İstediğim şeylerin niye hep tersi oluyor neden?

sevgilimle ilişkimizi ailesi öğrendi babası yakaladı kızı dövdü fılan bir süre konusmadık o dedı konusmayalım yakalanırız fılan dedı 5 gun boyunca hıc yazmadım etmedım riske girmesın kafasını dınlesın dıye bugun benı aradı ıste ben 5 gundur cok rahatım artık bu korkuyla yasamak ıstemıyorum ayrılmamız lazım fılan dedi. Hayır korkuyor anladım o yuzden sıkmadım onu sımdı ddım ne guzl rahatlamıstır fılan dedım ( bırlıktede olmustuk ) sırf ben ona guvenıyım dıye cunku aılesı ogrenıp duruyordu oda benden ayrılıp gerı donuyordu beend artık sana guvenmem ıcın bırlıkte olmamız lazım fılan dedım ondan dolayı olmustuk. Yanı boyle seven bır kız sımdı nıye bunu dıyor kı gerı donecegını dusunuyorum ama cok agır laflar dıyor ıstmıyorum sevmıyorum artık kafamı dınlemek ıstıyorum yalnız kalmak hayatımda kımseyı ısteıyorum fılan dıyoe ben ne yapıyım hergun dua ettım agladım fayda yok ne yapayım sımdı ben siz söyleyn cok sevıyorum cok asıgım eemınım kı aıleesı ogrenmeseydı ayrılmazdı benle akıl verin. (ilıskı 5 yıllık )
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
yardım..
İstediğim şeylerin niye hep tersi oluyor neden?