Pazar kafası yatma dinlenme midir?
Pazar kafası gezme tozma hayata karışma mıdır?
Pazar kafası yatma dinlenme midir?
Pazar kafası gezme tozma hayata karışma mıdır?
Merhaba
Bence pazar kafası daha çok sakin olunmalıdır. Günaydın bu arada. benim pazar kafam genelde sessiz sakin olur yani hatta neden bilmiyorum ama Pazar günlerinden nefret ediyorum yani pazartesiden bile kötü bir gün. çok boş bir gün. bunun dışında daha çok haftanın yorgunluğu atma günü de diyebilirler bazı kişiler. ama benim için de dinlenme günü ya da yapmadığım bir şeyleri yapma günü daha çok. bence sende kafanı dinle
Evde eşinle bütün gün pijama terlik yatma dinlenme olmalı. Geç kalkılır. Leziz bir kahvaltı hazırlanır beraber. Sonra çay keyfi. Sonra kahve keyfi. Sonra leziz öğlen yemeği keyfi. Sonra ikindi çayı atıştırması keyfi. Sonra leziz akşam yemeği keyfi. Sonra bişeyler atıştırma keyfi. Tekrar çay keyfi. Bütün gün yiyip içip yatmalık bir gün olmalı. Aktivite olarak film/dizi izlenebilir. Kitap okunabilir. Oyun oynanabilir. Ama her türlü evde pijama terlik modunda keyifli geçmelidir. Sevdiğin biriyle geçirmek çok daha güzel olur elbette 😊
Çay yemek uzan 😂😂
Aynen sjsj
bana göre yatma dinlenme aslında gezip tozamam hiç yarın iş var çünkü bu normalleştikten sonra her pazar evde olacağım demektir gezmek için cumartesileri var:)
Cevap
10Cevap
Geç uyanıp geç kahvaltı yapıp pijama ile tüm gün uzanmalı bir gün olmalı. 💆🏻
Pazar kafası: hafta içi yanlardan basık, hafta sonuna doğru akşamlardan hafif şişkin olmalıdır. 😑
Evde yatıp dinlenme olmalı...
Tatil günü olanlar için yataktan geç kalkma, rahat rahat kahvaltı yapma koltukta tv veya pc karşısında takılma günüdür pazar günü 😂 Dinlenmek varken neden gezip tozup daha da yorulsın 😂
Her pazar benim için temizlik modu. Temizlik, çamaşır, ütü, yemek.. Hafta içine hazırlık. Sadece ctesi izinli görüyorum kendimi 😂🤦🏻♀️
Merhaba
Pazar kafası yeri gelip dinlenme yatma uyuma kafası olurken yeri gelirde insan içine karışıp sosyalleşme zamanıdır
Ne dinlenmesi yahu bir sonraki gün iş var diye yaptığından bi bok anlamadığın gündür pazar.
Eglenceyle geçmeli bence yoğun tempoda işde çalışılmıyorsa
Cumartesi tatil ise yatma değilse gezme kafası oluyor bizim ailede :)
Öğlene kadar yatıp sonrasında bir güzel kahvaltı yapıp gezmelik
Bence kesinlikle evde olmalıdır.
Rahat olmalı
Rahat olmalı ertesi gün yoğun gün var
Gezme tozmak güzel oluyor
Kendine en iyi zaman ayirma günü
Biraz rahat güzel sohbet muhabbet felan 😊🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?