Market sektörü?

Market sektörüne girel henüz 4 ay oldu ama ben hep kasaya veriliyorum o yüzden de reyon deneyimim yok kendini göster vs deniliyor ama bilmediğim bir işte kırk yılda bir yap denilirse ustalaşamam ve haliyle yavaş olurum ve elime bir iş verilip yeterince açıklama yapmadan yapmam bekleniyor ve kendi başıma anlamaya çalışıyorum hata yapmamak için ağır ilerliyorum e bir de bilmiyorum onun da yavaşlığı var daha bitmedi mi hızlı ol denilince sinirleniyorum mesela ürün atmayı öğrenmek istiyorum ama öğrenicek yeteri kadar verilen bir vakit yok yeterince öğrenmeden hızlanamam ki kaldı ki ben hep kasadayım kasaya hakimim reyona ne zaman yardıma geçsem kasaya sürekli müşteri geliyor ve hem kasaya hem reyona bakmak zorunda olduğum da oluyor o sorun değil yorulmaktan gocunmuyorum ama yetetsizlik hissi çok can sıkıcı çıkışım geldi çalışan arkadaş erkek diyor ki oh git tabi biz paleti bitirmeden gidemiyoruz diyor palet senin elinde ve ben öğrenme aşamasındayım neden mesaim bittiği halde kalıp yardım edeyim ki mesai saatlerim içinde öğretilsin ona göre para alıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
1 yıl
Cevaplar mısınız lütfen
Market sektörü?