"Konuşacak ve yapacağı bir şeyi kalmayan küfredermiş.."
Tespit gibi tespit 😂😂
"Konuşacak ve yapacağı bir şeyi kalmayan küfredermiş.."
Tespit gibi tespit 😂😂
Bu söz aslında kendini konuşarak ifade edemeyenler için söylenmiş bir söz. Çünkü bazı insanlar kendilerini rahatça ifade edemediği zaman küfür etme yolunu seçiyorlar. O yüzden de böyle bir yola başvuruyorlar.
Selamlar,
Hayır katılmıyorum benim şu an yapacak ya da konuşacak bir şeyim kalmadı ama kimseye küfür etmiyorum 😂 yani ben aslında daha çok aşırı sinirlenirsem ya da çok saçma komik bir durumun içinde kalırsam küfür ediyorum bu yüzden de aslında doğru bir cümle de olabilir. yani kendimi yalanlamak çok iyi
Barış sakin ol 😄
Ben sakinim :D
Cevap
12Cevap
Selam gadası 🙃
Genelde kuyruğu sıkışan insanlar ya küfreder ya da hakaret etmeye başlarlar.
kelime daracığı küçük olan insanlarda da küfür eder buda güzel tespittir. kitap okuyup kelime daracığını geliştirmek şart:)
Katılıyorum
Yalnız pp'yi deniz sanmam ve aslında saçın çıkması? :D
Doğru söz tabii, küfür bazı halledilememiş sorunların silktir edilme şeklidir :D
O şekil hoş şekil değil 😄
Htta saçım şekil önümden çekil 😄
Bazı şeylerin hoş olması gerekmez bence ya halledilmiş ya da küfredilmiş şeyler vardır :D :D Gerçekten güzeller saçların diyorum deniz kadar güzel :D
Küfüle işler çözülmüyor en azından benim baktığıö yerden olduğuna hiç şahit olmadım ama siz öyle rahatsanız ne diyelim
Benim içinde öyle tabi canım halledemediğim her işte küfre başvursaydım halim nice olurdu şimdi konu bu diye öyle söylüyorum yoksa bağırıp çağırmanın küfrün sadece devlet dairelerinde ve cins esnafta işe yaradığını biliyorum kendi kişisel ilişkilerimiz için aynı şeyi söylemek mümkün değil
Bence çok sinirlenen ve talan biri küfreder. Çözüme ulaştırmaya çalışıp ulaştırmayan küfreder.
😂😂😂😂 çok doğru bas küfürü en iyisi sözler bitmişse ondan anlar belki
Küfür etmem konuşurum. Doğru birçok insan öyle yapıyor.
Kedı ulaşamadığı cıgere mundar dermıs bu bana cok uygun bana ulasamayanlar genelde mundar der
Hep küfredesim vardı bu aralar 😀
Cık cık olmadı
İyi sen bilin
Doğru tespit
Evet bu yüzden hiç küfür etmem
küfür günah :)
Güzel ve 😅 herkes kendine yakışanı yapar
Küfürü kendini ifade edemeyen kişiler yapar
oraya bide haksız kelimesini ekle :)
Tespit gibi tespit
Evt tespit gibi tespit gerçekten
Hayıŕr