Selamlar. Günlük hayatında açık sözlü biri misin yoksa sansürlü konuşmalar sana daha mı çok keyif verir? Keyifli günler..
Güneş teninde güzel
Bana aşk lazım, bana aşk lazım
Alem önümde yüzer
Bana sen lazım, bana sen lazım..

Selamlar. Günlük hayatında açık sözlü biri misin yoksa sansürlü konuşmalar sana daha mı çok keyif verir? Keyifli günler..
Güneş teninde güzel
Bana aşk lazım, bana aşk lazım
Alem önümde yüzer
Bana sen lazım, bana sen lazım..
Hiç hayatım boyunca üstü kapalı şekilde kimseye giydirmedim desem yalan olur. Ama genel yapım itibariyle kesinlikle sansürsüz olarak açık şekilde ne diyeceksem derim veyahut susarım. Sonra başka bir vakitte derim sözümü ama tamamen yutamam
Ben her zaman açık konuşurum benim için net olmak önemlidir. yani ilk başta sessizce kalırım yani konuşmam baktım fark etmiyor o zaman da açık açık söylerim. çünkü benim için açık konuşmak daha iyidir kendimi daha iyi bir şekilde ifade ederim böylelikle ve karşımda ki kişide benim ne demek istediğimi bu şekilde daha iyi anlayabilir diye düşünüyorum.
Açık sözlüyüm çoğu zaman.
Bazen herşeyin ortaya serilmeyeceği ortamlar olur, o ortamlarda ima ile konuşurum zaten üstüne alınan alınır.
Çok sinirliysem o anlık sinirle ağzımdan küfür kaçabilir ama bilerek küfür etmem ya da küfür etmek için yer aramam.
Çok sinirli olduğum zamanlar öfkemi kusmak için küfür kullanırım genelde.
Gereğinden fazla sansürlü konuşurum hemde 🤦♀️sansürü çok kaldırasım var😬😂
Cevap
39Cevap
Açık konuşurken RTÜK başkanı olurum 😎
Selam gadası 🙃
Olduğu gibi dobra konuşmayı severim.
duruma göre herkesin anlayacağı şekilde bazen açık bazen sansürlü konuşmalarım mevcut
Karşımdaki kişiyi kırmadan hakaret etmeden söylemek istediğim şeyleri güzel bir üslup ile açık bir şekilde söylemeyi severim Küfür etmek aşağılayıcı kelimeler kullanmak benlik bir durum değil bana yakışmayacağını düşünüyorum
Bu tamamen konuyla alakalı ama çoğunlukla dobra dobra konuşurum, bazen sansürlü konuşarak alttan alttan laf sokuşturmayı da sevmiyor değilim hani💅😂
Açık sözlü olduğumu düşünüyorum. Çoğu an aklıma geleni söylüyorum ama bazen imalı imalı konuşuyorum. Çünkü bazıları anlamıyor.
Açık sözlü konuşmanın zıttı sansür mü oluyor?
Genelde sansürlü konuşmak gerektiren konuları hiç konuşmam o yüzden gayet açık rahat rahat konuşurum
En beceremediğim iştir. Direkt hedefe konuşurum.
Ortam sansür gerektiriyorsa öyle konuşurum.
Aksi halde kelimelere ket vurmam.
Açık konuşurum doğru soruyu sorabilsin yeterki
Açık sözlüyüm ben sansürlü konuşmayı sevmem.
Açık sözlüyüm söylemem gerekeni gerektiği yerde söylerim.
burada çok yansıtmasam da günlük hayatımda oldukça açık sözlüyüm.
Yani küfür etmek pek ama onun yerine sansürlü de konuşmam
Kadınlar sevmedikleri adamlara acımazlar, sevdiği adam içinde kendine acımazlar. Yeterince açık olduğumu düşünüyorum :) normalde de nazik biriyimdir ama lafımı da esirgemem
Ortama göre değişir normal bir kadın varsa ortamda konuştuklarıma dikkat ederim fakat samimi olduğum ve beni bilen bir ortamda isem ağzım fena bozulur
Anlayana anladığı gibi konuşuyorum.😄
Düşünerek konuşmaya çalışırım. Açık gerekiyor ise açık sansür gerekiyorsa sansür
Ağzı bozuk biri değilim, medeni biriyim , küfür sevmem ve bu yüzden doğal sansürsüz konuşurum.
Fazlasıyla açik sözlüyüm ve karşındakinin de bana karşı öyle olsun istiyorum.
Çok açık sözlüyümdür kimine göre patavatsız kdmsnd
toplum içinde sansürlü konuşsamda, bire bir ortamda açık konuşmayı tercih ederim
Kelime oyunu yapmakta üstüme yok.
açık konuşurum
Sansürlü, küfür bizlik değil bence.
Oldukça açık sözlü biriyim
Yerine göre değişir. Bazen sansürlü bazen açıkça
Açık konuşurum daima
kim nasıl hak ediyorsa öyle..
Her ikiside karşımdakine göre
En sevdiğin leb demeden anlaması 🤣
Her zaman açık sözlüyümdür.
Açık konuşurum
açık konuşurum
Açık sozluyum içim disim aynı
Sansürlü kapalı konuşmayı tercih ederim.
Açık sözlüyüm fakat kırmızı çizgim var.
Açık oonustugum oldu sansurlusude oldu
O an nasıl gerekiyorsa
karşıdaki kişiye göre değişir bu
Açık açık
İnsanlığa göre muamele yaparım
Açık konuşuyırum
Direk net olmak tecihim
çok açık konuşuyorum
Bazen açık bazen sansürlü 😀
Açık oldugu gibi.
Dümdüz