Kişilik & Karakter Moralim bozuk nasıl rahatladım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nasıl rahatlarım arkadaşlar klavye hatasi Moralim bozuk nasıl rahatladım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl neden moraliniz bozuk bilmiyorumama konu ne ise yarın hiçbir önemi kalmayabiliruyumayı deneyebilirsiniz 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İstersen biraz çık dolaş bu sana iyi gelebilir 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tarih videoları izleye bilirsin 0 0 Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Hayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir 0 0 Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. Ac Ankara oyun havalari dinle.. ben oyle yapiyom 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Nasıl rahatlamayı seviyosan onu yap 0 0 Yorumla
DüşmüşMelekler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2 bardak viskiyle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla DüşmüşMelekler +1 yıl Yarın bi tane al evinde dursun lazım olur Yorumla Soran +1 yıl Ya isin kötü tarafi doktor ilaç verdi başka yerde unuttum annem alma napican diyo jdjdjd Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kolay 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Neyin. Var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daraldim Yorumla frk18 +1 yıl Neden anlatmak istermşdşn Yorumla
Romantikçaki Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 481 cevap paylaştı. Nasıl rahatladın 0 1 Yorumla Romantikçaki +1 yıl Nasıl rahatlarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
neden moraliniz bozuk bilmiyorum
ama konu ne ise yarın hiçbir önemi kalmayabilir
uyumayı deneyebilirsiniz
İstersen biraz çık dolaş bu sana iyi gelebilir
Birşeyleri yumrukla
Tarih videoları izleye bilirsin
Hayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir
bilmem, nasıl rahatıadın
Ac Ankara oyun havalari dinle.. ben oyle yapiyom
Nasıl rahatlamayı seviyosan onu yap
2 bardak viskiyle
Yok ki
Yarın bi tane al evinde dursun lazım olur
Ya isin kötü tarafi doktor ilaç verdi başka yerde unuttum annem alma napican diyo jdjdjd
Kolay
Nasıl oluyor
Neyin. Var
Daraldim
Neden anlatmak istermşdşn
Moralin Neden bozuk ki
Mutlu et kendini
Kimler uzdu seni
Zamanla
Neden canım noldu ki
Nasıl rahatladın
Nasıl rahatlarsın