Ben bunu narsist biriyle çıkınca öğrendim bana kötü davranıp hatalarımı söyleyip delirttikten sonra ve yıllardır narsist bir baba yüzünden deliriyordum çalıstığım iş yeri akraba olunca bir sürede orada bağımlı kaldım resmen insanlar bana kötülük yapıp haksızlıklara maruz bırakıyor çok yıprandım ama kendi adıma karar veremiyormusum sürekli insanların onayına ihtiyacım varmıs Bazende deliriyorum bilincim kapanıp anormal hareketler sergiliyormusum. Geçirdiğim sinir krizlerinin haddi hesabı yok kısacası borderline nin pasif hali buda ama siddetlenince evden de kaçıyorum saldırganlasıyorum o sırada babam boğazıma o bıcağı dayadı ben bunları unutamıyorum ben önümü göremiyorum ben bağımsız bir birey olmaktan çok korktuğum için 7 yıldır sevdiğim adam baskasıyla nişanlandı beni harcadı ve içim içimi yiyor ben bu hastalık Yüzünden düzgün ilişki kuramıyorum insalarla güvenemiyorum ve tekrar birisine alısırım diye uzak duruyorum , çünkü birileri beni hep hayatımı yönlendiriyor, birisi var biliyor hastalığımı ve koruyacağım seni diyor 1 yıldır ondan yana kötülük görmedim eski sevgilim beni yönlendirip onu bitir engelle dedikten sonra bile gitmedi döndü bu hastalığımı öğrenince. Peki hep böyle mi devam edicek? Ben nasıl iyileseceğim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu 3 Duayı Devamlı Sürekli Oku Şifası Yüce Allahtan inanki Çok Büyük Yararlarını Göreceksin.
Hadis: "Kim evinden çıkarken: "Bismillahi tevekkeltü alallah vela havle vela kuvvete illa billah (Allah'ın adıyla başlarım, Allah'a tevekkül ettim, Güç ve kuvvet ancak Allah iledir,) derse kendisine, bu sana yeter, korundun ve doğru yolu buldun, denir ve şeytan ondan uzaklaşır."
Bu senin elinde tamamen. Bunu da yenmek senin elinde. İnsanlara güvenmeye çalış, en önemlisi de kendine
İnsanlara tam anlamıyla güveniyorum diyince merkezime alıyorum onları ve ve hayatıma müdahale eidyorlar onlara anlatamıyorum en yakınıma herşeyi ama herkese herşeyi anlatma onaylanma ihtiyacı duyuyorum asla sevdiğim adamı aldatmadım ama hep arkasında sorunlarımızı 3. Kişilere anlattım çok suistimal ediliyorum resmen beyinsizim bile diyebilirim kendime çünkü beynimi kullanamıyorum benim bana olan güvenimi yıktılar
Sen hasta değilsin sen Karaktersizsin bırak ben evlendiğim için üzülmeyi yani kendine zarar veremezsin gider baskasıyla evlenirsin seni bıraktığım gibi gidip baskalarıyla konus git o arkadaslarına sorunları anlat diye benle dalga geçti aylardır etkisinde kaldım halada geçmedi düşününce ağlıyorum ve sırf bu yüzden apartta gittim basımı belaya da soktum bana zarar verilicekti saygın kişiliğim varken Şu an bir yanlıs anlaşılma yüzünden adımı en son o.. Da çıkardım daha öncede yapıyordum bana babam namusuma hakaret ediyordu benindelirten faktörleri kimse göremiyor ben sağlıklı zaten düşünüyor olsam bunları yapmazdım o anlattığım çocuğa kişilik bozukluğumu anlattım mesela oda yapabilirdi ama yapmadı bana zarar vermedi ben duygusal bi bağ bile kurmadığım insana hatta paikologa bile dertlerimi anlatırken bağlanabiliyormusum herkes bu zaafım yüzünden bana zarar veriyormus bende canım acısa bile kopamıyorum geçmişime bağlı yasıyorum bazende çok asırı tetikliyorlar bunu ileriki seviyeye gelince Bilincim kapanıp saldırganlasmaya baslıyorum
Normal sosyal çevrede insan gibi normal sağlıklı insan gibi değilim çok kalabalık beni sarsıyor bazen aniden içime kapanıyordum kötü insanlar yüzünden ve çok yeni yüz görmek beni kötüleştiriyordu sürekli sürekli ama işim buydu panik atak geçiriyordum arkada ama bunu insanlardan gizlemeye çalısıyordum çalıstığım yerde eleman kıza bile alıstım bana nendiyorlar biliyormusunuz hep en sonunda bu nasihati verip çekip gidiyorlar. Herkese çok cabuk bağlanıyorsun ama bunu yapma önüne bak resmen o kadar ağır birşeyki ve bana bu travma oluyor herkesin beni sevdiğini düşünüp köpek gibi bağlanıp alısıyorum ve coka acı çekiyorum yalnız kalınca kötü oluyorum bağımsız olamıyorum çok denedim iyileşmeyi ama nasıl olucak bilmiyorum ilaç tedaviside yokmus zaten
Tamam