Sigaraya başladım?

3 gün oldu, ve parliament kısa night blue ile başlamış oldum. Kokusu her burnuma geldiğinde hep canım çekerdi. Oldukça zevk veren bir şey olduğunu inkar etmeyeceğim, fakat şöyle bir şey var ki; Yıllar boyu içeceğim bir şey değil. 21 yaşındayım ve evlenince içmem mesela. Ama şuanda ağız içinde verdiği o yakıcı hissiyat, buruna verdiği sızı, ve bedene verdiği durgunluk itiraf etmek gerekirse çok hoşuma gitti. Ailemden gizli içmekte beni suçlu hissettiriyor ama içiyorum artık işte. Utanç da duyuyorum çünkü bir kızda sigara görüntüsünden nefret eden birisiyim ben. Muhtemelen bu paket bitince bir daha almam, elim varmaz heralde.. neyse çok konuştum ama içimi dökmek istedim. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim..

Güncellemeler
+1 yıl
*Güncelleme*: Bırakamadım arkadaşlar.. Üstelik kısası yetmediği için uzun Parliament'e geçtim. 10 günde 5 paket bitirmişimdir ve farkettim ki, yıllardır bende eksik olan şey buymuş, meğerse. Eksik olan diğer yarım doldu diyebilirim. Romantize etmek istemem ama sağlığa zararlı olduğunu belirtmekle birlikte başladığım için mutlu olduğumu itiraf etmek istiyorum. Herkese sağlıklı ve mutlu günler.
Sigaraya başladım?