Hangisi daha senlik? :D Keyifli günler.. ✨

#smell

Hangisi daha senlik? :D Keyifli günler.. ✨

#smell
Açık sözlüyüm, konuştuklarım veya konuşacaklarım hiç bir zaman yanarlı dönerli olmadı, olmayacakta..
kimseden korkmadan çekinmeden doğrularım neyse ona göre yaşarım..
Ben her zaman açık sözlüyüm. çünkü söylemek istediğimi direk söylemek lafı dolandırmaktan daha iyi geliyor bana. bazen tabi insan karşısında ki kırılmasın diye laflarını seçerek konuşuyor her yerde her şeyi tak diye söylemem ama eğer söyleyeceğim şey doğru ve gerçekse açık sözlülükle söylerdim içimde bir şey kalmaması için, yalan söylemeyi de sevmiyorum ve söylemem hatta genelde konuşurken anlar insanlar zaten içimden gelerek konuştuğumu çok belli ediyorum çünkü
Cevap
60Cevap
İkisinin arası diyelim 😬
Sözcüklerim sansürsüz.. hafif ve dekolteli olur ama anlamı ağır bir sille gibi çarpar..
Ben açıklıktan yanayım. Açık olan bana daha cazip. Sansürü ve kısıtlanmayı hiç sevmiyorum. Açık sözlü ve açık görüşlüyüm.😎
Açık sözlü doğrudan yana yalan hayat karartır doğru güven ve insan kazandırır çok şeyleri var kısadan
Ne kadar kızdirdigina bağlı. Dozunu aştıysa telefonsa kulağına doğru tutabileceğini zannetmiyorum yuzyuzeyse de kaldırabileceğini zannetmiyorum
Açık sözlüyüm içimdekini söylerim, söylemediğim zaman kötü hissediyorum çünkü. Tabii ki kırmadan, üzmeden.
Açık sözlüyüm ve çevremdekilerden de hep aynısını beklerim. Üstü kapalı imalı imalı konuşan insanlardan nefret ediyorum.
Site kuralları gereği fazla açık sözlü olamıyoruz yoksa içinden bile geçerim. Biz 2000 öncesi TRT gibiyiz, sansür tanımayız. 😂😈
Açık sözlüyüm ama patavatsızlık seviyesinde değil. 😃
Hep açık sözlü olmak da fayda etmiyor yerine gore davranırım
Açık sözlüyumdur ama karşıdaki anlamiosa da ona göre sansürlü :))
Özel konularda açık sözlü. Sosyal hayatta sansürlüyüm
Sansürlü.. kırmamak için çabalırom karşımdakini.. ama bi yere kadar tabi
Patavatsız değilim açık sözlüyüm sadece yeri geldiğinde söylerim
Gerektiği yerde açık sözlüyüm, ayarını kaçırmadan tabii
Açık sözlü olduğum için hayatım s i k i l di.. ama hala direniyorum.. Her an kalabilirim kardeşim
Açık sözlü olmak iyidir ama her zaman iyi gelmez insanlara.
Kişiye göre davranırım aslında. Karşı tarafın hoşlanmadığı şekilde konuşmam. Küfür vb.
Çok açık bazen bu problem olabiliyor ama olsun dürüstlükden vazgeçmek yok👍🏻
aşırı derece de açık sözlüyümdür dostumda olsa olmasa da yanlışları suratlara çarparım
Lafımı esirgemem, ancak yanımda kadın varsa argo olarak ifade etmem onayı
Yerine göre değişir medeniyet benim kırımızı çizgimdir
Sansür kullanmayı sevmiyorum.. Söylemlerimi isteyen kendi kafasının içerisinde sansürleyebilir..
Özelde açık sözlü ama ortamlar da sansür iyidir 😄
Açık sözlüyümdür. Ne düşünüyorsam, ne hissediyorsam olması gereken üslup ile mutlaka yansıtır, dile getiririm.
Açık sözlü olmayı tercih ederim ama yaşam standartlarını sürdürmek için sansür uygulamalıyız.
Dilimin kemiği yok, ama ağzıma geleni değil aklıma geleni söylerim
Açık söz her zaman iyi olmayabilir ama ben açık sözluyum🤐❌
Dobra biriyim bu bazen başıma iş bile açıyor ama huyumdan vazgeçmem.
Valla hiiç umursamam ağzıma geleni bam bam söylerim haksizsam bile haklı çıkarım raat olun
Her zaman açık sözlü dobra biri oldum olmaya da çalışıyorum
Bazı kelimeleri söylemeyi yakistirmiyorum kendime onun dışında açık sözlüyümdür
Çok sansürlü değilimdir
Yerine göre hakedene karşı diyorum
Açık sözlü olduğum için kimse seez beni 😅
Yerine ve durumuna göre
İçimden geldiği gibiyim
Her yerde gayet açık ve netim.
Açık sözlüyümm her zaman
Açık sözlü olsam bile sansür sanıyorlar
Yerine göre değişiyor
Açık sözlüyüm, lafımı sakınmam ~ ℳ