kusura bakmasin
Ailesine söylemeli ben bu kızdan vazgeçmem ama onlardan gizliyo
Olmaz o yüzden sende farkındasın
Yok diyo seviyorum evlenmek zorunda mıyız ben evlenmeyecegim falan filan yalan dolan
Ne demek evlenmek zorundamiyiz ya ay gerçekten çok saçma ve toxic bir iliski icerisindesin umarım kurtulmussundur
Bi adam bu cümleyi niye kurar evlenmek zorunda mıyız ne demek
Anlamıyor musun yani sana diyor ki ben seni evlenecek kadar istemiyorum. Ben seninle evlenip kendimi kısıtlayamam böyle rahatım gizli saklı öyle arada bir buluşuruz ama evlenemeyiz çünkü ben seninle evlenmek yuva kurmak istemiyorum seninle evlenecek kadar da seni sevmiyorum. Evleneceğim kadın olacak kadar değerli değilsin.
Aynen oyle
Beni gerçekten sevmis olsaydı evlenirdim benimle
Aynen
Benimle niye evlenmek istemiyordur ki
Seni gerçekten sevmiş olsaydı seninle evlenirdi nokta
Tabiki
zamanı var demek ki