Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Keyifli günler.. haftaya güzel bir giriş yaptım, genelde pek değişen bir şey yok ama şu an genellikle kahve içiyorum ve şarkı dinliyorum. sendrom yaşamıyorum zaten hayatım sendrom ama bu haftaya enerjik başlamama engel değil tabi ki :D 🥂
Teyzem yoğun bakıma alındığı için İzmir’e dönmemiz gerekiyordu. Sonradan haber iyi geldiği için ertelemiştik. Sabah da kız kardeşim hastalanmış. Annem gitmek istedi. Bende yataktan kalkamayınca annem kızdı acil dönüş yaptı.
Bende yalnız kaldım. Odun sobasını değiştir, kahvaltı yap ( öğlene doğru ), piyasaya bak vs derken bir hafta yağış ve fırtına beklendiğinden dolayı hava iyiyken balık avına gideyim istedim. Yine kiloya yakın kalamar kaçırdım ( yaklaşık iki hafta da bu 3. oluyor taktiğini buldum 4. olmaz inşallah ) 5-6 saat sahilde iskelede takıldıktan sonra eve geldim. Sobayı yaktım. Günü bitirdim.
Keyfim iyi olsa da moralimi bozan konular var özellikle teyzem 🥺
Sendrom yaşamadan sakince kalktım. Ta ki dışarı çıkıp o soğuğu yiyene kadar. Birkaç haftadır günlük güneşlik havaya alıştığım için artık o kış güneşinin ısıtıcı tarafı da kalmadı hava kapalı zaten. Dağlara bakıyorum hafiften kar yağmış. Öyle başladım haftaya.
Çok yorucu bir giriş yaptım ailem şehir dışında 10 gündür kardeşimle tek başımayım ve kardeşim hasta okula gidemiyorum annemle tartıştık ve birde halam sabahtan beri seni evlendirmemiz lazım diyor çok karmaşık şekilde başladı umarım güzel biter