Canınızı sıkmaya özen gösterenlere, kafayı yormaya değmez. Kafamın rahatlığından daha önemli ne olabilir ki?🤔 Hiçbir şey.🥳
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhayat hiçbir şey için üzülmeye değmezmiş bu deprem bana bunu gösterdi..
o geceyi yaşadıktan sonra ve sonraki olan bitenleri yaşananlardan sonra çok anlamsız
geliyor22 Yorumla- +1 yıl
Hepimize geçmiş olsun ama en çok bizzat tanığı olan sizlere 🥺
- +1 yıl
teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEn son mutlu olmaya değmez demiştim yani hayat benim için sıkıcı olduğu için yani aman bırak dedim artık ne uğraşmaya ya da ne denemeye değmez. bu yüzden de bundan vaz geçmiştim yani değmez demiştim mutlu olmayı denemek için. birde gereksiz insanlar ile uğraşmaya gerek yok değmez demiştim. bu yüzden de artık kimseye takmıyorum şu an için. :D yani kimse umurumda bile değil şu an kendime bakıyorum sadece
10 Yorumla
+1 yılSerdar Ortaç ne demiş.
Sana değmez bu sitemler, sana değmez 😂
Tıraş makinesi alacaktım. Fiyatı görünce "değmez" deyip vazgeçtim. Ama ilerleyen günlerde daha pahalı olarak alacağım kesin 😂 Lazım çünkü 😂
1119 Yorumla- +1 yıl
Serdar Ortaç'ın şarkısı sayemde anlam kazandı 😂😂 Al al hazır elin alışmışken almaye benimde siparişlerim var onları da alabilirsin 😂
- +1 yıl
Listeyi yap gönder. Liste ne tutuyorsa üzerine 1000 lira daha ekle o parayı da ibanıma at 😂
Sen benim ibanı kayıtlı kişilere ekle. Lazım olur bak 😂
- +1 yıl
ahahhaha sen ne diyor ben anlamıyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin alınacakları alırken kendime de tıraş makinesi alırım 😂 bana tıraş makinesi hediye etmiş olursun 🤔
Bugün benim doğum günüm 😇 hem sarhoşum hem yastayım 😪
Doğum günü hediyeleri kabul edilir 😂😂 - +1 yıl
Doğ doğ bitmedi her gün senin doğum günün 🙄🤨Karında 9 ay durursun normalde ama senin doğma anın 9 ay sürmüş anlaşılan 😂😂
- +1 yıl
Yarın yine doğum günüm 😂
Her sabah yeniden doğuyorum ben 😂
Mışıl mışıl uyuduğum her gecenin sabahına yeniden doğmuş gibi uyanıyorum demek isterdim ama en son ne zaman mışıl mışıl uyudum hatırlamıyorum 😐 keşke şu an çoktan renkli rüyalar otelindeki randevuma gitmiş olsam 😐 - +1 yıl
keçileri saydın mı hiç 🤔😂
- +1 yıl
Uslu bir çocuk olmadığım için keçileri göremiyorum 🥺 dolayısıyla sayamadım 😔
- +1 yıl
uslu ol bakıyım 🤨 seni seni ıııı 🤨
- +1 yıl
Kaşlarını çattıysan ben sütümü içip toz olayım 😨
- +1 yıl
ahahaha şaka be 😂😂 korkutayım dedim korkudan uyursun belki 😱
- +1 yıl
Bırakın şöyle tedavi yöntemlerini 😒 ya korkudan dilim filan tutulsaydı ne olacaktı 😒
- +1 yıl
Aaaaa 😱 sonra bana nasıl destan yazacaktın 😱
- +1 yıl
O sebeple hareketlerine dikkat et 😡 benim destanlarımdan mahrum kalmak istemezsin 😎😂
Kelimelerine de dikkat et 😂
youtube.com/shorts/CZFsQICmX6k?feature=share - +1 yıl
Psikolojim bozuldu ben ne izledim öyle 😱😱
- +1 yıl
Psikolojine dikkat et 😡
- +1 yıl
Benim kızmam lazım 🙄
- +1 yıl
Ben senden büyüğüm. Abiler kızınca kardeşler dizlerini kırıp oturur üzerlerinde 😡
Yaş avantajı kullanıp seni ezeyim biraz 😎
Ben senin büyüğünüm. Saygısızlık yapma sakın haa 😯😯 - +1 yıl
Sana bi kükrerim dize gelirsin 😂 beni ezecekmiş 😱 rüya görüyor diyeceğim ama uyuyamıyorsun ayakta mı uyuyorsun 😂😂
- +1 yıl
Hayal kuruyordum. Hayallerimi yıktın :/
- +1 yıl
Hayallerin beni ezmek üzerine mi kurulu 😱 hani sen benim dostumdun?🤔 Biricik AKaKesKinKa'cığımdın hıı noldu? 🤔 demek içten içe sevmiyordun beni 😱 ezmeye fırsat kolladın bende dost sandım kalbim güm bam küt 🥺
- +1 yıl
Eyvah yakalandık 😱 bir şekilde kıvırmak gerek 🤔
Bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin.
Bana güvenebilirsin ama 😇 şakacıktan yazmıştım öyle. Ciddi değildim 😨
Gerçekten bak 😨 - +1 yıl
güvenimi yıktın bilemiyorum 🥺 bana beğendiğim çantayı alırsan belki tekrardan güvenebilirim🥺
- +1 yıl
Evet o çanta çok güzel senin koluna çok yakışır. O çantayı senden güzel taşıyabilecek başka biri gelmiyor aklıma.
Şimdi mobil bankacılığa giriyorsun ve 13 Şubat günü gerçekleştirdiğin 1 liralık işlemi tam 10 bin kez tekrarlıyorsun. Ve ben sana o çantayı alıp koluna takıyorum 😎
Tam bir kahramanım yahu 😎😎 - +1 yıl
ahahhaha 10 bin kez yormassın beni sen biricik kahraman AKaKesKinKa'sın çıkarır verirsin 10k yı anında 😂😂
- +1 yıl
Sonra sen de bana geri verirsin dimi 👀
Nasipse rüyamda alacağım o çantayı sana 😂 sen mutlu ol yeter ki 😂
Rüyamda mutlu edeceğim seni 😇😇 - +1 yıl
hıhı evet bekle veririm 😂 sözümü tutarım bilirsin😂
- +1 yıl
Gecikmeli ve bol hatırlatmalı da olsa tutarsın evet 🤔 😂
- +1 yıl
Kargo bile kaç gün sonra geliyor ama lütfen 🥺🥺
- +1 yıl
Benim kargom da mı geç gelmeli 🥺 Benim benim AKaKesKinKa'nın kargosu 🥺 Benim diğer insanlardan ne farkım kaldı şimdi. Hani ben biriciktim 😔
- +1 yıl
Kıvıramayacağım laflar etme ama🥺 ben burdan nasıl çevireyim🥺
- +1 yıl
Düşün taşın bir yolunu bul 🥺 yoksa gerçekten beni diğer insanlardan bir farkım olmadığını düşüneceğim 😔
- +1 yıl
Kimseye 10 kuruş vermedim🥺 gör işte ne kadar kıymetlisin 🥺
- +1 yıl
10 kuruş dedin de aklıma geldi 🤔
Güzelliğim 10 para etmez mi bu sendeki aşk olmasa 🤔 - +1 yıl
yiaa😂 bak gördünmü sayemde güzelsin🤔 tesekkür edeceğine küsüyorsum asıl ben küstüm 🙄
- +1 yıl
Eyvallah torti 🥺 kimse bana güzel olduğumu söylememişti şimdiye kadar 🥺 insan mutlu oluyor duyunca böyle şeyler 😇
Dile benden ne dilersen 😎 - +1 yıl
Dileğimi biliyorsun 🤩
- +1 yıl
Linkini at bakayım nasıl bir şey 😂 merak ettim 😂
- +1 yıl
İban atayım sen hiç yorulma 🤩 seni hiç yormak istemem 🤩
- +1 yıl
Alacağım için istemedim linki 😂 merak ettiğim için istedim 😂
Ülen sen 10 kuruş borcun için kaç gün ektin beni 😒 çanta mı alacağım sana pehh 😪
Ama beni yormak istemediğin için teşekkür ederim 😇 içime bir mutluluk doldu. Parası neyse versem mi acaba diye düşünüyorum 🤔😂😂 - +1 yıl
Duygularımla oynadın😱🥺🥺 10 kuruş eke eke büyür dedim ondan beklettim 🙄
Çok doğru düşünüyorsun ibanı biliyorsun 😂 kararın değişmeden hızlı şekilde yolla 😂 - +1 yıl
10 kuruşu ödemediğin her gün için ikiye katlamış olsan 🤔 2 hafta sürmüş olsa ödemen 🤔 2¹⁴×0.1 lira yapar 🤩
Bu da bana ektiğin kuruşları 1638 lira 40 kuruş olarak ödemen gerekiyor demek 😐
Bana hala 1638 lira 30 kuruş borcun 😐
Onu ödeyince söz alacağım sana o çantayı 😂 - +1 yıl
Hiç kıvırmaya çalışma😡 Duygularımla oynaman paha biçilemez 🥺 ama sen bana istediğim çantayı alarak biçebilirisn izin verdim😂
- +1 yıl
Haklısın ben kabahatliyim 😔
Çantanın linkini adres bilgilerinle birlikte sitede soru sor. Öğreneyim de hemen alıp doğum gününde göndermek üzere kargoya vereyim 😂 - +1 yıl
Niye soru olarak🤔 bana hediye alma şerefini sana bahşettim 😇 herkese aldırmam 😇 çünkü sen birtaneciksin🤩
- +1 yıl
Yaaaa 😍
Bak beni tav ettin. Şu an ikna oldum o çantayı sana almaya 😂 - +1 yıl
Ahahah zor oldu ama sonunda kandırdım ay şey yani bana hediye alma ayrıcalığını kazandın 🤩🥳
- +1 yıl
Nasipse seneye bu zamanlar hediyen elinde. Sen Şubat doğumlusun dimi 🤔 daha çok zamanım var 😎
Sen Ağustos ayında harikalar harikası olan bana hediye edeceğin harika hediyeye yoğunlaş şimdi 🤔 - +1 yıl
Ocak 😡 unuttuğun için şimdi ön ödemeli olarak bana hemen hediye al. Yoksa kırılan kalbim tuzla buz olucak 😱
- +1 yıl
Söylemedin ki sen bana hiç. Yoksa unutmazdım 😳 seni unutmak ne mümkün 😳
Ben tahmini olarak Şubat dedim 🤔 yaşını düzeltirken yanlış yaptıklarını biliyorum sadece 😂 yaşın 29 olunca ayla günü yer değişip öğreneceğim doğum tarihini 😂😂 - +1 yıl
Söylemedim mi😱 Doğum tarihi hesapladık seninle hani gün alma meselesinin saçmalığını konuştuk yılını bile sordun ya nasıl unutursun🥺 unuttuğunu bile unutmuşsun 😱🥺 bi çantayla onaramazsın artık bana bi de pahalı bir şey daha alabilirsin ne alacağına sen karat ver yeterki pahalı olsun🥺
- +1 yıl
Harbi ülen ben nasıl unuttum bunu 😱😱😱
Bu kadar dibe batmışken nasıl durumu düzeltip kurtulacağım 😭
Bana bir yol, bir çare gösterrrr 😭
- +1 yıl
Çok dibe battın çok🥺 kalbim paramparça🥺 bana pahalı bi hediye + çanta alırsan belki derdine çare olur🥺
- +1 yıl
Alırım tabi sen en pahalılarına layıksın 😂
Yukarıdaki yorumun bana o gün konuştuğumuz başka bir olayı hatırlattı. Sen mirasını bana bırakacaktın 😂 nasıl olsa sana aldığım şeyler sen aradan çıkınca bana kalacak 😂 senin malın benim malım davası güdemem 😂 hepsi benim olacak nasılsa 😂😂 - +1 yıl
Ben aradan çıkınca mı😱 😂😂 bana olan sevgin gözlerimi yaşartı akacım🥺 meğer ne çok seviyormuşsun beni 😂
- +1 yıl
E herhalde. Sevmesem ölmeni beklemem 😂 sen ölene kadar seninle görüşlerden saçma da olsa geyik yapmak istiyorum 😔
Sen öldükten sonra senden kalan servetle kendime zengin işi aktiviteler edinir 😇 - +1 yıl
Bir gün öleceğiz hepimiz arada profilime girip saçmalıklarıma bakıp gülüp beni anarsın 🥺
- +1 yıl
Elbette 😔
Bazen çiçek açıp bazen solacağız be torti 😔 Ama ben seni hep çiçek açmış, güzel, ettafına güzellik ve mutluluk saçan halinle hatırlayacağım 😔
Tahmini ne zaman ölürsün 👀 noter işlemlerini geciktirmeyelim miras devri için 👀 - +1 yıl
maks. 10 yıl az kaldı 😂 aksi türlü hatırlarsan zaten kalkar gelir seni döverim 🥺mezarımda bile rahat yok 🤣
- +1 yıl
Vay be hep genç kalacaksın 😔
Bizi sensiz bırakacağın için seni affetmeyeceğim 😔
Ama servetini bırakacağın için affedebilirim 🤔 düşündüm de, affettim seni 😇istediğin kadar erken ayrılabilirsin bu dünyadan 😇 - +1 yıl
Başı okurken bi duygulandım ki sorma sonuna gelince hayallerim yıkıldı 🥺🥺 dost kara günde belli oluyordu dimi 🤔
- +1 yıl
Tam belli olma saatleri dostun bu saatler. Dostunu bu saatlerde seçtin seçtin 😂 yoksa hep yalan dolan kişiler çıkar durur karşına 😂
- +1 yıl
yol gösteren insan işte gerçek dost 😂😂
- +1 yıl
Dostlarımın yanlış seçimler yapıp üzülmesini istemem asla. 😂 Bana sahip olduğun için çok mu şanslısın 🤔
- +1 yıl
Şans olduğu gerçek ama iyi mi kötü mü 😂😂
- +1 yıl
Kötü olabileceğini düşündün mü gerçekten 🥺
Benden bahsediyoruz benden. Biriciğinden. AKaKesKinKa'dan 😭 - +1 yıl
Şaka yaptım şaka 😳🫢
- +1 yıl
Ne konuda yaptın şakayı 🙄
- +1 yıl
Doğum tarihimi unut sonra bana sorduğunu unut hatta unuttupunu bile unut sonra bana gel trip at olay nasıl buraya döndü hiç kıvırma gönlümü al çabuk 🥺
- +1 yıl
Yahu ne güzel konuyu dağıtmıştım yine açıldı 🥴 ben orada büyük bir batağa battım. Nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum 😂
Kurtulması çok zor bir durum 😂 - +1 yıl
ahahahha seni ilk kez böyle çaresiz görüyorum 😂😂
- +1 yıl
Nurgül nerede 😂 benim ona ulaşmam lazım. Kendisinden senin hakkında özel bilgiler edinmeliyim 😂
- +1 yıl
Ne diyecek ki🤔 öyle mükemmel şöyle süper felan 😂😂😂
- +1 yıl
Mükemmel ve süper olduğunu ben de biliyorum zaten. İlk görüşte arkadaşlığa inanır mısın torti 😇
(görüş derken soruya yapılan görüş 😂)
Sana yaptığım İlk görüş senin kahvaltıyla alakalı sorduğun bir soruydu 😇😇
Ve senin bana o soruda kahvaltı sözün vardı 🤨 ne zaman ısmarlamayı düşünüyorsun acaba 😌 - +1 yıl
yiaaaa nasılda hatırlıyorsun 😍 diyecektim ki aklıma doğum günümü unutman geldi 🤨 o yüzden ilk görüşünün kahvaltı olduğuna inanamadım 🤔 masum duygularımla oynuyor olabilirmisin acaba 😱
- +1 yıl
Hayır asla öyle bir şey yapmam 😔 seni bile bile üzer miyim hiç 🥺
Hatta sabah saatleriydi. Bizim balkonun muhabbeti geçmişti 🤔 sana balkon manzaramı göstereyim deyip balkondan çektiğim fotoları attığım instagram hesabının linkini atmıştım. Bakınca yorumu sil hemen diye eklemiştim 😂
Ülen sen de tam ben o yorumu yaptım ortadan kayboldun bir saat 🙄 reklam oldu Instagram hesabım 🙄
Hatırladın mı olayı 🤔 - +1 yıl
ahahhahah hatırladım 😂 ama hala kahvaltı kısmını hatırlayamadım Instagram olayını hatırladım o gün dışardaydım dersim vardı koşturuyordum
- +1 yıl
Kahvaltı kısmını da işine gelmediği için hatırlamıyor olabilir misin acaba 🤔
Bir başka soruda da kahve sözü almıştım 🤭🤭 - +1 yıl
Söyleyeyim mi? sorularıma çok takılmasan bu yanlış anlaşılmalar hiç olmayacak 😂😂 Siyaset gibi düşün hep vaad ediyor ama ortada hiçbişi yok 😂
- +1 yıl
Yalancı torti 🥺
Tortipinokyo 🥺
Duygularımla oynadın resmen. Ben hep bana ısmarlayacapın kahvaltı ve kahvenin hayalini kurup yaşama sevinci buluyordum 🥺 artık hayattan güzel şeyler olacağına dair bir beklentim kalmadı 😔 - +1 yıl
doğum günümü unuttuğunda hatta unuttuğunu bile unuttuğunda benim hissettiğim gibi mi 🥺
- +1 yıl
Evet ona benzer ama daha kötü 🥺 kandırıldım ben 🥺 yalanlarına kandım 🥺 kandırılmak ne kötü bilir misin 🥺 ben sana hep dürüst oldum en azından 😔
- +1 yıl
önce benim kalbim kırıldı sırayla önce benim gönlümü al sonra küs ikimizinde kalbi kırıkken nasıl barışacağız 🙄🤔
- +1 yıl
Tamam öyleyse 🤔
Birkaç saat önceki duble unutkanlığım için özür dilerim 🥺 iyi uyuyamadığım için oluyor bunlar. Günlerdir uykudan bir şey anlamıyorum 🥺 dinlendirmiyor 🥺 haliyle kafa gidik. Yoksa benim hafıza çok iyiydi yahu :/
Yoksa senin karşında heyecandan mı unutuyorum her şeyi 🤔 parmaklarım birbirine dolanıyor bak yazamıyorum bile 🤥🤥🤥 - +1 yıl
yiaaaa tamam affettim 🙃🤩🥳 bir daha olmasın 😂
- +1 yıl
Emin ol olmayacak 🤩😇
Ama sen kendini nasıl affedexeksin. Bir yanım kıyamıyor ama bir yanım da cezalandırılmalı diyor :/
Sana börekler, çörekler yapsın diyor 😔 - +1 yıl
"önce benim gönlümü al sonra küs" dedim ben senin gönlünü alıcam demedim ki 😂 tuzak kurdum sana 😂
- +1 yıl
Yine mi kandırıldım 🥺
Söz meclisten dışarı 😂 seni melek sanmıştım 😔
https://youtu.be/hBmL_5xzNCQ - +1 yıl
Aaaa 😱 olmuşsun... ne demek🤔bana mı diyorsun?🤔 meclisin içeriye almayacağı kelimeleri kullanmasan daha iyi sanki 🥺 enolada yanlış anlama yüzünden engelledi ya hani 😱
- +1 yıl
Senin yanlış anlamayacağını biliyorum 😂 O da çocukluk etti 🙄 engellemek ne demek yani 🙄 bunca zaman hukukumuz vardı 😂
Tabiki sana demiyorum 🙄 aklımdan seni melek sanmıştım diye geçirdim o video geldi aklıma 😂 atayım dedim. Arada atarım böyle 😂
Mesela yukarıda kendimi affettirirken de "son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun. Benim aklım başımda değil" şarkısını mı atsam diye geçirdim içimden 😂😂 - +1 yıl
ahahahha biliyorum 😂 bilmesem kafanı çoktan kırmıştım çünkü 😂 yanlış anlamayacağıma söz veremem ama işime gelmeyince anlayabilirim 🤣🤣
- +1 yıl
Gırgırına yazıyoruz. İşine de gelmese yanlış anlamazsın gıcıklık yapmak için 😂
Anlama yani. Korkarım ben. Yanlış anlaşılma fobim gün yüzüne çıkar. Kriz geçiririm 😱 - +1 yıl
😂😂 fobini kaybetme sahip çık ona
- +1 yıl
Fobiye sahip çıkalım.
Tortifobi 😐
Ama öyle bir fobi olmaz. Nick olarak güzel uydu ama bir insanın sana fobisi olamaz 🤔 hobisi olabilir ancak 😂😂
Ülen sen mi gönül alacaksın ben mi 🙄 Al gönlümü çabuk 🙄
- +1 yıl
ahahahha iltifata düştüm 😂 sağ ol akacım canım biricik dostum🥳
- +1 yıl
Düşene bir tekme de ben atayım. Kalkmadan yetişmeliyim 🏃 🚶
- +1 yıl
🥺🥺🙄
- +1 yıl
Yanlış emoji attın 😂 dayak yemiş gibi görünmen lazım.
🤕🤕🤕
İşte böyle 😂😂 - +1 yıl
yorulmuş gibi gözüken emoji hangisi 🤔
- +1 yıl
😴 Olabilir mi 🤔 uyukluyor 🤔
- +1 yıl
olur o işte tam olarak ben
- +1 yıl
Sen yoruldun torti :/ gelmeyelim üstüne :/
Yarın alırsın gönlümü artık. Ama yarına kaldı diye alması daha zor olacak 😂 - +1 yıl
Sağ ol Aka. tenksss yarın ola hayrola 😂
- +1 yıl
Hadi bakalım 🙄
- +1 yıl
Yahu ne iyi oldu da nunu olduk. AKaKesKinKa yazması uzun oluyor. Hemen biricik nunu yazar geçerim 😂
Bak tortipinokyo ve tortifobi de takmışım isim olarak 🤔 bunları bir yerde depolamak lazım 😂😂 - +1 yıl
O gün nunu'nun aklıma geldiği yerdeyim şu an😂😂 sen göremeyeceksin ama tam yine aynı masada otururken aklıma gelmişti😂
Ne yani sırf yazması kolay diye mi🙄😱 içinden gelmiyor yani öyle yazıp geçiyorsun 😭😪🤧peki. - +1 yıl
Akakeskinka yorulmasın diye nunu olmuşuz olmuyorum🥺🤨🤨
- +1 yıl
Gece 00.00 trip atacağım sana 🤨 bu 3. Mesajla atmaya başladım bile 😭😪
- +1 yıl
Tesadüf tesadüf 😂 hep oluyor artık 😂
Hayr o aklımda bile değildi nunuyu isim olarak alırken 😔 yanlış anlayıp trip atmaya bahane arıyırsun 🙄
Ülen o kadsr uzun süreli olur mu 😂 10 dk maksşmumu😂 - +1 yıl
Trip atacağım saate bile karış zaten🙄 hiç deme nunum rahat rahat trip atsın🙄 nunuyu düşünen yokki😪 kendini düşünüp kısa diye nunuyu sevmişsin ordan anlamalıydım 😪
- +1 yıl
Yahu sen güzel trip atıyorsun ben böyle güzel atamıyorum 😂
Bana da öğretsene 😇
- +1 yıl
Sahimi😱😳 beğendin mi tribimi😇 yoksa bırakayım diye kandırıyormusun beni🥴😡
Çok beğendiysen hep atarım nunucum😇🥳🥳 - +1 yıl
Harşka, mükemmel ötesi. Ben böyle harika triplere layık değilim 😔
- +1 yıl
😂😂 gülü susuz nunumu tripsiz bırakmayacağım 😎😂 sen en harikalara layıksın nunuuuu 🥳🥳😂
- +1 yıl
Allah razı olsun senden. Sen de olmasan ben tripsiz nasıl yaşardım 🥺
- +1 yıl
Canın trip çektikçe gel bana nunu 😇 asla esirgemem asla 😂
- +1 yıl
Karnım aç yemek yap desem yapmaz 🙄
- +1 yıl
aaaa nerden bildin 😂😂
- +1 yıl
Ben bilirim 🙄
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir adım attım karşılık yoktu bir daha tek saniyemi ayırmama değmez
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
+1 yılBelirsizlik içersinde olan kişilerle olan muhatapliklara
12 Yorumla- +1 yıl
Kararsız ve dengesiz, ne istediğini bilmeyen tipler yalnız kalsınlar
- +1 yıl
Kesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanımı beni haketmeyenlere vermemeliyim, bana kalbiyle gelmeyenler için kendi zihnimi meşgul etmemeliyim, çünkü değmezler
10 Yorumla
+1 yılHer gün bunu diyecek bir şey buluyorum kendime😁
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkolar için yapılanlar değmez. Çünkü memnun olmuyorlar
10 Yorumla Bir kaç hafta oldu, canımı sıkan biri için değmez dedim...
10 Yorumlaarkadaşım birinin hakkında saçma bir şey söyledi, yanlıştı, onu düzeltmedim çünkü artık umursamıyorum.
10 YorumlaStradivariusta gördüğüm kazağa😂
13 Yorumla- +1 yıl
ahahahha 😂 tek nefeste markanın adını söylemek bi başarı 😂
- +1 yıl
bu çok iyi ahahahha 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBugün bir eteğin fiyatına dedim
15 Yorumla- +1 yıl
bi ürüne bakıyosun bi etikete sen bu fiyatı haketmiyorsun diyosun😂
- +1 yıl
Evet diyorum hak etmiyor çünkü 😝 2 karış kumaş bin TL olamaz
- +1 yıl
ahahah o yine iyi. Ortada kumaş diye bir şey yok onlar hele daha pahalı 🤣🤣
- +1 yıl
Biz neye para veriyoruz ya cık cık cık dikiş makinesinşn başına oturma zamanım geldi
- +1 yıl
bu hayat bize daha neler yaptıracak allahım 🙄😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHatırlamıyorum her şey değiyor sanırım 😂
15 Yorumla- +1 yıl
ahahah çok iyi 😂
- +1 yıl
Bence dee insan hatalarının da arkasında durabilmeli canım yanlışlarım hepsine değdi jejcjsjx
- +1 yıl
Orası öyle tabi. ama ben vaktime acırım yaa en kıymetli şey vakit. 😂
- +1 yıl
Ahaha 😂 tamam sustum evrene selamlar
- +1 yıl
ahahaha 🤣🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılCuma günü iş yerinde malın birisi için dedim
146 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru demişsindir 😂
- +1 yıl
Dogru yaptım galiba 🤔 ters ters bakıp geçtim 🥺
- +1 yıl
ahahaha laftan anlamaz bu dedin 🤔 Kelimeleri ziyan etmiyorsun tasarruf şart😂
- +1 yıl
Yok ya az çok tanıyorum zaten iş yerinde arkadasları. Bakıyorum malın önde gideni hatta flama taşıyanı sadece ters ters bakıyorum. Adam zaten beyinsiz allah vurmus daha ne laf edeyim o’na 😂
- +1 yıl
😂😂 vicdana gel 😂 birden acıdım adama 😂
- +1 yıl
Öylelerine bende üzülüyorum. Düşünsene beyni var ama gelişmemiş kullanamıyor 🥺
Şey gibi yanımdasın ama dokunamıyorum gibi 😂
- +1 yıl
ahahahah tertemiz pırıl pırıl hiç kullanılmamış 😂 insan merak eder bu nedir ne işe yarıyor der kullanır 🤣
- +1 yıl
Hiç mi onu geliştirecek bir şey okumadın , izlemedin , yaşamadın diye sorarlar adama 🤔 hayvanlar gibi güdüleriyle mi hareket ediyorlar anlamadım ki
- +1 yıl
🤣🤣 son cümlene imza atarım, baya aşırı net bir şekilde evet öyle 😂
- +1 yıl
Ve daha da kötüsü bu adamlar oy kullanıp baskalarının gelecegıne yön veriyorlar 🤦🏽
- +1 yıl
sinirlendim 😎 (gözlük) takayımda belli olmasın. Bir günde haksız olsana yaa 🤔 haksız olmak nasıl bişi hiç biliyormusun mesela? 😂😂
- +1 yıl
Bilmem ki bilirim herhalde 😂😂 düşündürme beni gece vakti kız başım agrımasın şimdi 😂😂
- +1 yıl
herhalde diyor😂😂 böyle mütevazilik görülmedi 😂 düşünme boş ver çay iç çay
- +1 yıl
Yok yok arada sende görüyorum 😂😂 çay mı 🥺 bitmişti demleyeyim tekrar 🤤
- +1 yıl
Çok mütevaziyimdir ama doğru 😂 Mütevazilikte torti gibi ol demiş atalar 😂 çay reklamında oynaman lazım 😂Şok şok şok böyle sevgi görülmedi diye 😂
- +1 yıl
Hangi ataymış kız o 😂 çaydan cok benim reklamım gibi olur 😂
- +1 yıl
tam adını çıkaramadım 🤔ama illa demiştir birileri diye düşünüyorum 😂 sonuçta ata bunlar yıllar önceden her haltı biliyor bunuda bilir heralde 😂
- +1 yıl
Yıllar önce boş yapmayı bulmuşlar 😂 adı ata olan arkadasım da yok ki dövüp rahatlayayım 😂
- +1 yıl
sevmediğin birine ata de öyle çağır 😂 Özellikle boş yapan arkadaşın varsa adı ata olsun 🤣
- +1 yıl
Boş yapanla arkadas olmam ki torti 😂
Hee arada yapan var tabi ama kabul edilebilir 😂 - +1 yıl
Boş yapmak ne ki? Nasıl yapılıyor o? Ben yapıp yapmadığımı bile bilmiyorum 😂
- +1 yıl
Şöyle örnek vereyim. Arkadasınla karsılıklı konusuyorsun yanına yeğenin , komsu cocugu gelip ‘ torti abla bilmem ne bilmem ne ‘ der. Tamam der geçiştirirsin ya heeeh o cocuk boş yapmıs oluyor 😂
- +1 yıl
bundan benim çevrede dolu 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ufak minnak cocuk muamelesi hap işte 😂
- +1 yıl
ai diyen hayvan kadar olmuşlar ne çocuğu 😂😂 ben derin bir nefes alıyorum püfleye püfleye o baya gıcık etme garantili 😂 bende az değilim hani 🫢😱
- +1 yıl
Kütle olarak büyük olabilirler de işte beyin 🤔
Gercekten sinir bozucu bak , yaptım şimdi bana yapılsa zoruma gider 🥺 - +1 yıl
😂😂 hiçbir şey demeden çok şey anlatmış oluyorsun 😂
- +1 yıl
Pekı anlıyorlar mı onemli olan o , pek sanmam ama 🤔😂
- +1 yıl
Ooo anlıyorlar 😂sinirlenince de "allahım yarabbim yaaa" diyorum konu kapanıyor 😂😂
- +1 yıl
Bak ya din iman kullanan bir torti 😂
- +1 yıl
eee elhamdülillah 😂 1 taşla iki kuş vuruyorum 😂 anmış da oluyorum sevap point bunlar 😂
- +1 yıl
Allah’a fake atmazsın ya 😂 elhamdulillah dedi bir de bak 😂 senden bakan falan olur hee 😂
- +1 yıl
ahahaha başka ne deseydim anmakda mı suç 😱😂 bunu bir kaç kişiden daha duydum 😂 ama siyaset kalsın her şeyi ben yapacaksam millet napacak dedim vazgeçtim düşünceli insanım tabi 😂
- +1 yıl
Yok ya neden suç olsun. Kız dur ölmüş birinden bahseder gibi bahsetme anmak falan 😂😂
Torti yine bildiğimiz gibi muazzam mütevazilik örneği sergiliyor 😂😂 - +1 yıl
Benim kafa çok başka bugün🤣😂 fazla mütevazilik de kibirdendir prensibi var bende 😂 o yüzden fazla mütevazi olamıyorum 😂
- +1 yıl
Dur bu kibir ve mütevazi bağlantısını düşünecem ben ama şimdi değil 😂
- +1 yıl
ahahahhaha yaa off 😂 düşün anlayacaksın öyle olduğunu 😂
- +1 yıl
Umarım anlarım bu tarz seyler beni düşündürüyor. İnsan duygusu , davranısı sonucta ilgimi çekiyor 🤔
- +1 yıl
Güzel konular, insanın neyi neden yaptığının bilincinde olmak.
- +1 yıl
Ben bunun eğitimini bile aldım kız 😂
2 seneye yakın ikili ilişkiler ve insan davranısları egitimi aldım.
Meraktan değil ama iş için 😂 - +1 yıl
Ben şok 😱 ne işi o 🤔
- +1 yıl
Belki pazarlama / satış yaparım falan diye almıstım. Gerek kalmadı.
İnsanları ikna etmek yerine onlara satacagım ürüne ihityacları oldugunu benimsettim.
Böylelikle ben ugrasmıyorum onlar makıne almak için ugrasıyorlar 😂 - +1 yıl
ahahahaha yaaa işte yüce insan fedakar insan 😂
- +1 yıl
Sırf onların işi görülsün ya 😂 ustaları yeni makınede calışsın , üretim bandı hızlansın.
Malum ülkemiz insanı üretmekten cok tüketmeyi seviyor 🥺 - +1 yıl
her şey onlar için😂😂
Sabah mı gece mi ben ayırt edemiyorum bu vakitleri hava hala karanlık ya😂işte her neyse iyi geceler 😂Kendi dediğini dinleyip kendine iyi bak. Görüşmek üzere 🤚 - +1 yıl
Vakit olayına takılma ya. Uykun gelince devril uyu 😂 deneyecem sen de o konuyla yakınen ilgilen.
Gorusuruz torti
+1 yılAşk acısı çekmeye değmez dedim en son.
11 Yorumla- +1 yıl
Ona zaten zerre değmez. Ben epey duygusuzum o konuda 🤣
Dün birine dedim, gerçekten değmez xd
11 Yorumla- +1 yıl
Gram değmez 😂
+1 yılİhtiyacım olan zamanda gördüm🥹
15 Yorumla- +1 yıl
Tatlı canını üzdüğüne değmez. Yapmaaaa
- +1 yıl
Ah be ciğerim k@hpeden vefa beklenmez. Senin dediğin gibi de değmez evet
- +1 yıl
Bak ne güzel tarif ediyorsun 😂 Kurtulmuşsun sevin hatta
- +1 yıl
Ahshahd ay olayı bile hissediyosun çok tatlısın kimseye kolay kolay iltifatta etmem😂 sağol💕
- +1 yıl
oyyşş 😍🤩 teşekkür ve rica ederim 🥰
+1 yılErkekler için hiçbirşeye degmez
10 Yorumla
+1 yılSanırım 2 sene önce dedim. İfla olmaz dedim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı itler için değmez dedim.
10 Yorumla
+1 yılDeğmiyor, çoğu şeye değmiyor
10 Yorumlaboş ver girme o konulara çıkamayız
12 Yorumla- +1 yıl
tamam 🫢
- +1 yıl
👍
Bu halk için değmez demiştim herhalde.
14 Yorumla- +1 yıl
O en başta zaten
- +1 yıl
günün en haklısı seçildin tebrikler 😂🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılBeni mutsuz eden hiç bir şeye değmez..
10 Yorumla Çalışmaya 😵💫
10 YorumlaYazmaya değmez dedim
10 YorumlaArkadaşlarıma değmez dedim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. laf anlatmaya
10 YorumlaHerseye diyorum
10 Yorumla
+1 yılTelefonum ya
13 Yorumla- +1 yıl
Ona deme öyle şeyler elektronik pahalı, alınır felan küsmesin : ))
- +1 yıl
Hadi ya önce o beni mutlu etmismi bakalım bir düşünsün yetersiz elektronik sonrada niçin teknosa da iphone a el sürdün derler
- +1 yıl
Aaaa 😱 aldatılmışsın ama demesinler mi😱 gerçi iphone o nasıl aldatmican 🤪
+1 yılkeşke hatırlasam
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?