Görünürde sadece bir et parçası şu dil ama insanın üzerindeki etkisi tartışılamaz düzeyde.

Kendinizi hangi tarafta görüyorsunuz daha çok?

Görünürde sadece bir et parçası şu dil ama insanın üzerindeki etkisi tartışılamaz düzeyde.

Kendinizi hangi tarafta görüyorsunuz daha çok?

Zehrim yok sadece üslubum değişiyor insana göre. Laf soksam bile edebimi bozmam, zehir saçmam. Tatlı tatlı konuşur, fark ettirmeden lafımı söylerim
Eyw eig içinn
Sevdiğim insanlara karşı baldan tatlıyımdır ama birini sevmiyorsam cidden böyle sirke gibi bir şey oluyorum ben iliklerine kadar hissettiriyorum sevmediğimi😅
Cevap
12Cevap
Kimine bal, kimine zehir. Yok herkese aynı muamele 😃
Benim dilim baldır. ama hak etmeyene zehir
Genelde baldır, zehirini hissedenin bala karşı alerjisi vardır.
Dilimin zehir tarafını hep içime akıtırım hep kendim yutarım belkide ondandır bu hallerin...
Bal tarafını da biliyorsun zaten.
Bala bal gerek... 🙃
Çok şükür hiç zehir olmadım.. olamam da.. hak edene bile bunu yapamıyorum.. ondan benim anam boşuna ağlamıyor
Karşımdakine, onun yaklaşımına, kafamızın uyulmasına ve beklentilerimizin tatmin edici şekilde karşılık görmesine bağlı. 😎🌸🍃
Bal gibi dilimle insana ince ince işlerim, öyle değil mi @spadess? 🎀
Shwj sakinsem o an iyiysem güzel konuşabilirim ama bazen.. ya hayır konuş ya sus mevzusu
Fazla bal zehir etkisi yapar 🤨 benim dilim kişisine göre
Hak eden zehirden, hak eden baldan alır nasibini..
@kahvelikalp iyi geceler burada yeniyim ben de bir soru sordum kaldırıldı erkeklere sormuyorum abazalar çünkü. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın ben yazamadim xper yetmiyormuş
Kimine zehir, kimine bal. )
Genelde güzel konuşmayı severim
Değişiyor genelde
Balım da zehrim de kendime.
Zehir ya da bal yapmak karşımdakine bağlı :)
Karşımdaki insana göre şekillenebiliyor.
Normalde dilim tatlıdır. Öfkeliyken acı.
Bazen zehir saçabiliyor..
Baldır balll
Asit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?