Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
An itibari ile haftaya güzel başladım tek kötü yani biraz geç uyanmak oldu ama bunların dışında iyi başladım diyebilirim. daha çok kahve içtim bir şeyler atıştırdım şimdi de şarkı dinliyorum bu şekilde ama nedense pazartesi günlerini ya da hafta içi günlerini pek sevmiyorum benim için hafta sonu özellikler cumartesi günü daha güzel daha enerjik geçiyor ama hafta başlangıçlarını çok fazla sevmem genelde üzerimde bir stres olur ama bunun dışında iyiyim
2 gün önceden yaşadığım can sıkıntılı olayın (evimin garajına hırsızlar girmiş, bize ait bisiklet ile komşumun matkabını çalmışlar) etkisi varken, pazar günü yaptığım Kütahya gezisinin yorgunluğu üzerimde giriş yaptım. Akşam içtiğim çaylar ile kahve uykumu aşırı derecede kaçırdı ve 4 saat hiç uyuyamadım.
An itibariyle güne haftaya güzel başladım. Hepimiz için mutlu sağlıklı huzurlu geçmesi dileğiyle. Sokak kedisini seveyim dedim tırmalamayı tercih etti kedinin canı sağ olsun sanırım beni sevmedi güne kedi ile başlamak güzeldi
Öyle bir giriş yaptım ki 16.30/00.30 vardiyasina bu hafta bitmez... Geldiğimden beri bir papaz duası ediyorum bir papaz duası olmqz öyle bir şey papaz duysa. aforoz. eder beni...
Depremle sarsıldık üzerinden nasıl bir hafta geçti anlayamadım, zamanı ölçemez olduk Allah göçük altında kalanlara ve depremzedelere yardım etsin inşallah.