6 ay önce oturup su içtiğin çay bahçesiyle de bağ kurmazsın yani 🥲 Ne garip insanım ya.
Gerçi hayatıma yeni bir başlangıç yaptığım bir dönemdi. Onu anımsatmış olabilir.
6 ay önce oturup su içtiğin çay bahçesiyle de bağ kurmazsın yani 🥲 Ne garip insanım ya.
Gerçi hayatıma yeni bir başlangıç yaptığım bir dönemdi. Onu anımsatmış olabilir.
Genelde bir şey hissetmiyorum zaten benim için artık anısı olan hiç bir yer kalmadı yani kendimi yakın hissettiğim bir yer yok ama genel olarak insanlar duygulanabilir bu tarz yerlere giderlerse
Bende önceden gittiğim yere gittiğim de uzun uzun oraya gittiğim günü hatırlarım o zamanki hallerimi düşünürüm vay be derim derin düşüncelere dalarım çok düşünüyorum yaw
Biz seninle kayıp ikiziz
Hahahha olabilir
Bir de burç diye bir şey yok diyorlar. Burçdaşlarımda kendimi buluyorum resmen :))
Kesinlikle 😂
Yükselen burcun ne
O da yay. Senin?
Benim oğlak maalesef ya
Oğlak da yayın en ama enn zıt burcu ondan demek ki bazen çok fazla düşünüyorum kafaya takıyorum 😂 oğlak yüzünden normal de yaylar umursamaz olur
Maalesef ya 😄
Ben de bi ara oğlak sanıyordum. Doğum saatimi net öğrenince yay çıktı.
Yay Burcu enn güzeli ya bide sende şey var mı mesela bir işe başlamayı yapmayı çok istiyorum ama sonra hemen sıkılıp bırakıyorum bir anda ben tüm günlerimi buna mi harcıcam millet şu an neler neler yapıp eğleniyor geziyor diyip sıkılıp bırakıyorum
Mesela yarın ders çalışmaya başlamak istiyorum ama kesin birinci saatten sıkılıp birakicam
Evet, çabuk sıkılma huyu var. Bir de hiperaktifiz. Uzun süre oturamıyorum ben şahsen.
Fazla düşünme huyun yayın 12. evde olmasından bu arada. Benim de öyle.
Evet cidden duvarlar üstüme üstüme geliyor
Anaa bilmiyordum ben çok fazla düşünürüm hatta çocukken düşünmekten uyuyamazdim
Az buçuk klostrofobi de var :))
Ama keşke biraz iradeli olsak bir şeyi yapicaz dediğimiz zaman cidden yapsak sıkılmadan böyle olunca kendimize verdiğimiz sözün de değeri olmuyor...
Aaa geçmiş olsun cano
Evet, bizi engelleyen tek şey istikrarlı olamamak. Yoksa çok idealist insanlarız. Hayal ettiklerimizi gerçeğe dönüştürebilsek mükemmel olurdu.
Yaylar olarak bizde var yani :))
Bilmiyordum 😄
Kesinlikle aklımızdan geçenleri eyleme dökebilsek mükemmel olucak sırf bu yüzden kendime kızıyorum hergün çok üşengeç bir insanım yazık oluyor valla
Bide bende çok araştırma huyu var mesela bir insan veya bir şey ilgimi çekerse saatlerce araştırma yapıyorum tüm sosyal medya mecralarından sende öyle misin
Ne demek bilmiyordum püü 😄
Ben de ya. Potansiyelim boşa gidiyor resmen.
Evetttt aaaa zerresine kadar aynı
Cevap
5Cevap
İstemsiz maziye dönüyorum. Bi tuhaf oluyor insan...
Anım canlanıyor gözümde ve mutlu bir anı ise yüzümü güldürüyor
Anısı olan sokaklardan geçince adımlar yavaşlar sonra bir sigara yakılır sonra bir tane daha
Duygusala bağlıyorum 😄
Eskiye takılı kalırsan hayatını yaşayamazsın
Eskiye takılı kalmak değil bu.
Duygulanıyorum
Ağlıyorjm
Geçmişim yok benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?